• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim değiştirme

kaderaysma01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
12
25
3
27
Merhaba ismim kader ve bu yaşıma kadar bir kere yüzüm gülmedi gerçekten . İlk okul zamanında da pazarda annem bana seslenince yanımızdan geçen yaşlı teyzenin “ benim torunumun ismi de kader hç yüzü gülmedi demişti “ onu da unutmuyorum . Pazartesi isim değişme için adliyeye gideceğim . Enerjisi yüksek anlamı güzel isim arıyorum çok klasık olmayan bir türlü bulamadım da . Aslında hayalim hep melisti keşke adım olsa derdim küçükten Buse , duru vs de olabilir siz ne düşünüyorsunuz

Pelinsu yap bence bu isme sahip olup fakir olan ya da kötü bi sonla gazete haberinde kimseyi görmedim 😄 yani su olmasa bile Pelin olabilir
Pelin çok ağır bir isim yaaa...Şimdiye kadar tanıdığım bütün Pelinler engelliydi. Ben klasik seç derim, mesela adı Zeynep olanlar niyeyse aşırı özgüvenli oluyor hep veya semraların hepsi yarı deli ve mutlu 😅

Son düzenleme:
Belkide cocuguna Döndü ismini koyan ve Melissa ismini koyan iki aile arasındaki ekonomik fark bı yerde o çocuğun geleceği üzerinde etkili oluyor olabilir mantıken.Yani yanlış anlamasın adı Döndü olan varsada .Demek istediğim bazı aileler o çocuk için taht yaoarken aşırı ozenirken bazı çocuklar malesef sırf dünyaya gelmek için günah diye işte 8 inci çocuk olarak istemeyerek adettir diye doğunca neyine özen gösteriliyor ki ismine gösterilsin buda olabilir sanki kaderi etkilemek derken en baştan

Profesyonel destek alın bence. Soyisminiz ve yaşamınızla ilgili çalışma yaparak isim bulan kişiler var. Çakra makra o işlere inanıyorsanız eğer öyle bir isim seçin.

Yok vallahi isimle alakası yok, isminizi değiştirince öyle bir sihirli değnek dokunmaz hayatınıza ama madem kafaya koydunuz bunu, şu abidik gubidik isimlerden olmasın madem. Saydıklarınızın hiçbiri iyi değil bu arada🙁

Yok vallahi isimle alakası yok, isminizi değiştirince öyle bir sihirli değnek dokunmaz hayatınıza ama madem kafaya koydunuz bunu, şu abidik gubidik isimlerden olmasın madem. Saydıklarınızın hiçbiri iyi değil bu arada🙁
Kaderde Bi tuhaf
Sahne ismi gibi
Fantazi muzıkcilerimsi

Ben isim sildirdim ileri görüşlü ailem ilk adımı PELİNSU koymuş çoook şımarık enerjisi var ciddiye alınan bi isim değildi. İkinci ismimi kullandığım halde üniversitedeki hocalarım bile pelinsu diyordu. Gerçekten daha ciddiye alınır oldum. Geçen tiktokta gördüm çilem kızın adı değiştirmiş güneş yapmış. İsim sildirmek kolay ama değiştirmek zor. Bi tanıdığım oğluna ölen akraba ismini koydu değiştirmek istedi. Baya sürdü davaları

Aslında ism etkilemiyor bence benim düşüncelerim hayatımı etkiliyor ben taktım bir kere böyle olduğunu düşünüyorum kötüye yoruyorum hep
İsim karaktere ve hayata yansır. Etkilemiyor diye bir şey yok. Kişinin isim ve soyismi çok önemlidir. Bu kararı almakla en doğru şeyi yapmışsınız.

Back