• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlak fikirlerinizi alalım piliizzz

Ayaz yemiş köpek gibi hakır hakır harlarız valla ben dogurayım direkt lö tütün yakacam yetti be :KK70:

Ahhajjs betimlemene haykırdım. Doğurmadan bir tane iç lö tütün. Çocuk hayata hazırlıklı doğar. Es deli rüzgar acılarımın üstüne diye ağlar doğunca. Küçük bir zalım doğurursun. Bir dene bence.

Ahhajjs betimlemene haykırdım. Doğurmadan bir tane iç lö tütün. Çocuk hayata hazırlıklı doğar. Es deli rüzgar acılarımın üstüne diye ağlar doğunca. Küçük bir zalım doğurursun. Bir dene bence.
Küçük iki zalım diyelim :KK70: :KK53:

Estağfirullah ne haddime küçümsemek, evimin hemen yanında market var hiç sanal olanının kullanmadım zaten.:KK70:Ama Bim bu konuda kendini geliştirmeli :KK70:

Evet son zamanlarda hep yerinde sayıyor. Mesela kışlık bot alıcam koca demir sepete yığmış botları. İtin önüne dünden kalan yemeği atar gibi. Tamam raf masrafı yapmayıp ucuza veriyorsun da botların biri doğuya, biri kuzeye bakmasın o kadar da değil hani. Alışveriş zevkimi kaçırıyorlar. Biraz estetik, biraz düzen olsun lütfen. Botları giyince atıl kurt diyorsun zaten. Tarkan'a özel imalat ahajwjwj.

Evet son zamanlarda hep yerinde sayıyor. Mesela kışlık bot alıcam koca demir sepete yığmış botları. İtin önüne dünden kalan yemeği atar gibi. Tamam raf masrafı yapmayıp ucuza veriyorsun da botların biri doğuya, biri kuzeye bakmasın o kadar da değil hani. Alışveriş zevkimi kaçırıyorlar. Biraz estetik, biraz düzen olsun lütfen. Botları giyince atıl kurt diyorsun zaten. Tarkan'a özel imalat ahajwjwj.
Hayatımın katıl kurt boyutuna gecmem an meselesi sus nazar degmesın :KK53: :KK53: :KK70:

Ban yememek ıcın aynı konunun lacivertini acmadım kızlar, sımdı yagdırın yorumları, ajanstan bırı haftaıcı gorusmeye gelecek, bu sefer yemek + temızlık. Linç ekibi toplanmadan soyleyeyım bu sefer evde toplantı yok, cunku dogurdugum 1seneye yaklastı ajdsldhslsk eve toplantı almıyorum, yapmıyorum. Gelen kadın ıcın aylık tutarınızı yazar mısınız lütfen, özellikle daimi alanlar yardımcı olursa sevınırım, gunlugu aylıga da vurabılırsınızEn Büyük TÜRKİYE:dua::dondurma:

Ben şartlarınız da bir fazlalık göremedim .bencede misafir karşısına temizlik yaptığı kiyafetle çıkmamalı hatta çalışanım için daha iyi .kendini temiz kıyafetle daha iyi hisseder.verilen ücret ne kadar bilemiyorum yazılardan göremedim ama çalışanlar para konusunda az buluyorlarsa direk soylerle bence bana daha önce sozylediler .

Şartlarını gayet normal ve gerekli şartlar. Onu istemem bunu kabul etmem diyen tipleri zaten tercih etmeyin. Sonradan problem çıkaran tipler oluyor onlar genelde. Aslında çok güzel huylu ve güzel iş yapan insanlar var ama biraz geniş bir araştırma yapmak gerekiyor sanırım. Bu arada ikisinin akraba olmasını tavsiye etmem. Birisiyle anlaşamadığınızda diğerinin de canınızı sıkma ya da tepkili davranma vb ihtimaller çok olur gibi :KK51:

Şimdi arkadaslar o zamanlar hamıleydım konu basına guncelleme atayım, suan ıstedıgı kıyafetle calısabılır, cunku servıs yapacagı kımse yok

Back