- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Eşim 33 yaşındaeşin neden araba kullanmayı yeni öğrenen ergenler gibi araba eline geçince arkadaşları doldurup turlar atıyor orada burada
kaç yaşında eşin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim 33 yaşındaeşin neden araba kullanmayı yeni öğrenen ergenler gibi araba eline geçince arkadaşları doldurup turlar atıyor orada burada
kaç yaşında eşin
Zaten geçiminizi ailen sağlıyor.
Eşin cebinde 3 lira para yokken arabayla sokakları turluyor.
Niye bu adamla evlisin pardon?
Yoksa o da özünde iyi biri ve seni çok mu seviyor?
Evet eşim çalışıyor ama borçlarımız var annem o yüzden destek oluyorEşin çalışıyor mu??
Ayrıca annen ona neden para veriyor ki??
Takmissiniz birde maddiyat olmadan iki guzel soze kanan kadin var deyip duruyorsunuz ne yani ben azicik maddiyata kaniyoruma falan mi getirmeye callisuyosunuz anlamadim.ya da burda konu acarak hangi probleminizi cozmeye calisiyosunuz ? Annen baban size bakicaksa neden evlendiniz ? Neden cocuk yaptiniz ? Lafinizi geciremiyorsaniz mutsuz ve ekmek parasina muhtacsaniz neden calismiyorsunuz ? Bence arabanin olmasi sizin isinize gidiyor cunku esinizle ayni kafadasiniz ayran fayton meselesi.yoksa iki aydir gitmediginiz annenize uc ay sonra otobuslede gidebilirsiniz.calismak muhtemelen sizede zor geliyor tam tencere kapaksiniz.ne demek baskasina guvenemiyorum ? Bir suru calisan kadin ne yapsin o zaman.cozumse iste cozum ya calisacaksiniz ya bosanacaksiniz.onun disinda vah vah tuh tuh denmesini bekliyorsan uzgunum kendi dusen aglamazEvet eşim çalışıyor ama borçlarımız var annem o yüzden destek oluyor
Canım konu paranın miktarından çok eşimin para almadim deyip yalan söylemesiAnne altı üstü 20 tl vermiş o da mazota gitmiştir. 200 tl gibi bahsetmişsiniz yedi mi kumara mı gitti vs yorumlar yapmış insanlar da bilmeden.
Canım konu paranın miktarından çok eşimin para almadim deyip yalan söylemesi
1 haftalık ekmek parasını hesaplarken evde bir araba olması çok büyük lüks.Canım doğru diyosun ama ben gurbette gelinim bebek var otobüslerle ailemin yanına gitmek çok zor olur. Arabayı ondan dolayı almıştık zaten
benim mi ilginc tepkilerim ? konu sahibi esim o 20 tl ile bir kadina gul mu aldi gul mu aldi gul mu aldi diye kac kere yazmis... evde 1 tl olmasa benim aklima esim kadina gul mu aldi gelmez... konu bastan basa o kadar garip ki tepkilerim de gariptir haklisiniz... esinin 20 tl yi bir kadina gul alip almadigina kafa yoracak insanin cok cok daha onemli dertleri var. esinin aylak aylak gezmesi ve daha daha onemlisi evlerinde 1 tl olmamasi gibi.tepkileriniz çok ilginç
konu burada paranın miktarı mı sizce
isterse 1 lira olsun ortada gizlenen inkar edilen bir durum var
burada söz konusu bunu inkar etme sebebi