Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bi guncelleme yapsa iyi olacak
ben yined3 huylandım whatsap profilini herkese actiktan sonra oluyor ne oluyorsa bir supheli varsa karisiyle profil resmini gorup olay cikartti ve koca kişisi uyandi mevzuya.
Kolyede ya ortada kaldi yada adam kadinin onuda farkettigini anlayip kendisine almis gibi yapyi

Off keşke acmasaydim profilini

Gece almak için uyumadım ama telefonuna resmen sarılmıştı alamadim

Cok erken davrandiniz, once kolyenin size gelip gelmediginden emin olacaktiniz.
Şimdi adam yapacaksada ikinci bir telefonla yapacak
Allah bana yolumu gösterecek dua ediyorum herşey er yada geç ortaya çıkar inşallah ben kuruntu yapiyorumdur. 20 yaşımda evlendim onunla en güzel zamanlarimda onunlaydim eğer ihanet varsa ben bunu kaldıramam çok fedakarlıklar yaptım inşallah ben yanılıyorumdur

Evet işte mesajı ilk ben açtım gece telefonunu aldım öyle baktım

Sizi anliyorum duygularınızıda anlıyorum elbette üzülürsünuz ama bir cocugunuz var ve çalışıp çocuğunuz için kuramaya calistiginiz hayatın rıskını el aleme yediriyorsa alnını karışlayin hicde uzulmeyin mal kaybı olarak düşünün ama umarim aldatmiyordur,biz fesatızdır inşallah

Telefonunda açıktı ordan baktım
Gmailinde sipariş maili açık mıydı yoksa siz mi açtınız? Sonradan okunmadı olarak işaretlediniz mi? Eğer işaretlemediyseniz bir de profil fotoğrafı olayı içinde olunca eşiniz durumu anlamıştır. Eşiniz zeki ve arkasında pek iz bırakmayan birine benziyor. Telefona sarılıp yatmak falanda baya şüphelendirici. Adam teknolojiden anlamasa bir şeyler yapabilirdiniz o da açık verirdi mutlaka ama teknoloji konusunda da iyi :/

Büyük konusmak istemiyorum ama benim elimden kolay sıyrılamaz ben çocuğumu evde bırakıp çalışıyorum eğer şüphelerim doğru çıkarsa o zaman bu üzülen kadını göremez bambaşka bir yuzumle karsilasir

Evet ben açtım okunmadı olarak isaretlemedim bilmiyodum ki yaa

Konu guzelce kapanmisti ne ara tekrsr supheli duruma geldi esiniz anlamadim?
Ayy ben de anlamadım kafam çok karıştı noldu şuanda

Ayy ben de anlamadım kafam çok karıştı noldu şuanda
Isterseniz konuyu mesaj gonderimine kapatin. Yani kapatabiliyor muyuz bilmiyorum gerci ama diger arkadaslar ilk mesajlardan itibaren okuduklari icin okurken cevap yaziyorlar konunun sonuna gelemeden konu tekrar tekrar aciliyor. Sizde durduk yere yeniden supheye dusuyorsunuz.

Siparişler silinmiyor ama gizleniyor. Gizli siparişleri göster/gizle seçeneği var.

Bence tr.. uygulamasından gizlenen siparişleri aktif edip bakın,belki o kolyeyi birine verdi ve sizin maili gördüğünüzü farkedip 2. bir kolye alıp size verdi şüphenizi gidermek için

Kızlar konuyu şimdilik kapatmak istiyorum ekstra bir durum olursa yine konu açarım herkese teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…