- 18 Mayıs 2015
- 78
- 26
- 29
-
- Konu Sahibi gizliseyirci
Bence hiç başlamayin. Değişmez. Sadece siz yorulursunuz..
Herşey istediği gibi olsun istiyor derken .Görüştünüz mü hiç.O zman daha iyi anlayabilirsin.
Nedense ille olsun istiyorum ama haklısınız sanırım
Evet kendisi sanat camiasından birisi, tanışmaamız benim içn büyük bir tesadüftü sanıeım biraz da bu sebepten taktım kafayıKadınlar etrafında pervane olduğu için siz de elde etmek ve işte beni seçti demek istiyorsunuz.
Ama inanin sanırım seçmemesi çok daha hayırlı olacak.
Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyumNapmam lazım bilmiyorum
O değil bende ruh hastasına bağladım iyice adamın siniri bile çekici geliyorEgoist insanlarla ugrasmak imkansiz.
Bile bile lades demekse daha korkunc.
Evet kendisi sanat camiasından birisi, tanışmaamız benim içn büyük bir tesadüftü sanıeım biraz da bu sebepten taktım kafayı
Maalesef gizli kalması onun icinde benim icinde daha sağlıklı bir durum. Ama tanımadan önce ağzım açık izlediğim beylerden birisiydi. O yüzden kendimi çekmekte istemiyorumGerçekten kim olduğunu merak ettim özelden eğer sakıncası yoksa söyler misiniz??
Kıvanç tatlitug, kenan imirzalioglu, çağatay ulusoy, şükrü ozyildiz, kerem bursin bunlardan birimi
yok artıkkk ne yıyecegıne o kendı karar verıyorsa vay halıneee.Evet görüştük, ne yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyor karşı çıktığımda ise deliriyor adam resmen :/
Evet görüştük, ne yiyeceğime bile kendisi karar vermek istiyor karşı çıktığımda ise deliriyor adam resmen :/
Ciddi misiniz
Ya evet aklım kalsın da istemiyorum en iyisi akışına bırakmak gibi görünüyor..Biraz gönül eğlendir, tadını çıkar ve hevesini al; sonra da bas tekmeyi:)
Çok çalışmam lazım bunu yapmak içinÜzerinde bu kadar baskı kurması iyi değil. Haa ben bunu yola getiririm, burnunu indiririm diyorsan o ayrı, saha senin