- Konu Sahibi makarnaseverr
-
Kendisi şiir yazabiliyor çok kez yazdiAdına yazılmış akrostiş şiiri google'a bir sorar mısın? Tonla şiir çıkıyor. Google'dan yada chatgpt'den yazmış olabilir.
Eşinin telefonunda tabletinde chatgpt uygulaması varsa bir bak bakalım, oraya yazmış mı?
Ya üzülmeyin lütfen, sizi üzmek için yazmadım ama cin olmadan adam çarpmaya kalkanlara aşırı uyuz oluyorum. İnşallah biz yanılırız
Bugün özel bir gün ama...aceleyle kendi yazacak vakti olmamış olabilir.Kendisi şiir yazabiliyor çok kez yazdi
Ben profil fotosunu neden seçili kişilere açtığını merak ettim. Siz mi varsın profilinde. Sizi birilerinden mi sakladığını düşünüyorsunuzKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu benim de aklıma geldi, eşi burayı görmüş olabilirSizin bu forum üyeliğinizi biliyor mu?. Belki birbirinizin telefonlarına bakmadiginizi düşünüyorsunuz ama adam sizi dakika dakika takip ediyo
İnşallahYa üzülmeyin lütfen, sizi üzmek için yazmadım ama cin olmadan adam çarpmaya kalkanlara aşırı uyuz oluyorum. İnşallah biz yanılırız
Telefonuma hiç bakmaz kiBu benim de aklıma geldi, eşi burayı görmüş olabilir
21 ŞubatAyrıca sevgililer gününde sana hediye almış (10 gün öncesi oluyor). Bu kolyeyi de almış. Şiir yazmak için beklemesi garip değil mi? Şiirsiz kolye verilmiyor mu?
Siparişin tam teslim tarihi ne zaman?
Gmail hesabınız onda girili mi ya da bilgisayarınız varsa orada açık mıTelefonuma hiç bakmaz ki
Evet ikimizin fotoğrafi varBen profil fotosunu neden seçili kişilere açtığını merak ettim. Siz mi varsın profilinde. Sizi birilerinden mi sakladığını düşünüyorsunuz
Haaaa.... yeni daha o zaman. Biz niye sevgililer günü diye konuştuk ki burada21 Şubat
Ya yemin ediyorum şu adamın masum olmasını çok istiyorum şu anda, kadın aşırı üzüldü bugün buradaHaaaa.... yeni daha o zaman. Biz niye sevgililer günü diye konuştuk ki burada
Ben de... Kendimi de kötü hissediyorum böyle düşündükçe ama bir bit yeniği var gibi geliyor. Yanılmayı cok istiyoruzYa yemin ediyorum şu adamın masum olmasını çok istiyorum şu anda, kadın aşırı üzüldü bugün burada
Ben olsam sorardım neyi bekliycem. Yada 1 haftadır kolye neyin bekliyor diye.Ayrıca onun kargoları hep eve geliyordu kolyeyi iş yerine sipariş etmiş kafayı yiycem düşündükçe
Merhaba esinizin telefonu android mi ve operatörü ne acaba ona göre yardımcı olacağımİnşallah
İşte zaten ordan anlaman lazım şiir yazmaya alışkın olduğu için bahanesi hazır yakalanınca hemen aklına bu gelmişBana Özel günlerde hep şiir yazar o yuzden garip gelmedi aslında ama salağa yatmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?