- 17 Aralık 2015
- 26.825
- 48.922
- 598
- Konu Sahibi makarnaseverr
-
ben yined3 huylandımKonu sahibi bi guncelleme yapsa iyi olacak
Teşekkür ederim gerçekten ben de çok istiyorumYa yemin ediyorum şu adamın masum olmasını çok istiyorum şu anda, kadın aşırı üzüldü bugün burada
Yapmıştım ama olmamış mıKonu sahibi bi guncelleme yapsa iyi olacak
Off keşke acmasaydim profiliniben yined3 huylandımwhatsap profilini herkese actiktan sonra oluyor ne oluyorsa bir supheli varsa karisiyle profil resmini gorup olay cikartti ve koca kişisi uyandi mevzuya.
Kolyede ya ortada kaldi yada adam kadinin onuda farkettigini anlayip kendisine almis gibi yapyi
Gece almak için uyumadım ama telefonuna resmen sarılmıştı alamadimMaalesef kolye olayı beni de tatmin etmedi. Herkes engellenen numaralar normal demiş ama normal değil belki de konuştu konuştu engelledi. Engellenenlerde kadınların olması normal değil. Ayrıca profil fotoğrafını da gizlemesi ayrı bir muamma hiç hoş bir durum değil. Neden gizliyor amaç ne? Bence salmayın kendinizi telefonu kurcalamayı önermezdim normalde ama bence arada yoklayın
Android türk TelekomMerhaba esinizin telefonu android mi ve operatörü ne acaba ona göre yardımcı olacağım
Cok erken davrandiniz, once kolyenin size gelip gelmediginden emin olacaktiniz.Off keşke acmasaydim profilini
Telefonunda açıktı ordan baktımGmail hesabınız onda girili mi ya da bilgisayarınız varsa orada açık mıGoogle geçmişinden girdiğiniz siteleri gördüyse diye dedim
DemeeeBak benim başıma şöyle birşey geldi konustuğum kisi evliymiş beni eve gidince engelliyormuş meğersem sonradan fark etmiştim...Ay dur anılarım canlandı konusunu açcam bunun okuyun birazdan çok ironik
Allah bana yolumu gösterecek dua ediyorum herşey er yada geç ortaya çıkar inşallah ben kuruntu yapiyorumdur. 20 yaşımda evlendim onunla en güzel zamanlarimda onunlaydim eğer ihanet varsa ben bunu kaldıramam çok fedakarlıklar yaptım inşallah ben yanılıyorumdurCok erken davrandiniz, once kolyenin size gelip gelmediginden emin olacaktiniz.
Şimdi adam yapacaksada ikinci bir telefonla yapacak
Evet işte mesajı ilk ben açtım gece telefonunu aldım öyle baktımEngellenen bir sürü numara var bende bu neyi ifade ediyor anlamadım. Bir sürü saçma mesaj geliyor yıllar içinde ben de engelliyorum.
Kolye geleli daha 5 gün olmuş. İş güç derken içine sinen bir şeyler yazamamış olabilir. Başkasına almış olsa gider ona verirdi zaten. Gmailine baktığınızı anlamış olabilir mi bilemem ama sanmıyorum. Nasıl baktığınıza bağlı. Gördü mü siz bakarken ya da bir şey için telefonunu alıp öyle mi baktınız?
Ve siz bakarken o mesaj önceden açılmış mıydı yoksa ilk siz mi açtınız? Eğer trndyol mesajını ilk siz açtıysanız ordan anlamış olabilir.
Profilinin gizli olması da normal geldi. Tanımadığımız kişiler niye görsün ki zaten?
Sizi anliyorum duygularınızıda anlıyorum elbette üzülürsünuz ama bir cocugunuz var ve çalışıp çocuğunuz için kuramaya calistiginiz hayatın rıskını el aleme yediriyorsa alnını karışlayin hicde uzulmeyin mal kaybı olarak düşünün ama umarim aldatmiyordur,biz fesatızdır inşallahAllah bana yolumu gösterecek dua ediyorum herşey er yada geç ortaya çıkar inşallah ben kuruntu yapiyorumdur. 20 yaşımda evlendim onunla en güzel zamanlarimda onunlaydim eğer ihanet varsa ben bunu kaldıramam çok fedakarlıklar yaptım inşallah ben yanılıyorumdur
Gmailinde sipariş maili açık mıydı yoksa siz mi açtınız? Sonradan okunmadı olarak işaretlediniz mi? Eğer işaretlemediyseniz bir de profil fotoğrafı olayı içinde olunca eşiniz durumu anlamıştır. Eşiniz zeki ve arkasında pek iz bırakmayan birine benziyor. Telefona sarılıp yatmak falanda baya şüphelendirici. Adam teknolojiden anlamasa bir şeyler yapabilirdiniz o da açık verirdi mutlaka ama teknoloji konusunda da iyi :/Telefonunda açıktı ordan baktım
Büyük konusmak istemiyorum ama benim elimden kolay sıyrılamaz ben çocuğumu evde bırakıp çalışıyorum eğer şüphelerim doğru çıkarsa o zaman bu üzülen kadını göremez bambaşka bir yuzumle karsilasirSizi anliyorum duygularınızıda anlıyorum elbette üzülürsünuz ama bir cocugunuz var ve çalışıp çocuğunuz için kuramaya calistiginiz hayatın rıskını el aleme yediriyorsa alnını karışlayin hicde uzulmeyin mal kaybı olarak düşünün ama umarim aldatmiyordur,biz fesatızdır inşallah
Evet ben açtım okunmadı olarak isaretlemedim bilmiyodum ki yaaGmailinde sipariş maili açık mıydı yoksa siz mi açtınız? Sonradan okunmadı olarak işaretlediniz mi? Eğer işaretlemediyseniz bir de profil fotoğrafı olayı içinde olunca eşiniz durumu anlamıştır. Eşiniz zeki ve arkasında pek iz bırakmayan birine benziyor. Telefona sarılıp yatmak falanda baya şüphelendirici. Adam teknolojiden anlamasa bir şeyler yapabilirdiniz o da açık verirdi mutlaka ama teknoloji konusunda da iyi :/
Evet ben açtım okunmadı olarak isaretlemedim bilmiyodum ki yaaGmailinde sipariş maili açık mıydı yoksa siz mi açtınız? Sonradan okunmadı olarak işaretlediniz mi? Eğer işaretlemediyseniz bir de profil fotoğrafı olayı içinde olunca eşiniz durumu anlamıştır. Eşiniz zeki ve arkasında pek iz bırakmayan birine benziyor. Telefona sarılıp yatmak falanda baya şüphelendirici. Adam teknolojiden anlamasa bir şeyler yapabilirdiniz o da açık verirdi mutlaka ama teknoloji konusunda da iyi :/
Ayy ben de anlamadım kafam çok karıştı noldu şuandaKonu guzelce kapanmisti ne ara tekrsr supheli duruma geldi esiniz anlamadim?
Isterseniz konuyu mesaj gonderimine kapatin. Yani kapatabiliyor muyuz bilmiyorum gerci amaEvet ben açtım okunmadı olarak isaretlemedim bilmiyodum ki yaa
Ayy ben de anlamadım kafam çok karıştı noldu şuanda
Siparişler silinmiyor ama gizleniyor. Gizli siparişleri göster/gizle seçeneği var.Evden işe işten eve gelen bir adam aklım almiyor ama şöyle birşey var ben haftada iki gün evde yokum ne yapıyorsa o zaman yapıyor nobetli calisiyorum. Ama oğlumuza bakıyor evden çıkamaz ben nobetteyken
Gmail hesabından öğrendim. T.....yol adlı siteden siparişiniz teslim edildi diye mesaj gelmişti ama o siteye girip geçmişine baktığımda o siparişi silmiş olduğunu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?