- 24 Ağustos 2012
- 1.936
- 2.007
-
- Konu Sahibi lahmacunlar
alıştırmışsın çünkü hep aramışsın hep SEN aramışsınArkama bakmamdan kastım aramadim 3 gun aradım çok pişmanım keşke aramadim suçlu olan benim gibi neden aranıyor sizce ben bunu anlamıyorum yanlizca
bence sen önce ne istediğine karar ver bu kadar sert tepki aldın diye mi bunları söylüyorsun? çünkü az önce sözlencektik çok iyidir birbirimizi aslında çok seviyorduk vs diye koruyordun? yoksa burdaki yorumlardan hatalı olduğunu anlayarak ders mi çıkardın eğer öyleyse gerçekten çok sevinirim kendini harcadığına değmezMaviyesiltuna Tesekkur ederim olgunca yaklastiginz icin konuya.çünkü ortada dayak yok .Ben sadece o şekilde davrandığı için ona bende acı çektirmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? ??? Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
Ooooo tekeçül edeliiiiiimmmAy çok tatlısın canım yaa kıyamam ki ben sana
kendisini arayın sorun biz nereden bilelim ayrıldı mı ayrılmadı mı?dayak yok diyorum okumuyorsunuz. Benimde hatam var siz hiç sevgilinizle tartışmamis gibi yazıyorsunuz görevde beni dövdü komaya soktu diyecek Bu sene sözlenicez bide sizce ayrılsaydi yazarmıydı şimdiye kadar bitti diye 9 aydir hic kavga etmemistik facebookda da iliski durumu herseyi degistirmisyoksa
ben mi okumayı bilmiyorum siz mi yazmayı bilmiyorsunuz?Yok ilk defa aradım daha önce hep o arıyordu zaten bu yüzden saskinim ben ne yapmalıyım çünkü içim çok acıyor gerçekten
kafası güzel sanırım ne dediğini bilmiyoben mi okumayı bilmiyorum siz mi yazmayı bilmiyorsunuz?
Sinirliyken insanlıktan çıkar diyorsunuz ama hiç tartısmayız biz diyorsunuz.
Bana salak bile demez diyorsunuz ama el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi, omuz attı diyorsunuz.
Her tartısmamızda ben ararım bu ayrılıktan sonrada hep ben aradım açmadı diyorsunuz diğer mesajda yok ben hiç aramam hep o arar diyorsunuz.
Biz sözlenecegiz döner mi dıyıp ardına ayagıma kapansa yine dönmem diyorsunuz?
Bence bir kendinize gelin..
Yok hayır erkek kardeşiyle sürekli konuştuk abim yapmazdı neden yaptı seni cok seviyor hayyatta yapmazdi dedi. Kardeşinin de telefonlarını acmamisgeçmiş olsun canım seni silmiş barışamazsınız şimdi ararsan aksine daha çok kötüye varır ancak zaman ver bekle erkek kardeşini aradım açmadı demişsin demekki aile veya erkek kardeş biliyor. sen bu çocuğu unut artık yada zaman ver 1 hafta 15 gün kadar aramazsa zaten bitmiştir
Yok hayır erkek kardeşiyle sürekli konuştuk abim yapmazdı neden yaptı dedi. Kardeşinin de telefonlarını acmamis