- 18 Mayıs 2012
- 2.254
- 1.465
-
- Konu Sahibi gizliseyirci
Biraz gönül eğlendir, tadını çıkar ve hevesini al; sonra da bas tekmeyi:)
Niye öyle diyosunuz ki? Başka biri size ya da yakınına yapsa hoşunuza gider mi? Ha benim de aklıma o kadar istiyorsan reddet aklında kalır gibi bişey geldi de tekme at lafı galmedi..
Niye demeyeyim? Burada sıradan birinden bahsedilmiyor. Konu sahibi beni anladı zaten?
Sıradan biri ya da değil, ben o bakış açısından bahsediyorum.
Ay çok özür dilerim hanfendicim..
Konu sahibi ne demek istediğimi anladı, geçtik gittik diyorum hu huu?
ben de herşeyi kontrol etme takıntısı var, kontrol edemediğimiz duygular tikler bazen masada rüzgardan uçan peçete bile takıntı oluyor. elimde olmadan bazen etrafımdakilere de çok müdahale ediyorum ama bilerek veya art niyetle yapmıyorum bunu, belki sevgilinizde de böyle birşey vardır. bu davranışından rahatsız olduğunuzu söylerseniz kendine hakim olmaya çalışır belki.
açıkça söyleyin çünkü gerçekten farkında olmayabilir. benim adıma karar vermen beni rahatsız ediyor, çok kısıtlanıyorum. kendi kararlarımı verebilecek yaştayım yapma bunu deyin. konuşmanın akışına göre ama net biçimde anlatın rahatsız olduğunuzu.Henüz sevgili değiliz ama öyle bir aşamadayız :) aslında kötü niyetli değil bu zamanlar hariç bana çok nazik ve centilmence davranıyor. Ama kontrol edemediği şeylerde delleniyor adam.. Ne demem gerekiyor onu da bilmiyorum
açıkça söyleyin çünkü gerçekten farkında olmayabilir. benim adıma karar vermen beni rahatsız ediyor, çok kısıtlanıyorum. kendi kararlarımı verebilecek yaştayım yapma bunu deyin. konuşmanın akışına göre ama net biçimde anlatın rahatsız olduğunuzu.
Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyumNapmam lazım bilmiyorum
yasak seyler hep tatli gelir zaten belkide ondandir bu israrinizNedense ille olsun istiyorum ama haklısınız sanırım
Evet güzel bir yorum getirmişsin.. Böyle durumlarda dediğim gibi çıldırıp agresifleşiyor bende özür dilemiyorum hata olduğunu kabullenmiyorum, sonra bir şekilde özür diliyor seni kırdım sanırım diyorBir an aklıma Christian Grey geldi Grinin Elli Tonu'ndan. Neyse.
Bu tip adamlar etrafındaki ilgi yoğunluğundan ve sırf onunla olabilmek için her şeye evet diyen kadınlara alışık olduğu için, bir süre sonra hem bunu davranış kalıbı haline getiriyor hem herkresten aynısını bekliyor.
İki ihtimal var. Ya sizin kendi kararlarınızı vermenizi kabullenemeyecek, ya da etrafındaki herkesten farklı geldiğiniz için daha kıymetli olacaksınız.
Popüler olmayan, hatta yakışıklı bile olmayan erkekler kendilerine bu kadar geberiyorlarsa o arkadaşın sana sadece müdahalede bulunuyorsa biraz normal gibi görüyorum.. Öyle tipler var ki afedersin bu anlattığın biraz normal göründü.. 2 olasılık olabilir ya gerçekten her şeyi kontrol etmek isteyen biri ya da kendine çok güveninden öyle davranıyor..
Evet kendisine çok güveniyor ama bazen öyle bir hal alıyor ki kendimi çocuğuymuş gibi hissediyorum..
Ben zaten yapım gereği herşeyi kabul eden birisi değilim.. Erkek egemenliğine karşıyım bile diyebilirim.. Durumuma çok güzel özet getirdin. İkimize de bol şans diliyorum kader arkadaşımŞu noktada hem fikiriz sanırım; çevresinden çok ilgi gördüğü için ve hatunlar adamın her dediğine he dediği için otomatikman her şeyi yönetebileceği düşüncesinde kendisi.
Kimisinin de yapısı bu olabiliyor. Her şeyi kontrol etme isteği,egemen olmak,benim dediğim olacak egosu gibi gibi.
Aslında bi benzeri de benim başımda var. Belki daha beteri bilemiyorum
Anladığım kadarıyla vazgeçmek istemiyorsunuz. Cunku ben de öyleyim de
Vazgeçmeyi düşünmüyorsanız biraz uğraşacaksınız gibi. Ama bu aşamada kendinizden ödün vermeyin. Her dediğine tamam demeyin. Egemenliği çok fazla sağlamasına müsade etmeyin. Bu sizi diğerlerinden farklı kılacaktır. Cunku hep her dediğine he denmesine alısıktır.
O da sizinle devam etmek istiyorsa bi müddet sonra ortak yol bulunur zaten..