• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar yardıma ihtiyacım varrr... :(

Benim arkadaşım da böyle yapmıştı.. Adı konsun istiyordu erkek arkadaşı.. Ailesini ikna ettiler söz oldu 5 ay sonra nişan senesine düğün.. 19 yaşında aynen senin gibi şimdide hamile.. En güzel yıllarını yaşamadan büyük bir sorumluluğa girdi.. Ne gerek var ki :) Gezin eğlenin vakit geçirin niye evlenmek için bu kadar acele ediyorsunuz..

Ay aynı bizim durum :( ama en azından bizim 2 buçuk sene oldu. Bence söz için acele edebilirsin babanı düşündüğünden ama evlilik için de aynı şeyi yapma canım sakın ha :) insanlar çok çabuk değişebiliyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biliyorum bunun bi ornegini yaşadım sevgiden ziyade sayginin olması lazım evlilikte hayırlısıyla Su is bi olsa :)

Evlenmeyip evde otursam da bişey yapamıyorum ki babam çok bunaltıyor insanı en azından kocamla gezerim :)

Canım aynı şeyi bahsettiğim arkadaşımdan duydum yemin ederim.. şimdi kocası çalışıyor arkadaşım evde onu bekliyor annesine falan gidiyor..

Canım aynı şeyi bahsettiğim arkadaşımdan duydum yemin ederim.. şimdi kocası çalışıyor arkadaşım evde onu bekliyor annesine falan gidiyor..

Sevgilim gezmeyi falan seviyo işleri de kendi isi olduğundan dolayı o konuda sorun yasayacagimi sanmıyorum çok çok yanına gider yardım ederim :)

yeterince tanıdığımı düşünüyorum dert olan babam zaten ne zaman mutlu olsam burnumdan getirir sağolsun :43:

yanlış düşünüyorsun ..
hiçbir anne baba evladının kötülüğünü düşünmez ..
dur bakalım daha tanımadılar ki sevgilini ..
tanısınca eminim mutluyum diye konu açarsın ..

Back