Kızlar yardım edin lutfennnnn

Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi itekledi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedim. Sabah evden gitti bir daha donmedi. Ertesi gun para birakmaya geldi gel konusalim dedim. Omuz attı. hic oyle yabanci gormemistim onu kizdim yine defol o zaman dedim bi kendine geldi gibi ama hemen gitti.Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn
Lahmacunlar yapılır mı bu yaaa, hamileyim beeeeeen :KK43: Kim kalkıp lahmacun yapacak şimdi bana :cry:

Sizin böyle düşünmenizi anlıyorum ben sadece sevdiğim için daha önce böyle birşey yaşamadık tahrik edici sözler kullanan bendim evet eve geldi para bıraktı defol git al parani da bidaha gelirsen Savcılığa veririm dedim ama o böyle aramadığı için açmadığı için ben onu üstüme yürümesi için tahrik ettiğim için onu kaybettiğim için üzüldüm gerçekten iyi bir insandır saygilidir sadece sinirlenince insanlıktan çıkıyor tedavi olucam dedi sadece ben gelmesini istiyorum dayak yok ortada sadece üstüme çıktı benim susmam için sakinleştirmek için ittekledi vurmaya kalkti. Kızlar ben sizin eleştirmenizi değil bana arkadaşca yardimci olmanızı istiyorum . Gerçekten seviyoruz birbirimizi

Bu cümleleri bu forumda daha kaç kez yazacagım bilmiyorum!!!
herkes sinirli değilken melek gibi anlayısşlıdır zaten.
asıl karakter sinirliyken meydana çıkar.
bazı insanlar sinirliyken dahi sevdiğine kıyamaz , omuz atmaz, ustune yurumez.. insana ve kendisine saygısını kaybetmez. tahrik varsa ceketini alıp cıkar bir kadının üstüne yürümek yerine!!! bazıları ise sinirliyken adam boğar cinnet gecirir.

Daha ne sorunlar yasanır hayat uzun...her sorunda üstünüze yürüyecek adama meraklıysanız aramaya devam edin. Her zaman diyorum böyle adamlar sizin gibi kadınlarla evlenmeli. tencere kapak misali. Ayrılmazsınız umarım.

dayak yok diyorum okumuyorsunuz. Benimde hatam var siz hiç sevgilinizle tartışmamis gibi yazıyorsunuz görevde beni dövdü komaya soktu diyecek Bu sene sözlenicez bide sizce ayrılsaydi yazarmıydı şimdiye kadar bitti diye 9 aydir hic kavga etmemistik facebookda da iliski durumu herseyi degistirmisyoksa

zamana bırak belki arar, aramayı bırakın sizi bu kadar değersiz olan adamla ilgilenmeyin sonra evlenince çok pişman olursunuz öncesinden problemi olan egosu olan biriymiş zaten

Sizin böyle düşünmenizi anlıyorum ben sadece sevdiğim için daha önce böyle birşey yaşamadık tahrik edici sözler kullanan bendim evet eve geldi para bıraktı defol git al parani da bidaha gelirsen Savcılığa veririm dedim ama o böyle aramadığı için açmadığı için ben onu üstüme yürümesi için tahrik ettiğim için onu kaybettiğim için üzüldüm gerçekten iyi bir insandır saygilidir sadece sinirlenince insanlıktan çıkıyor tedavi olucam dedi sadece ben gelmesini istiyorum dayak yok ortada sadece üstüme çıktı benim susmam için sakinleştirmek için ittekledi vurmaya kalkti. Kızlar ben sizin eleştirmenizi değil bana arkadaşca yardimci olmanızı istiyorum . Gerçekten seviyoruz birbirimizi
saygılı ama sinirlenince insanlıktan çıkıyor anlıyorum

Kıyamam sana ben yaaaaa :) kocişini ara hemennnn :KK70:
Kociş burada 2.80 uzanmış uyuyor. Ben hazır lahmacun yiyemiyorum ki yaaa. Burada iğrenç yapıyorlar. Kocam da hamur açmayı bilmez :KK43: Ayyy akşama lahmacun yapayım bari :KK69: Yemesi güzel de yapması çok sıkıcı yaaw

Maviyesiltuna Tesekkur ederim olgunca yaklastiginz icin konuya.çünkü ortada dayak yok .Ben sadece o şekilde davrandığı için ona bende acı çektirmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? ??? Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten

sonra kadına şiddet var memlekette diyosunuz, şiddetin ş sini gösteren adam tırnağının ucunu göstermeyeceksin ki kadına şiddet dursun

dayak yok diyorum okumuyorsunuz. Benimde hatam var siz hiç sevgilinizle tartışmamis gibi yazıyorsunuz görevde beni dövdü komaya soktu diyecek Bu sene sözlenicez bide sizce ayrılsaydi yazarmıydı şimdiye kadar bitti diye 9 aydir hic kavga etmemistik facebookda da iliski durumu herseyi degistirmisyoksa
kadına şiddet ağzını burnunu dağıtıp kanlar içinde bırakmak değildir sadece. iteklemek sarsmak omuz atmak vs bunların hepsi kadına şiddettir ve bu şekilde sinirli bir yapıya sahipse şimdi bunu yapan yarın öbür gün daha çok sinirleneceği bişi olursa sana vurmayacağının garantisini vermez. bizde sevgilimizle eşimizle kavga ettik tabiki ama ben eşimin bana şiddet uygulayan bir tavrını daha hiç görmedim benim eşimde sinirlendiğinde gözü hiçbirşey görmez ama asla bana karşı bir hareketi olmamıştır emin ol ben kışkırttım onu diye savunmaya çalışıyorsun ya ben daha beter kışkırttığımı bilirim de adam benim sırf onu gıcık etmek istediğimi bildiği için gülüp oturmuştur yerine bırak İTEKLEMEYİ. kendine gel sana bunu yapan adam ilerde daha fazlasını da yapabilir ve ben tahrik ettim diye SAVUNMA

Kociş burada 2.80 uzanmış uyuyor. Ben hazır lahmacun yiyemiyorum ki yaaa. Burada iğrenç yapıyorlar. Kocam da hamur açmayı bilmez :KK43: Ayyy akşama lahmacun yapayım bari :KK69: Yemesi güzel de yapması çok sıkıcı yaaw
Ay çok tatlısın canım yaa kıyamam ki ben sana :KK15:

Maviyesiltuna Tesekkur ederim olgunca yaklastiginz icin konuya.çünkü ortada dayak yok .Ben sadece o şekilde davrandığı için ona bende acı çektirmek istiyorum ne yapmalıyım sizce? ??? Ders vermek istiyorum sürünerek gelse arkama bakmam zaten
sen ne istediğini biliyomusun kii bi diyosun geri gelsin sözlenicektik seviyorum bi gelsede arkama bakmam

Arkama bakmamdan kastım aramazdim .3 gun aradım çok pişmanım .keşke aramasaydim suçlu olan benim gibi neden aramıyor sizce ben bunu anlamıyorum yanlizca. Bana el kaldırdığı için uzuldgunu düşünüyorum boynunda tırnak izin var giderken bide babamlarin yanına nasıl gidicem diyodu iyice delirdiM

Son düzenleme:
Giz caninmi cekti kiyamaaamm gel ben sana ismarlayim :kk77:
Şu çocuğu doğurayım, hepinize lahmacun yaparım ben kuzuuuumm. Daha bir hafta olmadı yiyeli. Zaten her hafta yapıyorum da, eşim yine mi lahmacun diyecek artık :) Bıktı adam lahmacun yemekten. Hep şu stardaki dizinin yüzünden. Annem izleyip duruyordu ne zaman tvnin önünden geçsem, o hüsne lahmacun yiyor. Ben de alıştım o zamandan beri haftada en az bir kez lahmacun yapıyorum. Dışarıda malzemeden çalıyorlar yahuuu o_O

X