kızlar yardım

Benim biraz da hissettiğim, sizi sadece hayranı biri olarak da görebilir. Biraz vakit geçirmek istiyor olabilir.

Bu benimde aklıma geldi ama ona bu kadar hayran olduğumu belli bile etmiyorum ki.. Kendi içimde yaşıyorum :KK70: :KK70: bir de yanyana olmadığımız zamanlarda da arıyor ilgileniyor sürekli.. Kafam cok karışık kızlar yaaa
Zor bir ilişki. .
yönetime ve otorite ye hoşgeldiniz. .

Hiç çekemem. .:KK14:

Sağol yani içimi rahatlattın :/

Bir bahar akşamı rastladım size
Sevinçli bir telaş icindeydiniz
Derinden bakınca gozlerinize
Neden basininizi öne egdiniz?

Kaldı mı öyle beyefendiler, hanimefendiler?
Kalmıştır umarım.
Mutluluklar dilerim.
Beyefendiden sonrasını okumadım. Duygulandim, yazdım.
Kelalaka mı oldu, bilmiyorum.

Bir bahar akşamı rastladım size
Sevinçli bir telaş icindeydiniz
Derinden bakınca gozlerinize
Neden basininizi öne egdiniz?

Kaldı mı öyle beyefendiler, hanimefendiler?
Kalmıştır umarım.
Mutluluklar dilerim.
Beyefendiden sonrasını okumadım. Duygulandim, yazdım.
Kelalaka mı oldu, bilmiyorum.
Ahh, nacizane yorumunuz beni duygulandırdı hanımefendiciğim, tebessümünüz bol olsun :))

Ya bide yıllardır deli gibi hayran olduğum adam neticede.. Daha iyisini mi bulacağım. Sürünceksem böylesi süründürsün ahahahba

Ama merak ettim şimdi:110: Aras Bulut İynemli mi? Gürbey İleri mi? Yoksa Şükrü Özyıldız falan mı?

Bence bir süre tadını çıkar ama dikkat et, bağlanma. Baktın sinirini bozuyor, bitirirsin. Güzel bir anı olarak kalır en azından.

Ama merak ettim şimdi:110: Aras Bulut İynemli mi? Gürbey İleri mi? Yoksa Şükrü Özyıldız falan mı?

Bence bir süre tadını çıkar ama dikkat et, bağlanma. Baktın sinirini bozuyor, bitirirsin. Güzel bir anı olarak kalır en azından.
Kızlar eğer beni çok üzerse fotoğraf Video herşeyi salarım magazine zaten merak etmeyin :p

fazla şimarık olabilir. yani elindeki oyuncakları istediği gibi kırıp dökmeye alışıktır. eğer onu yola getirmek istiyorsan çok yüz verme şöhretine aldanma. kendin ol. sen bir şey istemiyorsan kati davran. senin kuralların senin olmalı. onun kuralları ile oynarsan bu oyun çabuk bozulur. kişiliğini kaybettme ve onun süs eşyası olma. iki kullanıp atmasına izin verme. çünkü erkekler için biri olmazsa diğeri olur. hemen kendini ona teslim edersen kıymetin olmaz. biraz ağır kanlı davran. her istediğinde görüşme biraz meraklandır. biraz geri dur. kaçarsan aşık olur teslim olursan çok ağlarsın. sonunu düşünerek hareket et. hayat zaten bir oyun öyle değil mi?

fazla şimarık olabilir. yani elindeki oyuncakları istediği gibi kırıp dökmeye alışıktır. eğer onu yola getirmek istiyorsan çok yüz verme şöhretine aldanma. kendin ol. sen bir şey istemiyorsan kati davran. senin kuralların senin olmalı. onun kuralları ile oynarsan bu oyun çabuk bozulur. kişiliğini kaybettme ve onun süs eşyası olma. iki kullanıp atmasına izin verme. çünkü erkekler için biri olmazsa diğeri olur. hemen kendini ona teslim edersen kıymetin olmaz. biraz ağır kanlı davran. her istediğinde görüşme biraz meraklandır. biraz geri dur. kaçarsan aşık olur teslim olursan çok ağlarsın. sonunu düşünerek hareket et. hayat zaten bir oyun öyle değil mi?

Zaten hayranlığımı içime atıyorum ona sıradan biriymiş gibi davranıyorum.. Tartıştığımızda gönül almak için adım atmıyorum demek ki doğru yoldayım teşekkür ederim :))
Ya hahahahhahaha bildiğin bu ben :KK48:
Biz senle bu samimiyetimizi ilerletmeliyiz kaderdaş:cool:
Her zaman bekleriz efenim :)

erkeklerle oynuyacaksınız anacım. onları öyle bir hale getireceksiniz ki mal gibi kalacaklar. yani amma farklısın, çok çılgınsın, çok enterasansın gibi düşüncelere sevk edin. her an kaybetme korkusu yaşatacaksın. rekabet çok önemli bir şey onlar için. başka bir erkek tarafından kapılma endişesiyle size sıkı sıkı sarılırlar. bunu çaktırmadan yapacaksın. amaın kafasında sürekli bir şüphe olacak. beni bırakır mı, gider mi, ben onsuz nasıl yaşarım gibi melankolik bir havaya sokmalısınız :)))

Kız biz meraklı varlıklarız bilmiyon mu :KK53: ismini söylemesen de oynadığı bi diziyi filmi söyle :KK49:
Kız söylesem şak diye meydana çıkar zaten kim olduğu hahah
erkeklerle oynuyacaksınız anacım. onları öyle bir hale getireceksiniz ki mal gibi kalacaklar. yani amma farklısın, çok çılgınsın, çok enterasansın gibi düşüncelere sevk edin. her an kaybetme korkusu yaşatacaksın. rekabet çok önemli bir şey onlar için. başka bir erkek tarafından kapılma endişesiyle size sıkı sıkı sarılırlar. bunu çaktırmadan yapacaksın. amaın kafasında sürekli bir şüphe olacak. beni bırakır mı, gider mi, ben onsuz nasıl yaşarım gibi melankolik bir havaya sokmalısınız :)))
İşimiz çok zor yaa, artık ilişkilerimde taktik vur kaç olmasın diyorum ama mecbur bırakıyorlar :))

X