Kızlar yardım edin lutfennnnn

KIZLAR 2 BILGISAYARI BURADA ONLARI ALMADI. ALMAYA GELMEDI . MUTLAKA GELECEKTIR SİZCE NE YAPMAM LAZIM EN ÖNEMLİSI NASIL DAVRANMALIYIM???

lahmacunlar sen gel hele bir şöyle:

dayak yok diyorum okumuyorsunuz. Benimde hatam var siz hiç sevgilinizle tartışmamis gibi yazıyorsunuz görevde beni dövdü komaya soktu diyecek Bu sene sözlenicez bide sizce ayrılsaydi yazarmıydı şimdiye kadar bitti diye 9 aydir hic kavga etmemistik facebookda da iliski durumu herseyi degistirmisyoksa
ha dayak yokmuş, tamam o zaman.
ya arkadaşım adam sana vurmuş. senin ne gibi bir hatan olabilir tokat yiyecek kadar. bak bunu sözlüsüne tokat atmış ve attığı gibi de utançtan yerin dibine girmiş biri olarak söylüyorum. ben onun yerinde olsaydım beni terk ederdim. anlayabiliyor musun? yaptığım utanılacak ve savunulacak tarafı olmayan bir hata.
söylediği kelime çok ağırdı ama eninde sonunda bir kelimeydi. benim de ona sözle karşılık vermemden tut, kelimeyi kaldıramıyorsam terk etmeye kadar bir sürü seçeneğim vardı ve ben vurdum. tekrar ediyorum, ben beni terk ederdim. sen de sevgilini terk etmelisin.

Maviyesiltuna Tesekkur ederim olgunca yaklastiginz icin konuya.çünkü ortada dayak yok .Ben sadece o şekilde davrandığı için ona bende acı çektirmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? ??? Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
git herifi aldat. dayakçı pardon tokatçı sevgiliyi ancak bu paklar.
şunu ayrıca çekeyim:

"Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten"
bunun yorumu aşağıda:

Bakın bir arkadaşı var bizi ayirmaya calisan 9 ay önce o çocuk yüzünden kavga ettik şimdi de onun yüzünden mi diye düşünüyorum sizce alakası varmıdır . Sevgilim ilişki durumunu değiştirdikten sonra o Arabozan çocuk eski resimlerini koymus. Şimdi bana kızgin bide gidip onunla barisiRSA mahvolurum
"Şimdi bana kızgin bide gidip onunla barisiRSA mahvolurum"
Allah Allah, bir dediğin bir dediğini tutmuyor, tokat sende beyin sarsıntısı mı yaptı, bak kendi sözlerin:
Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
hangisi yavrum evladım, sana dönmezse ölür biter misin? yoksa sürünerek gelse kabul etmez misin? bir karar ver sen önce.

Peşin Edit: sana daha yumuşak yazmak isterdim ama yediği tokada mazeret bulan birine en fazla bu kadar yumuşak yazabiliyorum. şöyle şeyler yazmayın da bari çoluğa çocuğa kötü örnek olmayın

Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedim. Sabah evden gitti bir daha donmedi. Ertesi gun para birakmaya geldi gel konusalim dedim. Omuz attı. hic oyle yabanci gormemistim onu kizdim yine defol o zaman dedim bi kendine geldi gibi ama hemen gitti.Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn
ne istedigine karar ver once.. bi kovuyosun bi ariyosun, bidaha kovup tekrar gunlerce ariyosun.. nedir bu?

KIZLAR 2 BILGISAYARI BURADA ONLARI ALMADI. ALMAYA GELMEDI . MUTLAKA GELECEKTIR SİZCE NE YAPMAM LAZIM EN ÖNEMLİSI NASIL DAVRANMALIYIM???

boga burcu bide sinirlenince başka bir insan oluyor 3 sene dile kolay ben hergün Ağlıyorum benimde hatam var napcagimi da bilmiyorum dayak olmadi

20 Nisan - 20 Mayıs tarihi arasında doğan erkektir böyledir, mantığa bakın hele :KK72:
6.336.049 kişi varmış boğa burcu olan ülkede, böyle 3.000.000 erkek mi var?

Dile kolay olan 3 sene değil, sizin hafif şiddet gördüm deyip ne yapacağım diye sormanız. Hafif şiddet sizin için normalse, elinizden geleni ardına koymayın yeter ki dibinde olun, başka birine musallat olmasın.

Ne yapmam gerektiğini bilsem burada yardım istemezdim kızlar
Neyinden vazgecemiyorsun canım çok mu zengin veya cokmmu akilli dicemde neysee devamıni getirmym....

Ayni evde yaşıyorsunuz adama evlilik konusunu aciyorsun Ve tavirlari degisyor..
Bak tatlım böyle birşey için ev terk edilmez veya tokat atilmaz belliki adamin sevgisi ve saygisı bitmiş artik sende bu kadar usteleme olmuyorsa olmuyor diretmenin anlamı yok GURURLU OL...

X