- 18 Mayıs 2015
- 78
- 26
- 29
-
- Konu Sahibi gizliseyirci
Ben 19 yasındayım kendisi 28Yaşlarıniz kac merak ettim
Hasta ruhlu bence . Hemennnnnnn uzaklas.Evet görüştük, ne yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyor karşı çıktığımda ise deliriyor adam resmen :/
Ben 19 yasındayım kendisi 28
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinİnşaallah kendinize eziyet etmezsiniz diyip mutluluğu yakalarsınız temennileri ile kenara çekileyim o vakit o iki betimlememi de hakaret olarak algılamayın bir başkası için eminim sizde ayynılarını duşunurdunuz...size başarılar diliyorum umarım hayalinzdeki kalıba girer beyefendi
Ben cok normal davranıyorum ama o alısık olduğu için her isteğinin anında karşılanmasına benim şımarık olduğumu söylüyor. akşam haber vereceğim sizeHmm gizlice araştırma yapayim diye sordum ama bu genc unlulerin de hepsi de 87 88 dogumluymus yavneyse sen konusmani yapinca bizi de haberdar et. Biraz totosu kalkmis sanki, her istedigine evet deme havali davran sen de yoksa bu seferde her dedigimi yapiyor diye saygi duymamaya baslar ezmeye calisir
Bu zamana kadar millet şişirmiş uçuşlarda beyfendi hiç uğraşma megolamanın tekidir üzülen sen olursun.Milletin delisini sen mi adam edicen hiç uğraşma derim sen bilirsinSelam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyumNapmam lazım bilmiyorum
Yillardir hayran oldugun biri diyorsun da ne kadar guvenebilirsiniz ki magazin onunde evlilikler bile yalan dolan...en iyisi kendini kaptirmadan iliskine devam et uzulen sen olma tatlim!!!
Evet dogru diyorsun sucu degil.. sohret para insani degistiren.seydir..insallah uzulen sen olmazsin tatlim dikkatli ol kendinden ödun vermeAma ünlü olması onun suçu değil ki yahu :/
Önyargılı olmak istemiyorum.. Sandığımın aksine çok sakin bir hayatı olduğunu farkediyorum zaman içersinde.. Kendimi üzmemeye dikkat ediyorum.. Teşekkür ederim yorumun için <3
Evet düşününce sıradan erkeklerimizin bile yaptığı şeyler kendinden çok çok fazla olunca insan ürküyor birazEvet dogru diyorsun sucu degil.. sohret para insani degistiren.seydir..insallah uzulen sen olmazsin tatlim dikkatli ol kendinden ödun verme
Kızlar kafamı allak bullak eden zatla konuştum, daha dikkatli olacağını söyledi. Hemde çok sakindihadi inşallah...
19lik kizi avlayan bir uyanik daha........buyrun burdan yakin.
Avlamak derken? Benden ne gibi bi çıkarı olacak kii..
Cinsel bi münasebetten bahsediyorsanız aramızda öyle birşey geçmedi, yaşı büyük bulmuş tabi genç kızı diyorsanızda görünüş itibariylede kendisine bi sürü genç kız bulabilir zaten.. Ne demek istediğinizi anlamadım açıklayın çocuğa demek yerine açık konuşun lütfenBiri şu çocuğa anlatsın.
beyefendinin konumu sebebiyle aradaki yaş farkı daha düşündürücü evet.. ama belli de olmaz tabi kii. bence sizin de dediğiniz gibi tabiri caizse boyun eğmemeye devam edin.onun istemediği yemekleri yemeye vb tavırlara devam edin. sizin kuklası olmadığınızı anlasın.. eğer kırıcı davranırsa da hiç kaybetmeyi düşünmeden tavrınızı koyun. eğer gerçekten size karşı duygular besliyorsa zaten o sizi kaybetmek istemez. ben farklıyım imajından çok karşısında kendiniz gibi olduğunuzu ve sırf onun için değişmeyeceğinizi gösterin ona. kimmiş acayip merak ettim bu arada