Doğuma Hazırlık kızlar yarın doğuma gidiyorum bana dua edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canımmm inşallahhh sağlıklıca kucağına almışsındır bebişini
darısı bizeeeeeeeee

Allah sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..opuyorumnanaktan

allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin sağlıcakla alırsın bebişini kucağına darısı bizlerin başına

evet beklenen gün sonunda geldi normal doğum olsun diye yapmadığım kalmadı ama kader hiç istemesemde yarın sezeryan doğum yapıcam çünkü doktorumun verdiği süre doldu malüm bebek iyice irileşti dünkü ölçümde 3980 grdı dualarınızı eksik etmeyin neolur rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tüm isteyen kullarınada en yakın zamanda bu mucizeyi nasipeylesin:Saruboceq:

canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah..ne mutlu sana.. sana dua ediyorum canım ...

doğuma girerken bizede dua et emi....

Allahım yardım etsin inşallah...bize de göstersin kuzularımızı kucağımızda...

ınşşşşşşşşşşş guzel gecmılştır sezeryan.........................ınşşşşşşşşşşşşşşş......................

Umarım sağlıklı sıhhatli bebeğini almışsındır kucağıma....darısı bizlerin de başına.......çok çok geçmişler olsun sana.....Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhh

hayırlı doğumlar dilerim canım rabbim sağlıcakla bebeğinle olmanı nasip etsin....umarım güzel bir doğum yaşamıştırsın canım...bebişinin resimlerinide bizimle paylaş olurmu? öpüldün...:emir_bebek::teytey:

şimdi sanırım, meleğini koklaya koklaya doyamıyorsundur... allah bebeğini, 4 gözden ayırmasın.
darısı başımıza inşallah....

X