- 23 Ekim 2022
- 115
- 154
- 33
- 28
- Konu Sahibi makarnaseverr
-
Evet onu kendi siparişlerinden baktım bugün nasıl oluyor diyeTelefonun bir süre elinizde durma imkanı varsa,canlı destekten T....yol asistana siparişlerimi gizlemeyi aç deyin ,o ara mesajla kod geliyor o kodu girince gizlenmiş siparişler ortaya çıkıyor.Farkli bir hesaptan almıyorsa.Eger oradan bulamazsaniz.Hangi mail adresine geldiyse o maili alışveriş sitesinin kullanıcı giriş bölümüne yazıp şifremi unuttum deyin maile şifre sıfırlama gelir.O sekildede yapabilirsiniz.Ayni yöntemi he.....da adlı alışveriş uygulamasında da yaparsınız.
Kendi siparislerimdenEvet onu kendi siparişlerinden baktım bugün nasıl oluyor diye
Hayır sormadim karıştırdığımı bilmiyor telefonunuSiparişi neden gizlemiş sordun mu
Sorma daha da uyandırma canım.. salağa yat. Sakın sorma yemiş gibi yap biraz temkinli davranır bir süre muhtemelen ama hep takipte kal delili yakaladığın an yapış yakasına belli ki birsey var bana hiç inandırıcı gelmedi şiiir miirHayır sormadim karıştırdığımı bilmiyor telefonunu
Bende aynı şeyi düşünüyorumSorma daha da uyandırma canım.. salağa yat. Sakın sorma yemiş gibi yap biraz temkinli davranır bir süre muhtemelen ama hep takipte kal delili yakaladığın an yapış yakasına belli ki birsey var bana hiç inandırıcı gelmedi şiiir miir
Bır hafta önce sevgililer günüydü size aşmadıysa kolyeyı verdiği birisi vardır maalesef. Bekara söylemek kolaydır kendım yanı. Bence bekleyın salağa yatın daha cok delil olsunBaktım tabiki bı uygulama indirdim ve numaraları sorgulattim kadın hepsi ama hiçbirini tanımıyorum. Özel bir günümüz yok yakında maalesef
Bana Özel günlerde hep şiir yazar o yuzden garip gelmedi aslında ama salağa yatmaya devamSorma daha da uyandırma canım.. salağa yat. Sakın sorma yemiş gibi yap biraz temkinli davranır bir süre muhtemelen ama hep takipte kal delili yakaladığın an yapış yakasına belli ki birsey var bana hiç inandırıcı gelmedi şiiir miir
Mail acilmamisti ben açtım ordan anlamis olabilir miSize aldım kolyeyi demiş adam kurnaz olabilir, farketti bir şekilde mailini silmedigini , profilide degistirdiniz dedi bu anladı böyle bir şey yapayım yoksa trendyoldan neden silsin aldığı hediyeyi ve taş olsa çatlar 1 hafta sonra vermez hediyeyi ne var şiir yazmakta chatgbt bir sürü yazıyor..yani tedbirli olun sadece
Cuma günü gelmiş sipariş araya haftasonu girdi dedi bana salı verdi yani bugün tümünü kapattım sayfaların ama maili anlamış olabilir eğer öyleyseYazdıklarınızda bende oturmayan şeyler oldu.Normalde çok şüpheci bir insan değilimdir,sipariş verdiği kolye ile gelmesine tav olmayın derim.
Birincisi profil fotoğrafının sadece size ve tanıdıklarınıza açık olması ilginç ve bence mantıklı açıklaması yok.
Profil fotoğrafı birlikte olduğunuz bir fotoğraf mı??
Engelli listesinde birileri olabilir normal de.
Siparişi silmesini de anlayabilirim belki görürseniz sürprizin bozulacağını düşündü.
Ama sevgililer gününün üzerinden kaç gün geçti,okadar süreç içerisinde bir şiir mutlaka yazardı.
Aynı siteden ikinci bir siparişin gelmesi üç gün bilemedin dört gün sürer zor birşey değil yani.
Telefonda girdiğiniz sayfalar tümünü kapat kısmını tıklamadığınız sürece görünür.
Elektronik cihazlarla arası iyiyse; bir iz bıraktıysanız mutlaka bazı şeyleri farketmiştir.Fotoğraflarına baktığınızı,maillerinize girdiğinizi alışveriş sitesine girmeye çalıştığınızı vs anlamadıysa ben de birşey bilmiyorum.
Dedi ki bana hiç sürpriz yapmıyosun diyodun görünce hoşuma gitti aldımYani hakikaten, niye bugün veriyor adam bu hediyeyi? Sevgililer gününün üstünden bayağı geçti ve siparişin sevgililer gününe yakın verildiğini söylüyorsunuz, şiir falan da abartı geldi. Sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama eğer böyle bir şey çıkarsa altından çok şaşırmam. Profil fotoğrafı, engelli insanlar şüphe uyandıran şeyler değil ama bu kolye çok kafa bulandırıyor.
Sevgililer gününde de hediye almıştı banaYani hakikaten, niye bugün veriyor adam bu hediyeyi? Sevgililer gününün üstünden bayağı geçti ve siparişin sevgililer gününe yakın verildiğini söylüyorsunuz, şiir falan da abartı geldi. Sizi üzmeyi hiç istemiyorum ama eğer böyle bir şey çıkarsa altından çok şaşırmam. Profil fotoğrafı, engelli insanlar şüphe uyandıran şeyler değil ama bu kolye çok kafa bulandırıyor.
İşler ciddi anlamda karışık, üzgünüm ama bir haltlar karıştırıyor gibi bu adamSevgililer gününde de hediye almıştı bana
Kız Allah seniiii iyi bari sevindimEvden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gordum
Kızlarr suan eşim işten geldi ve elinde o kolyeyle bana almış çok oldu geleli ama şiirlere uğraştım dedi benim ismimim baş harfleriyle şiir yazmış içine koymuş şuan çok utanıyorum suphelendigim için
Sen bu adama inanma ablacım. Senin anladığını anladı, aklınca yakalanmamaya çalışıyor.Sevgililer gününde de hediye almıştı bana
İşler ciddi anlamda karışık, üzgünüm ama bir haltlar karıştırıyor gibi bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?