Kızlar yardım edin lutfennnnn

lahmacunlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
27
0
Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedim. Sabah evden gitti bir daha donmedi. Ertesi gun para birakmaya geldi gel konusalim dedim. Omuz attı. hic oyle yabanci gormemistim onu kizdim yine defol o zaman dedim bi kendine geldi gibi ama hemen gitti.Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn

Son düzenleme:

Sizi döven adamdan daha ne istiyorsunuz?
Daha fazla mı dayak yemek istersiniz?

gururlu olmalısın.net

ilişki kendini infilak etmiş daha ne diye uğraşıyosun ki bırak naparsa yapsın yüz verme artık

"Çok şiddetli vurmadi" şeklinde bi açiklama yapmaniz bile, içten içe olayin yanlişliğini bildiğiniz halde, size destek cikacak kişilerin çikmasi umudu. Şiddetli olsa ne olur, olmasa ne olur? Size vuran, para birakmaya gelen bir sevgili.. Dizginler çoktan geçirilmiş size, istediğiniz kadar sevin birbirinizi. İleride burada "kocamdan datak yiyorum, çocuğum da çok küçük" şeklinde başliklar açmak istiyorsaniz, aramaya devam edin..

Ha 3 yil, zehir olmuş bir ömrün yaninda çok izun gelmiyorsa size, telefonu açmadiği için şükredin ve size musallat olmamasi için dua edin.

yani sana bu konuyu bir arkadaşın anlatsa ve senin sorduğun gibi "ne yapayım" dese ne derdin, ne tavsiye verirdin???

süper zeka olmak gerekmiyor yapılması gerekeni görmek için..

ya da çok şiddetli vurana kadar takıl....

çok şiddetli vurmadi. Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn
eğer şiddetli vurduysa bitir derdim ama madem şiddetli vurmamış, bir de öbür yanağını dön madem. sen bizle dalga mı geçiyorsun. çok şiddetli vurmadıysa ha tamam o zaman mı diyelim sana? sen kendi gururuna onuruna yedirebiliyor musun tokadı?
dön arkanı git arkadaşım ne yapacaksın, başka

tamam çok şiddetli vurana kadar bekle "çok şiddetli" vurduğunda tamamen bitir....Çok şiddetli ne ya

Sizin böyle düşünmenizi anlıyorum ben sadece sevdiğim için daha önce böyle birşey yaşamadık tahrik edici sözler kullanan bendim evet eve geldi para bıraktı defol git al parani da bidaha gelirsen Savcılığa veririm dedim ama o böyle aramadığı için açmadığı için ben onu üstüme yürümesi için tahrik ettiğim için onu kaybettiğim için üzüldüm gerçekten iyi bir insandır saygilidir sadece sinirlenince insanlıktan çıkıyor tedavi olucam dedi sadece ben gelmesini istiyorum dayak yok ortada sadece üstüme çıktı benim susmam için sakinleştirmek için ittekledi vurmaya kalkti. Kızlar ben sizin eleştirmenizi değil bana arkadaşca yardimci olmanızı istiyorum . Gerçekten seviyoruz birbirimizi

Son düzenleme:
Canım bir kere ilişkiniz ciddi değil.. Üzgünüm ama o adamı unutmalısın bence, tamam sinir problemi olabilir ama bu sana vurması gerektiği anlamına gelmez. Bir kadına el kaldıran insana ADAM demem ben. Bence arama canım bırak çıksın hayatından. Para bırakmak da neymiş ona muhtaçmışşsın gibi hem kendi eşyalarını almaya sana veda etmeye bile gelmemiş ona bile tenezzül etmemiş. Eğer barışırsanız en tartışmanızda emin ol o HAFİF tokat gittikçe sertleşerek inecek suratına

Arama. Neden arıyorsun. Bugün bu davranıştan sonra ararsan, yarın dayak yedikten sonra arayacaksın. Benden söylemesi.

Ilk msji okuyun tokat atmadı . Bakin sadece itekledi benim susmam için bana ayrılalım da demedi gerçekten seviyorum iyi bir insandır ağzından salak lafını bile duymadım boga burcu bide sinirlenince başka bir insan oluyor 3 sene dile kolay ben hergün Ağlıyorum benimde hatam var napcagimi da bilmiyorum dayak olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…