- 8 Şubat 2025
- 497
- 214
- 18
- Konu Sahibi makarnaseverr
-
kolye hangi adrese gelmiş.belki biri için kredı kartını kullandırmıstır. profıl fotosu konusunda da sadece yakın arkadaslara acık olması daha ıyı degıl mı ıs yerınde kullandıgı bı numaraysa pek de resmı olmaz dıye dusunmustur belkii. engelleme kısmı da gecenın bı vaktı yabancı ulkelerden kadınlar yazabılıyor .:) hemen evhamlanma dur bakalım. eger sımdı sorarsan ve aldatmadıgı ortaya cıkarsa bana guvenmedın karıstırdın ozelımı falan gıbı gerı durabılır esın. bıraz daha delıl lazım.Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben de aynı şekilde konu sahibini üzmek için veya işler daha sarpa sarsın diye yazmadım.Umarım hepsinin mantıklı açıklamaları vardır.Konu erkekler olunca özellikle masum düşünemiyorum o konuda çok fazla.Bu sitede de neler görüyoruz,okuyoruz.Ya üzülmeyin lütfen, sizi üzmek için yazmadım ama cin olmadan adam çarpmaya kalkanlara aşırı uyuz oluyorum. İnşallah biz yanılırız
Ben şahsen birinin telefonumu kurcaladığını istesem her türlü anlarım.Konu sahibinin eşi bu işlerden anlayan biriymiş o da bir açık bulmuştur,anlamıştır.Engellenen bir sürü numara var bende bu neyi ifade ediyor anlamadım. Bir sürü saçma mesaj geliyor yıllar içinde ben de engelliyorum.
Kolye geleli daha 5 gün olmuş. İş güç derken içine sinen bir şeyler yazamamış olabilir. Başkasına almış olsa gider ona verirdi zaten. Gmailine baktığınızı anlamış olabilir mi bilemem ama sanmıyorum. Nasıl baktığınıza bağlı. Gördü mü siz bakarken ya da bir şey için telefonunu alıp öyle mi baktınız?
Ve siz bakarken o mesaj önceden açılmış mıydı yoksa ilk siz mi açtınız? Eğer trndyol mesajını ilk siz açtıysanız ordan anlamış olabilir.
Profilinin gizli olması da normal geldi. Tanımadığımız kişiler niye görsün ki zaten?
Sevgililer günü için sipariş vermiş ama o güne yetişmeyince başka bir şey almış. Kolye gelince de, nasılsa 14 şubat geçti hediyesini de verdim güzel bir şiirle vereyim bunu diye beklemiş bence.21 Şubat
Eğer telefonunda Google haritalar varsa geçmişine de bakın derim arkadaşım o şekilde nerelere gittiğini bulmuştuKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. Kolyeyi sorduğunuz an mantıklı gelebilecek bir cevabı olacaktır. Takipte kalın, delil toplayın.Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
is yerine gidebiliyormusunuz?Ayrıca onun kargoları hep eve geliyordu kolyeyi iş yerine sipariş etmiş kafayı yiycem düşündükçe
eve gelirken engelliyordur oEngelledigi bir kadina kolye alir mi bilemem ama engellenenler listesindeki kisilerden supheleniyorsaniz ve evet biraz risk alirim diyebiliyorsaniz isterseniz profil fotonuzu gizleyin ve kendi telefonunuzdan o kisilere herkese atilmis gibi toplu mesaj atin. Ornegin;
Arkadaslar bu yeni numaram.
Ad soyad
Seklinde. Belki birisi bir cevap verir ve bir seyler anlasilir.
Canim eşi kolyeyi konu sahibine almis. Sonradan acikliga kavustu. Adamin gunahini aldik yani.eve gelirken engelliyordur o
hadi ya son mesajlara hic bakmadimCanim eşi kolyeyi konu sahibine almis. Sonradan acikliga kavustu. Adamin gunahini aldik yani.
Konu sahibi bi guncelleme yapsa iyi olacakhadi ya son mesajlara hic bakmadim
Teşekkür ederim gerçekten ben de çok istiyorumYa yemin ediyorum şu adamın masum olmasını çok istiyorum şu anda, kadın aşırı üzüldü bugün burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?