Aldatılıyorum Galiba 2

Adamın yaptığı da aldatma sayılır bana göre. Nasıl sakin kalabiliyorsunuz? Ben olsam evi başına yıkmıştım. Boşanma aşamasında olduğunu eşiniz de biliyorsa yoklama çekiyordur.

Size tek birşey söyleyeceğim bir kadın hayatındaki adamın açığını yakaladığında onun gerçek olamayacak kadar klişe yalanlarına inanmış gibi yaparsa ya da adamın açıklarını görmesine rağmen görmezden gelirse, adamda bunun farkındaysa, bu ona sadece daha ilersini yapmak için cesaret verir.

Esko konunu okudum simdi. Burnuma iyi kokular gelmedi malesef. Eski sevgilisinin bosanma asamasinda oldugunu nasil ogrendin bu arada? Esin mi soyledi?
Adamin iki telefonu var, biri hic eve gelmiyor. Muhtemrlen tum aldatan etkekletin yaptigi gibi senin bilmedigin ikinci bir hatti var ve gorusmeleri oradan yapiyorlar. O telefon eve gelmiyor ki evde iken o numaradan ararsa diye. Kendi numardindan da aradigina gore bunlar irtibati koparmamislar. Inssn eski sevgilisinin numarasini neden hala rehberinde tutar ki? Ve neden ismiyle degil de baska bir isimle kaydeder?

Suphelerini soylemen dogru olmamis. Simdi daha temkinli olacaktir. Eger aralarinda birsey varsa da kadinin bosanmasini bekliyordur muhtemelen.
Simdi sonuna kadar inkar edecektir. Erkekler inkar yolunu tercih eder cunku. Hatta seni kiskanclik hastasi paranoya olmakla suclayacaktir, hepsi ayni cunku.

Back