• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızlar Yardım Edin İsim İçin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi Sizce ?

• Duru Lina

OY: 6 26,1%
  • Duru Ela

OY: 10 43,5%
  • Duru Alya

OY: 6 26,1%
  • Duru Erva

OY: 0 0,0%
  • Duru Beren

OY: 4 17,4%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Meyra400

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
4
2
1
38
Kızlar merhaba, Kızım için isim düşünüyoruz ama arada kaldık Duru ismini düşündük fakat hep 2 isim olmasından yanayız sizce Duru isminin yanına hangisi daha güzel olur, Bizim düşüncelerimizden farklı önerilerinizi de bekliyoruz. :emir_bebek::emir_bebek::KK200:

İnstagramda Yazel ismini gordum. Kurandada geciyormus begendiyseniz arastirin yinede yanlis olmasin. Arap ismi tercih ettiginuz icin soyluyorum. Erva alyadan daha iyi geldi bana. Hemde farkli bir isim. Duru Yazel olabilir.

İnstagramda Yazel ismini gordum. Kurandada geciyormus begendiyseniz arastirin yinede yanlis olmasin. Arap ismi tercih ettiginuz icin soyluyorum. Erva alyadan daha iyi geldi bana. Hemde farkli bir isim. Duru Yazel olabilir.
Teşekkürler cnm aslında arap ismi tercihi değilde Duru isminin yanında hoş duranlar bunlar diye :)

Elif Duru, Eda Duru, Ceren Duru ❤
Bunlar kulağıma hoş geldi. İsmi gibi Duru olsun, ömrü bahtı güzel olsun.

Allah acısını göstermesin inş yavrularımızın duru alya kulağa çok hoş geldi yinede seçim sizin :anneadayı:

Duru tek basina guzel yanina baska bir isim yakismiyo.. Duru ela / Duru alya / Duru Erva hic olmuyo.. Duru Lina ve Duru Beren digerlerine gore daha uyumlu..

Back
X