Doğuma Hazırlık kızlar yarın doğuma gidiyorum bana dua edin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
evet beklenen gün sonunda geldi normal doğum olsun diye yapmadığım kalmadı ama kader hiç istemesemde yarın sezeryan doğum yapıcam çünkü doktorumun verdiği süre doldu malüm bebek iyice irileşti dünkü ölçümde 3980 grdı dualarınızı eksik etmeyin neolur rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun tüm isteyen kullarınada en yakın zamanda bu mucizeyi nasipeylesin:Saruboceq:

Oyhh kiyamam ya, hadi hayirlisi ile dogur gel o melegini..
Haberlerini bekliyoruz..

Oy oyyy minik bi melekmi geliyo yarin dunyamisa
canim ya Allah yardimcin olsun saglikla bebisini kucana alirsin insaAllahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah yardımcın lsun canım.
rabbşm bebişin e senin yanında olsun

Allah yardimcin olsun arkadasim saglicakla kucagina al yavrunu habersiz birakma bizi haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun arkadaşım bir nefeste kurtulursun işallah :Saruboceq:

allah sana ve bebeğine sağlık versin, sağsalim kucağına alırsın inşallah :)

Hadı hayırlısı olsun canım,saĞlıkla gelsın bebıŞın,darısı baŞımıza ınŞallah

hadı bakalım sagsaglım kucagına alman dılegıyle bebegını...

allah analı babalı büyütsün sağlıklıca gelsin bebişin inşallah senin içinde kolay ağrısız bi doğum olur .ne güzel duygu bana daha çok var şimdi okuyunca çok heyecanlandım kendimi düşündüm belkide şuan kucağına almıştrsın bile .

Hayırlı doğumlar olsun,sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah

sağlıklı olsunda....Allah analı babalıbüyütsün...darısı bana inş.azkaldı 33.haftadayım

canım allah yardımcın olsun,sağlıkla alırsın inşallah kucağına bebişini..darısı başımıza..

X