kızlar yardım

Ben 19 yasındayım kendisi 28

Hmm gizlice araştırma yapayim diye sordum ama bu genc unlulerin de hepsi de 87 88 dogumluymus yav neyse sen konusmani yapinca bizi de haberdar et. Biraz totosu kalkmis sanki, her istedigine evet deme havali davran sen de yoksa bu seferde her dedigimi yapiyor diye saygi duymamaya baslar ezmeye calisir

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Ben cok normal davranıyorum ama o alısık olduğu için her isteğinin anında karşılanmasına benim şımarık olduğumu söylüyor. akşam haber vereceğim size

bence onun kişiliği öyle yaşadıklarının yada çevresiyle alakası yoktur.böyle bir kişiyle büyük konuşmayımda yanında daha durmam bu kadar bir insana karışılır mı zamanla o hayranlığınızda biter hoşlantınızda.hakkınızda hayırlısı olsun inş.

Bu zamana kadar millet şişirmiş uçuşlarda beyfendi hiç uğraşma megolamanın tekidir üzülen sen olursun.Milletin delisini sen mi adam edicen hiç uğraşma derim sen bilirsin

Yillardir hayran oldugun biri diyorsun da ne kadar guvenebilirsiniz ki magazin onunde evlilikler bile yalan dolan...en iyisi kendini kaptirmadan iliskine devam et uzulen sen olma tatlim!!!

Yillardir hayran oldugun biri diyorsun da ne kadar guvenebilirsiniz ki magazin onunde evlilikler bile yalan dolan...en iyisi kendini kaptirmadan iliskine devam et uzulen sen olma tatlim!!!

Ama ünlü olması onun suçu değil ki yahu :/
Önyargılı olmak istemiyorum.. Sandığımın aksine çok sakin bir hayatı olduğunu farkediyorum zaman içersinde.. Kendimi üzmemeye dikkat ediyorum.. Teşekkür ederim yorumun için <3

Evet dogru diyorsun sucu degil.. sohret para insani degistiren.seydir..insallah uzulen sen olmazsin tatlim dikkatli ol kendinden ödun verme

Evet dogru diyorsun sucu degil.. sohret para insani degistiren.seydir..insallah uzulen sen olmazsin tatlim dikkatli ol kendinden ödun verme
Evet düşününce sıradan erkeklerimizin bile yaptığı şeyler kendinden çok çok fazla olunca insan ürküyor biraz ama para veya şöhretiyle ilgilenmediğimi farkettiği için pek sorun yaşamıyorum bu konuyla.. Umarım herşey Güzel gider :)

Biri şu çocuğa anlatsın.
Cinsel bi münasebetten bahsediyorsanız aramızda öyle birşey geçmedi, yaşı büyük bulmuş tabi genç kızı diyorsanızda görünüş itibariylede kendisine bi sürü genç kız bulabilir zaten.. Ne demek istediğinizi anlamadım açıklayın çocuğa demek yerine açık konuşun lütfen

beyefendinin konumu sebebiyle aradaki yaş farkı daha düşündürücü evet.. ama belli de olmaz tabi kii. bence sizin de dediğiniz gibi tabiri caizse boyun eğmemeye devam edin.onun istemediği yemekleri yemeye vb tavırlara devam edin. sizin kuklası olmadığınızı anlasın.. eğer kırıcı davranırsa da hiç kaybetmeyi düşünmeden tavrınızı koyun. eğer gerçekten size karşı duygular besliyorsa zaten o sizi kaybetmek istemez. ben farklıyım imajından çok karşısında kendiniz gibi olduğunuzu ve sırf onun için değişmeyeceğinizi gösterin ona. kimmiş acayip merak ettim bu arada

Zaten ben tamamen olduğum gibi davranıyorum cok doğalım yanında
Gecenlerde tartıstık baya sesini yükseltti bana bende gün boyu ne aradım ne sordum sonra yanıma gelip özür diledi gönlümü aldı, yani boş olsa bana karşı bunları yapmaz diye düşünüyorum :) inşallah yanılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…