Kızlar yardım edin lutfennnnn

bence sen önce ne istediğine karar ver bu kadar sert tepki aldın diye mi bunları söylüyorsun? çünkü az önce sözlencektik çok iyidir birbirimizi aslında çok seviyorduk vs diye koruyordun? yoksa burdaki yorumlardan hatalı olduğunu anlayarak ders mi çıkardın eğer öyleyse gerçekten çok sevinirim kendini harcadığına değmez

Evlenmeden önce birlikte yaşamak ne yazık bu ülkenin erkeklerinin normlarına göre değil.. Herseyi yaşayıp tükettik gözüyle bakıyor olabilir . Vurma yok ittirmr var diyorsun tahrik ettim diyorsun tamam ama sen ne yaparsan yap çıkıp gidebilirdi olaylar bu raddeye gelmeden . Bence sen artık kendini geri çek artık 1 haftamı olur 1 ay mı olur arayıp sorma o kendi kendine döner gerçekten özlerse ama adami özlemesi için yanlız bırak .. Geri gelirsede öfke kontrolune gidin ikinizde canım benim .. Ve sakın face de yada twitterda atarlı giderli yada aşırı arebesk paylaşımlarda bulunma yada kıskandırma sadece sessiz kal ve bekle.. Bu arada lahmacunlar ne ya valla canımımız çekti bu sitede bir sürü hamile var yahu yapılır mu bu

kendisini arayın sorun biz nereden bilelim ayrıldı mı ayrılmadı mı?
melek gibi sevgilinizi bırakmayın ama arayın , özürler dileyin.. bulamazsınız böylesini.. sakın ayrılmayın.

Yok ilk defa aradım daha önce hep o arıyordu zaten bu yüzden saskinim ben ne yapmalıyım çünkü içim çok acıyor gerçekten

Acı çekiyorum söylediklerini fikirlerimi birazda olsun değiştirdi sadece 7/24 birliktelik şimdi merak ediyorum elim telefona gidiyor ne yapmalıyım hiç aramazdim şimdi meraktan ölücem evede gitmemiş onlarında haberi yoktu 3 gun once kardeşini aradım . Açmıyor .

lahmacunlar canım bu adamı süründürmek istiyorsun ama dönse hemen kollarına atlayacksın o belli sürekli tartışma yaşayıp ilişki yıpranmış iki tarafta egolarını tatmin ettirmekte adamı evden atmışsın ve eşyalarını da ve o almış gitmiş asıl şu anda sana karşı kin ve intikam var gibi duruyor face ilişki durumunuz duruyor mu bunlar önemli

Yok ilk defa aradım daha önce hep o arıyordu zaten bu yüzden saskinim ben ne yapmalıyım çünkü içim çok acıyor gerçekten
ben mi okumayı bilmiyorum siz mi yazmayı bilmiyorsunuz?

Sinirliyken insanlıktan çıkar diyorsunuz ama hiç tartısmayız biz diyorsunuz.

Bana salak bile demez diyorsunuz ama el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi, omuz attı diyorsunuz.

Her tartısmamızda ben ararım bu ayrılıktan sonrada hep ben aradım açmadı diyorsunuz diğer mesajda yok ben hiç aramam hep o arar diyorsunuz.

Biz sözlenecegiz döner mi dıyıp ardına ayagıma kapansa yine dönmem diyorsunuz?

Bence bir kendinize gelin..

Bir arkadaşı vardı tek en iyi arkadaşı 9 aydir benim için küsmüstu cocuk benim facebookuma kiz arkadasinmi girdi diye surekli bizi ayirmaya calisan bir insandi o da boyle kiskanc . Sevgilimde yol verdi sevgilime sen kimsin bunu diyorsun diye s*CTI agzina.Biz ayrildigimiz gibi arkadasi hemn barismak icin sevgilimle olan eski resmini koymus.onunla da barismis olabilirler diye içim içimi yiyor çünkü onunla baristirma hergün doldurur ben onu seviyorumda suan sadece kızginim sizden daha ılımlı cevaplar bekliyorum

kafası güzel sanırım ne dediğini bilmiyo

Bakın bir arkadaşı var bizi ayirmaya calisan 9 ay önce o çocuk yüzünden kavga ettik şimdi de onun yüzünden mi diye düşünüyorum sizce alakası varmıdır . Sevgilim ilişki durumunu değiştirdikten sonra o Arabozan çocuk eski resimlerini koymus. Şimdi bana kızgin bide gidip onunla barisiRSA mahvolurum

O çocuk yemin ederim şeytan gibi büyü bile yaptıracak kadar kötü bana bakışı hiç bakış değildi sevgilimin bebeklikten arkadaşı hersey aklıma geliyor bu çocuk f alciya da gidiyor ortada hicbirsey yokken üstüme yürümesi hiç normal değil çünkü çok sakin saygilidir aklıma direk o çocuk bir fesat mi yaptı diye geldi.

geçmiş olsun canım seni silmiş barışamazsınız şimdi ararsan aksine daha çok kötüye varır ancak zaman ver bekle erkek kardeşini aradım açmadı demişsin demekki aile veya erkek kardeş biliyor. sen bu çocuğu unut artık yada zaman ver 1 hafta 15 gün kadar aramazsa zaten bitmiştir

ne hali varsa görsün arkadaşının dolduruşuna gelip sizi bırakacaksa oooo bu adam kafasını kullanamıyor ve başkalarının kafasıyla hareket ettiği sürece sizin ne evliliğiniz olur ne de mutluluğunuz demek ki kişiliği tam oturmamış yol verin gitsin evli değilsiniz bağınız yok

Yok hayır erkek kardeşiyle sürekli konuştuk abim yapmazdı neden yaptı seni cok seviyor hayyatta yapmazdi dedi. Kardeşinin de telefonlarını acmamis

Yok hayır erkek kardeşiyle sürekli konuştuk abim yapmazdı neden yaptı dedi. Kardeşinin de telefonlarını acmamis

o zaman gücüne gitmiş yaptığınız bekle biraz daha sakın arama p.ertesine kadar sen arasan nasılsa koşuyor der hiç aramaz arama bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…