- 23 Ekim 2014
- 27
- 0
- Konu Sahibi lahmacunlar
Eski arkadaşı böyle büyü yle falan uğraşır bende korktum çünkü 3 senedir hiç böyle gormedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha dayak yokmuş, tamam o zaman.dayak yok diyorum okumuyorsunuz. Benimde hatam var siz hiç sevgilinizle tartışmamis gibi yazıyorsunuz görevde beni dövdü komaya soktu diyecek Bu sene sözlenicez bide sizce ayrılsaydi yazarmıydı şimdiye kadar bitti diye 9 aydir hic kavga etmemistik facebookda da iliski durumu herseyi degistirmisyoksa
git herifi aldat. dayakçı pardon tokatçı sevgiliyi ancak bu paklar.Maviyesiltuna Tesekkur ederim olgunca yaklastiginz icin konuya.çünkü ortada dayak yok .Ben sadece o şekilde davrandığı için ona bende acı çektirmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? ??? Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
"Şimdi bana kızgin bide gidip onunla barisiRSA mahvolurum"Bakın bir arkadaşı var bizi ayirmaya calisan 9 ay önce o çocuk yüzünden kavga ettik şimdi de onun yüzünden mi diye düşünüyorum sizce alakası varmıdır . Sevgilim ilişki durumunu değiştirdikten sonra o Arabozan çocuk eski resimlerini koymus. Şimdi bana kızgin bide gidip onunla barisiRSA mahvolurum
hangisi yavrum evladım, sana dönmezse ölür biter misin? yoksa sürünerek gelse kabul etmez misin? bir karar ver sen önce.Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
Allah akıl fikir versin ne diyimKIZLAR 2 BILGISAYARI BURADA ONLARI ALMADI. ALMAYA GELMEDI . MUTLAKA GELECEKTIR SİZCE NE YAPMAM LAZIM EN ÖNEMLİSI NASIL DAVRANMALIYIM???
heeee hep ondan. nerden kapılıyorsunuz şöyle abuk sabuk fikirlere bir anlasam. sevgilin melek de hep başkaları nazar değdiriyor!!Eski arkadaşı böyle büyü yle falan uğraşır bende korktum çünkü 3 senedir hiç böyle gormedim
ne istedigine karar ver once.. bi kovuyosun bi ariyosun, bidaha kovup tekrar gunlerce ariyosun.. nedir bu?Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedim. Sabah evden gitti bir daha donmedi. Ertesi gun para birakmaya geldi gel konusalim dedim. Omuz attı. hic oyle yabanci gormemistim onu kizdim yine defol o zaman dedim bi kendine geldi gibi ama hemen gitti.Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn
beyin terkkk anlaşıldıKIZLAR 2 BILGISAYARI BURADA ONLARI ALMADI. ALMAYA GELMEDI . MUTLAKA GELECEKTIR SİZCE NE YAPMAM LAZIM EN ÖNEMLİSI NASIL DAVRANMALIYIM???
boga burcu bide sinirlenince başka bir insan oluyor 3 sene dile kolay ben hergün Ağlıyorum benimde hatam var napcagimi da bilmiyorum dayak olmadi
Ne güzelde psikolojik baskı yapıyorsunuz siz oyleee
Neyinden vazgecemiyorsun canım çok mu zengin veya cokmmu akilli dicemde neysee devamıni getirmym....Ne yapmam gerektiğini bilsem burada yardım istemezdim kızlar
bu cuk olmuş.Okadar hırın gürün içinde 'sevgilinizin' eve para bırakmak için gelmesi sizi rencide etmedi mi?
Ne güzelde psikolojik baskı yapıyorsunuz siz oyleee
acımmmDiyetteyim uye ismi LAHMACUNLAR. Benmi yanlis gordum ya...
hepimiz acıktıkkkkacımmm
lahmacuncuya gideekkhepimiz acıktıkkkk