• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parlak fikirlerinizi alalım piliizzz

Keyiften de olabılırdı elbet ama benımkı daha ziyada zorunluluktan. Çoğu arkadasında zoruna o gıtmıs anladıgım kadarıyla. Yoksa supurge tutmak bana zor gelmıyor sadece yapamıyorum:KK28::confused:
Ben yorulurken kendi yorulmayan bizden değildir tüüü kaka dedıler bana :confused:
Bak düzen temizlik sayfam var ben bile linç etmedim :KK53: :KK53:

Keyiften de olabilir yahu. İnsanları anlamak güç , bir insanın kendi parasıyla yardımcı çalıştırmasından rahatsızlık duymak tek kelimeyle kıskançlıktır yani. Bunu da görmüş olduk bu konuda.

Bizim evde de ikinci bebeğimin doğumuna yakın tam zamanlı yardımcı çalıştı bir buçuk yıl. Kendi akrabalarım bile kibirli dedi bana sırf bu yüzden düşünebilyor musun :KK70:çünkü kadının bir dönem için bile olsa rahat etmeye hakkı yok, ev işi varlık sebebimiz, evi benimseme yolumuz. Konudaki bazı yorumları okuyunca benim bile sinirlerim bozuldu. Zenginler istenmiyor burada şekerim :KK70:Aynı konuyu açıp işler yetişmiyor deseniz,temizlik için yardım alın denirdi e böyle açıncada bir sürü kulp bulundu.:işsiz:
Hee aman hemcinsimiz hep yorulsun hep eşit derecede yorulalım. Cocuga bakacaksın uykusuz kalıp ıse gıdeceksın gelınce sıl supur aksam yemegı de yapacaksın kı evlı oldugunu anlayasın dimi :KK53:

Biz protein enzimle shake içemiyoruz işte sorun orda. Maksat cevremızın 2.cemberi ( 1. Cember elit kesim) bizi yadırgayıp, bunlar halktan değil tüüü kaka demesinler diye onlardan bırı gıbı davranıyoruz. Mesela marketlerde çarşamba halk günüymüş, diğer günler gidiyoruz biz. Çünkü kalan 6gün kraliyet ailesine hizmet veriyorlar :KK53:
İşte sabah kalk halkı selamla, bir iki çek yazan falan yani. Günlük rutinim elimde starbucks bardağıyla avm de 4.5saat boyunca aynı kahveyi içmek değil tabiside saçmalama :KK53::KK53::KK70:

Starbucks çok bozdu çok. Bardağı atmayıp içine bimin üçü bir arada kahvesini doldurup içiyor pis fakirler. Neyse ki ben onlar gibi değilim. Elit fakirim ben. Ruhum elit. Ben bim kahvesini fincanda içiyorum direkt absjsjdmd. Bim dedim ama şu kırmızı lacivert marketten bahsediyorum. Muzları çok güzel. Aynı anda iki ürünü tadalım diye salatalık gibi yapmışlar. Çatırt diye ses geliyor muzu ısırınca. Muzun bile kalitesizini nasıl bulmuşlar aklım almıyor. Ama Centro gofret vazgeçilmezim. Ona laf ettirmem.

Anladım anladım, temizlik yaptım diye madalya takan yok, param olsun aynısını yapardım :KK53:
Hani bi mağazaya girersin, orda beğendiğin ürün pahalı gelır ve sen satıs danısmanına, o ürünün mazot pembesının olmadıgına and ıctıgın halde 'bunun mazot pembesi var mı' diye sorup, yok cevabını aldıktan sonra 'ayyy hadi ya inanamıyorum stilettomun topuguyla aynı renk arıyordum yoksa almıyorum deyip cıkar gidersin ya :KK53: :KK70: :KK70: :KK70: devamını getıremıcem sanırım altıma kacırdım ahh bu hormonlar ahahahahsshskahahshskshshsbsfkrıdj:KK53::KK70:

Starbucks çok bozdu çok. Bardağı atmayıp içine bimin üçü bir arada kahvesini doldurup içiyor pis fakirler. Neyse ki ben onlar gibi değilim. Elit fakirim ben. Ruhum elit. Ben bim kahvesini fincanda içiyorum direkt absjsjdmd. Bim dedim ama şu kırmızı lacivert marketten bahsediyorum. Muzları çok güzel. Aynı anda iki ürünü tadalım diye salatalık gibi yapmışlar. Çatırt diye ses geliyor muzu ısırınca. Muzun bile kalitesizini nasıl bulmuşlar aklım almıyor. Ama Centro gofret vazgeçilmezim. Ona laf ettirmem.
O turuncu olan marketın bıle frappelerı starbucksla aynı fıyat be en guzelı lööö kola lööö porta :KK70: :KK70:

İdrakcim Bim mi kaldı, sanal marketten istediğini bir tıkla ayağına getirtiyorsun artık lüften :KK70:

Parayı veriyon düdüğü çalıyon. Evcilik gibi bir şey işlerin çoğu tamam çocuk bakımı akşamdan akşama.
Ben sahiplenemem evimi öyle.
Evinde sürekli yardımcısı olan bir süre sonra onu da evin uyesi gibi görüyor. Ya da hiç görmüyor evde varlığından rahatsız olmuyor. Tabi ben bilmiyorum nasıl oluyor ayda bir alıyorum ben. Alışmadık g*tte don durmazmış😂

Ahahjsjs ya sigara çok pahalı nolur çıkarsınlar. Bir aya kusarız ciğeri falan ama olsun ucuz olur Ahshshjdjd.
Ayaz yemiş köpek gibi hakır hakır harlarız valla ben dogurayım direkt lö tütün yakacam yetti be :KK70:

Sen beni mi aşağılıyorsun? Sanal market bilmiyorum diye ikinci sınıf insan mı oluyorum yani? Bimin sanal marketi vardı da biz mi tıklamadık!
Estağfirullah ne haddime küçümsemek, evimin hemen yanında market var hiç sanal olanının kullanmadım zaten.:KK70:Ama Bim bu konuda kendini geliştirmeli :KK70:

Back