kızlar yardım

erkeklerle oynuyacaksınız anacım. onları öyle bir hale getireceksiniz ki mal gibi kalacaklar. yani amma farklısın, çok çılgınsın, çok enterasansın gibi düşüncelere sevk edin. her an kaybetme korkusu yaşatacaksın. rekabet çok önemli bir şey onlar için. başka bir erkek tarafından kapılma endişesiyle size sıkı sıkı sarılırlar. bunu çaktırmadan yapacaksın. amaın kafasında sürekli bir şüphe olacak. beni bırakır mı, gider mi, ben onsuz nasıl yaşarım gibi melankolik bir havaya sokmalısınız :)))
Erkeğe kaybetme korkusu nasıl verilir acaba?

Erkeğe kaybetme korkusu nasıl verilir acaba?
Neden bilmiyorum da bu taktikler saçma geliyo bana. Ya da ben beceremiyorum :-)Taktik yaptım 5 ayda hiçbirşey olmadi sonra başkasından hoşlandım bu sefer icimden geldiği gibi davrancam dedim 3 hafta da sevgili olduk 2 yıl olacak hala devam ediyoruz sorunsuz bir şekilde. Seviyorsa değer veriyorsa kaybetmekten korkar zaten ekstra birşey yapmaya gerek yok bence.

Neden bilmiyorum da bu taktikler saçma geliyo bana. Ya da ben beceremiyorum :-)Taktik yaptım 5 ayda hiçbirşey olmadi sonra başkasından hoşlandım bu sefer icimden geldiği gibi davrancam dedim 3 hafta da sevgili olduk 2 yıl olacak hala devam ediyoruz sorunsuz bir şekilde. Seviyorsa değer veriyorsa kaybetmekten korkar zaten ekstra birşey yapmaya gerek yok bence.

Normalde ben de taktik uygulayan biri değilim. Ama karşımdaki o kadar dengesizki mecbur uygulatıyor:confused:

Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyum :KK43: Napmam lazım bilmiyorum
Zibidi desene , dünya yakışıklısıda olsa hiçbirşey senin fikrin ve senin düşüncelerinden önemli değildir.Çok kapılma derim bazen baştan insanın canının yanması sonunda yanmasından iyidir.

Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyum :KK43: Napmam lazım bilmiyorum

SELAM,kendinde diyosun buzamana kadar başkalarının ağzının içine düşmesine alışmış diye,diğerlerinden farklı olup ona aslında normal herkez gibi bir insan olduğunu anlatmalısın tavırlarınla...

Erkek arkadaşım sürekli bana soruyor ne yiyelim ne yiyelim :confused: seninki ne güzel karar veriyormuş :KK4::KK4:

Ay o da çok zor olur yaa :KK70:
Zibidi desene , dünya yakışıklısıda olsa hiçbirşey senin fikrin ve senin düşüncelerinden önemli değildir.Çok kapılma derim bazen baştan insanın canının yanması sonunda yanmasından iyidir.
Ben en iyisi bi süre akışına bırakayım, olursa olur.. Yapcak bişey yok gibi

kesinlikle seni diğerlerinden farklı olduğunu anlaması için sadece zaman ver gözlemle.

Ya bide ciddi anlamda şöhret para vs gibi durumlarla kesinlikle ilgilenmiyorum zeka yapısı farklı düşünceleri vs vs etkiliyor beni.. O yüzden hemen pes etmek istemedim size danışmak istedim.
En mantıklı olan beklemekmiş gibi bu durumda teşekkür ederim herkese :)

Hayır ergen yada cahil olmakla ne alakası var üslubunuza ve eleştirinize dikkat edin lütfen. Çok çalışmam lazım dediğim konu arkadaşlarımız değişmesini sağla demiş bundan bahsediyorum.
Ben şahsı değiştirmeye çalışmanızdan bahsetmiyorum ne yiyeceğinize bile karışıp kabul etmediğinizde egoistliği sebebiyle sorun yaratan bir insanla birlikte olma çabanızdan bahsediyorum..bunu tahammul edip bu durumu bile size çekici gelen sağlıksız durum şahsın unlu olması sebebiyle mi?ben başka bir sebep bulamadığım için o iki betimlemeyi yaptım .

Ben şahsı değiştirmeye çalışmanızdan bahsetmiyorum ne yiyeceğinize bile karışıp kabul etmediğinizde egoistliği sebebiyle sorun yaratan bir insanla birlikte olma çabanızdan bahsediyorum..bunu tahammul edip bu durumu bile size çekici gelen sağlıksız durum şahsın unlu olması sebebiyle mi?ben başka bir sebep bulamadığım için o iki betimlemeyi yaptım .
Sanırım içgüdüsel bişi.. Halk dilinde zoru sevmek deniyor :KK70:

Ya bide ciddi anlamda şöhret para vs gibi durumlarla kesinlikle ilgilenmiyorum zeka yapısı farklı düşünceleri vs vs etkiliyor beni.. O yüzden hemen pes etmek istemedim size danışmak istedim.
En mantıklı olan beklemekmiş gibi bu durumda teşekkür ederim herkese :)

Yaşlarıniz kac merak ettim :oops: :KK76:

Sanırım içgüdüsel bişi.. Halk dilinde zoru sevmek deniyor :KK70:
İnşaallah kendinize eziyet etmezsiniz diyip mutluluğu yakalarsınız temennileri ile kenara çekileyim o vakit o iki betimlememi de hakaret olarak algılamayın bir başkası için eminim sizde ayynılarını duşunurdunuz...size başarılar diliyorum umarım hayalinzdeki kalıba girer beyefendi:KK66:

X