Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adına yazılmış akrostiş şiiri google'a bir sorar mısın? Tonla şiir çıkıyor. Google'dan yada chatgpt'den yazmış olabilir.
Eşinin telefonunda tabletinde chatgpt uygulaması varsa bir bak bakalım, oraya yazmış mı?

Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben profil fotosunu neden seçili kişilere açtığını merak ettim. Siz mi varsın profilinde. Sizi birilerinden mi sakladığını düşünüyorsunuz

Ayrıca sevgililer gününde sana hediye almış (10 gün öncesi oluyor). Bu kolyeyi de almış. Şiir yazmak için beklemesi garip değil mi? Şiirsiz kolye verilmiyor mu?
Siparişin tam teslim tarihi ne zaman?

Konuyu ve yorumları okudum tek tek.
Üzülmenizi istemem ama tetikte kalın diyen arkadaşlara katılıyorum. Oturmayan şeyler var. Sevgililer gününde hediye almış size ve bu melek kolye de o zaman alınmış. Bu çok saçma. Şiir dediğin 1 saatte yazılır 10 gün sürmesi saçma. Siparişin silinmesi iyice mide bulandırıyor. Takipte kalın umarım ben yanılıyorumdur

Maalesef kolye olayı beni de tatmin etmedi. Herkes engellenen numaralar normal demiş ama normal değil belki de konuştu konuştu engelledi. Engellenenlerde kadınların olması normal değil. Ayrıca profil fotoğrafını da gizlemesi ayrı bir muamma hiç hoş bir durum değil. Neden gizliyor amaç ne? Bence salmayın kendinizi telefonu kurcalamayı önermezdim normalde ama bence arada yoklayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back