Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet onu kendi siparişlerinden baktım bugün nasıl oluyor diye

Hayır sormadim karıştırdığımı bilmiyor telefonunu
Sorma daha da uyandırma canım.. salağa yat. Sakın sorma yemiş gibi yap biraz temkinli davranır bir süre muhtemelen ama hep takipte kal delili yakaladığın an yapış yakasına belli ki birsey var bana hiç inandırıcı gelmedi şiiir miir

Yazdıklarınızda bende oturmayan şeyler oldu.Normalde çok şüpheci bir insan değilimdir,sipariş verdiği kolye ile gelmesine tav olmayın derim.
Birincisi profil fotoğrafının sadece size ve tanıdıklarınıza açık olması ilginç ve bence mantıklı açıklaması yok.
Profil fotoğrafı birlikte olduğunuz bir fotoğraf mı??
Engelli listesinde birileri olabilir normal de.
Siparişi silmesini de anlayabilirim belki görürseniz sürprizin bozulacağını düşündü.

Ama sevgililer gününün üzerinden kaç gün geçti,okadar süreç içerisinde bir şiir mutlaka yazardı.
Aynı siteden ikinci bir siparişin gelmesi üç gün bilemedin dört gün sürer zor birşey değil yani.
Telefonda girdiğiniz sayfalar tümünü kapat kısmını tıklamadığınız sürece görünür.
Elektronik cihazlarla arası iyiyse; bir iz bıraktıysanız mutlaka bazı şeyleri farketmiştir.Fotoğraflarına baktığınızı,maillerinize girdiğinizi alışveriş sitesine girmeye çalıştığınızı vs anlamadıysa ben de birşey bilmiyorum.

Bende aynı şeyi düşünüyorum Arada siparişlere tekrar bak belki bir tane de sana almıştır sendeki tavrı anladıysa

Baktım tabiki bı uygulama indirdim ve numaraları sorgulattim kadın hepsi ama hiçbirini tanımıyorum. Özel bir günümüz yok yakında maalesef
Bır hafta önce sevgililer günüydü size aşmadıysa kolyeyı verdiği birisi vardır maalesef. Bekara söylemek kolaydır kendım yanı. Bence bekleyın salağa yatın daha cok delil olsun

Size aldım kolyeyi demiş adam kurnaz olabilir, farketti bir şekilde mailini silmedigini , profilide degistirdiniz dedi bu anladı böyle bir şey yapayım yoksa trendyoldan neden silsin aldığı hediyeyi ve taş olsa çatlar 1 hafta sonra vermez hediyeyi ne var şiir yazmakta chatgbt bir sürü yazıyor..yani tedbirli olun sadece

Valla benimde telefon numaram bin yıllık engelli listesinde erkek falanda var hatta bazısı kim hatırlamıyorum bile. Profil fotoğrafımıda sadece görmesini istediklerimi ayarladım.

Bana Özel günlerde hep şiir yazar o yuzden garip gelmedi aslında ama salağa yatmaya devam

Mail acilmamisti ben açtım ordan anlamis olabilir mi

Cuma günü gelmiş sipariş araya haftasonu girdi dedi bana salı verdi yani bugün tümünü kapattım sayfaların ama maili anlamış olabilir eğer öyleyse

Yani hakikaten, niye bugün veriyor adam bu hediyeyi? Sevgililer gününün üstünden bayağı geçti ve siparişin sevgililer gününe yakın verildiğini söylüyorsunuz, şiir falan da abartı geldi. Sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama eğer böyle bir şey çıkarsa altından çok şaşırmam. Profil fotoğrafı, engelli insanlar şüphe uyandıran şeyler değil ama bu kolye çok kafa bulandırıyor.

Dedi ki bana hiç sürpriz yapmıyosun diyodun görünce hoşuma gitti aldım

Sevgililer gününde de hediye almıştı bana

Trendyoldan sipariş silme nasıl oluyor diye kurcalarken şöyle bir uyarı verdi. Trendyol asistandan o siparişi görünür yap adresi de kime teslim edildiğini de görürsün.

Eklentiler

• Screenshot_20250226_003504_trendyol.com.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 46
Kız Allah seniiii iyi bari sevindim

Sevgililer gününde de hediye almıştı bana
Sen bu adama inanma ablacım. Senin anladığını anladı, aklınca yakalanmamaya çalışıyor.
Maili açık değilse ve sen girdiysen uyarı gelir, başka bir cihazdan giriş yapıldı diye. Zaten bence profil fotoğrafını değiştirmen yeterli yakaladığını anlaması için.
Çok akıllı her şeyi düşünür demişsin. Onu bu noktasından vur. Bırak kendini akıllı sanmaya devam etsin. Salağa yat. Profil fotoğrafı mevzusunu konuş ama. Niye böyle yaptın diye sor. Sormazsan senin pusuda olduğunu anlar.
Ay ben dün gece gördüm, değiştirdim haberin olsun de. Sebebini sor. Bir yalan sıkar, inanmış gibi yap. Ya ben de ne kötü düşünmüşüm, sen bana hediyeler alırken de. İnandır onu seni kandırdığına.
Çok üzgünüm ama ben bu konuda iyi düşünemiyorum. İnşallah yanılırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…