- 6 Nisan 2023
- 949
- -44
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Tek bir konuda her şeyi anlatamıyorum cunku. Ayrıca bosanıcam.Kaçıncı konu bu,hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz işte.Boşanacağınızı düşünmüyorum ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek bir konuda her şeyi anlatamıyorum cunku. Ayrıca bosanıcam.Kaçıncı konu bu,hep aynı şeyleri söyleyip duruyoruz işte.Boşanacağınızı düşünmüyorum ben.
Davetiye parası verildi diye nişanı atmayani ilk defa duydum. Kuzenim kına gecesinden sonra nisanlisiyla bir sorun yaşandı. ( Büyük bir olaydı) sabaha nikah vardı. Gece attı yüzüğü . Öyle prenses gibi büyümüş de değildi 6 çocuklu bir ailenin sıradan çocuğuydu.
Kız ne bahanesi uykularım kaçtı benim sen bahane diyorsun ayıp. Benim elimde olan bi şey değil ki. Açık açık anlatıyorum işte burada.Yeni bahaneniz de bu mu?
Daha yaratıcı şeyler bulun.
Allah senden razı olsun valla teşekkür ediyorum desteğin icin çok haklısın. Hamam böceği dolduramam belki ama rest çekicem..
Valizin içindekiler pahaliysa demek , o sinirle de sevisince korunmak akıllarına gelmemistir.Nişan atası yokmuş işte kendini öyle ikna etmiş. Helal olsun kuzeninize. Gerçekten tebrik ediyorum. Benim kuzenim de düğünün ertesi günü balayına giderken büyük bir kavga ediyor kocasıyla annesi olayı duyunca neden bırakıp gelmedin o an demişti. Kuzenim de valizleri vermiştik dönemedim ordan dedi. Bahane tabi, 2 ay sonra hamile kaldı 5 senedir evli şimdi de çocuğu için boşanmıyormuş öyle diyor. Bu sitede babam guatr hastası boşanamam diyen gördüm davetiye parası boşa gitmesin diye nişanlananı ben de ilk kez görüyorum ama
Para değil konu ailem mutluyum sanıp çok mutlu bir telaş içersiindeydi o yüzdenNişan atası yokmuş işte kendini öyle ikna etmiş. Helal olsun kuzeninize. Gerçekten tebrik ediyorum. Benim kuzenim de düğünün ertesi günü balayına giderken büyük bir kavga ediyor kocasıyla annesi olayı duyunca neden bırakıp gelmedin o an demişti. Kuzenim de valizleri vermiştik dönemedim ordan dedi. Bahane tabi, 2 ay sonra hamile kaldı 5 senedir evli şimdi de çocuğu için boşanmıyormuş öyle diyor. Bu sitede babam guatr hastası boşanamam diyen gördüm davetiye parası boşa gitmesin diye nişanlananı ben de ilk kez görüyorum ama
Evet öyle demişti zaten kavga ederken.Boşansa mutlu olur bu adam. Hele nafakasız boşanırsa keyif yapar durur artık.
Boşanma aşamasından çok korkuyorum ve resmen bu saçma sapan korkularım yüzünden sadece bu yüzden İnan bu evliliği sürdürüyorum. Çok korkak biri oldum.
Ortada eşinizin size zarar vereceğine dair hiçbir şey yokken kendi kendinize kurup, evlilige devam ediyorsunuz. Ney elinizde değil?Kız ne bahanesi uykularım kaçtı benim sen bahane diyorsun ayıp. Benim elimde olan bi şey değil ki. Açık açık anlatıyorum işte burada.
Bu korku elimde olan bir şey değil. Bazen psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorumOrtada eşinizin size zarar vereceğine dair hiçbir şey yokken kendi kendinize kurup, evlilige devam ediyorsunuz. Ney elinizde değil?
Sadece boşanmamak için bahane arıyordunuz. Korunun bari de çocuk olmasın.Bu korku elimde olan bir şey değil. Bazen psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum
Korkmayın sizi aldattı için kendinize güveniniz azalıyo azalmasın şu an daha çoğalması gerekiyo. O kim köpek aynısını siz yapsanız sizi bir dakika tutmaz. Hemen psikiyatriye gidin önce kendinizi iyi hissedin. Bu süre de onu yok sayın. Az toparlamaya başlayınca evi terk edin.Bu korku elimde olan bir şey değil. Bazen psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum
Çok haklısınız öyle yapıcam evettKorkmayın sizi aldattı için kendinize güveniniz azalıyo azalmasın şu an daha çoğalması gerekiyo. O kim köpek aynısını siz yapsanız sizi bir dakika tutmaz. Hemen psikiyatriye gidin önce kendinizi iyi hissedin. Bu süre de onu yok sayın. Az toparlamaya başlayınca evi terk edin.
Kız ne bahanesi uykularım kaçtı benim sen bahane diyorsun ayıp. Benim elimde olan bi şey değil ki. Açık açık anlatıyorum işte burada.
Para değil konu ailem mutluyum sanıp çok mutlu bir telaş içersiindeydi o yüzden