• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yemek takımı için fikirlerinizi bekliyorum

ben karacanın 6 kişilik yemek takımını 2 set olarak alıp 12 kişilik yapıyorum çünkü en beğendiğim model 6 kişilikte vardı.çorba tenceresini gereksiz buluyorum ve salata meze tabaklarını zevkime göre alıcam hemde fiyat olarakta sadece yemek takımım 516 tl tutuyor.böyle kombine şeyler düşünebilirsin aslında...

Bu fikir benim de hoşuma gitti.
Çünküyemek takımlarında kahve ve çay fincanları parça sayısını artırıyor zaten, ben onları ayrı almak isiyorum. Bu nedenle 6 kişilik 24 parça takımlardan bakacağım (6'şar tane çorba kasesi, yemek tabağı, servis tabağı ve pasta tabağı). Bu setler günlük olduğu için genelde daha canlı modeller var ama arada misafire de uygun ağır desenler de oluyor. Bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Maliyeti de biraz aşağı çekmiş olacağım inşallah bu yolla.zemuszemus

benim de kütahya porselen. çok önce almıştım ama içime çok sindi. en azından türk malı ve üretilen yer de güvenilir. güral da öyle.
ama kareler hoş duruyor ama makinede baya sorun oluyor. anneme de aldık ama köşeleri parçalanıyor gittikçe.

Back