• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yemek takımı için fikirlerinizi bekliyorum

fusyaoje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
45
0
86
İzmir
selam kızlar yemek takımı almayı düşünüyorum araştırmak için pek vaktim olmadı yeni alan ve memnun olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler belki şimdiden teşekkürler modern görünen ve 500-600 tl. arası bakıyorum netten karacada birkaç model beğendim fakat biraz pahalı geldi

fiyatlar zaten aşağı yukarı aynı kare olursa yemek takımın daha kullanışlı olur.marka olarakta güral,kütahya,karaca iyiyerimseniben

teşekkür ederim arkadaşlar kare takımlar gerçekten daha hoş görünüyor noble life sitesine baktım şimdi gerçekten daha uygun:)

karaca asla tavsiye etmem helede kare olanı asla 1 yıkamaya kullanamazsın satarken parca garantili derler ama ilk yıkamada mahvolur gidersin gösterirsin bu parca artık yok derler kac arkadasımın basına geldi ben esseden aldım takımımı 2 ay önce almıstım dunde aynısını gördum 300 tl düşmüştü

karaca asla tavsiye etmem helede kare olanı asla 1 yıkamaya kullanamazsın satarken parca garantili derler ama ilk yıkamada mahvolur gidersin gösterirsin bu parca artık yok derler kac arkadasımın basına geldi ben esseden aldım takımımı 2 ay önce almıstım dunde aynısını gördum 300 tl düşmüştü

cnm benim setim karaca ve kare :)
sürekli makinede yıkıyorum şu ana kadar bir şey olmadı çok şükür
parçalardan hiç eksilen olmadığı için gidip yenisini istemedim o konu hakkında bir şey diyemeyeceğim ama tüm takımlarımdan çok memnunum

cnm benim setim karaca ve kare :)
sürekli makinede yıkıyorum şu ana kadar bir şey olmadı çok şükür
parçalardan hiç eksilen olmadığı için gidip yenisini istemedim o konu hakkında bir şey diyemeyeceğim ama tüm takımlarımdan çok memnunum

benim yaklaşık 8 arkadasımın basına gelen bişiyi yazmak istedimki bunlar tesadüf olamaz bence sen şanslı çıkanlardansın demekki sitedede karacayı pek tavsiye etmiyorlar tencerelerin cam kapakları kırılıyormus ocaktayken

kare takımları pek önermiyorlar arkadaşım.. makinaya yerleştirmeside zor oluyomuş bide kırılma olasılığı daha yüksekmiş...

eevt alacaksan gürel kütahya ve esse güzel ben aldım kullananalr çok memnun bende bir takım kütahya bir takım güral aldım ikiside çok iyi karaca asla tavsiye etmem hem çin malı kimse önermiyor

Ben de bu aralar araştırıyorum. :utangac:
Kesinlikle Kütahya veya Güral porselenden bakacağım öncelikli olarak. Fiyatlar 3 aşağı 5 yukarı benzer. Çok uzun yıllar kullanılacak bir ürün yemek takımı, o yüzden 50-100 fazla verip iyisini almak lazım.
Kareler çok hoş görünüyor aslında, ama bulaşık makinasında sıkıntı oluyor diyor kullanan arkadaşlar, o nedenle ben de vazgeçer gibi oldum.
Bu aralar çok güzel kampanyalar var takip edelim, birbirimze haber verelim kızlar ;)

kızlar essede schafer in takımları indirimde çatal bıcak takımı 200 yemek takımı 300 ben kullanıyorum memnunum

ben karacanın 6 kişilik yemek takımını 2 set olarak alıp 12 kişilik yapıyorum çünkü en beğendiğim model 6 kişilikte vardı.çorba tenceresini gereksiz buluyorum ve salata meze tabaklarını zevkime göre alıcam hemde fiyat olarakta sadece yemek takımım 516 tl tutuyor.böyle kombine şeyler düşünebilirsin aslında...

Back