Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adına yazılmış akrostiş şiiri google'a bir sorar mısın? Tonla şiir çıkıyor. Google'dan yada chatgpt'den yazmış olabilir.
Eşinin telefonunda tabletinde chatgpt uygulaması varsa bir bak bakalım, oraya yazmış mı?

Ben profil fotosunu neden seçili kişilere açtığını merak ettim. Siz mi varsın profilinde. Sizi birilerinden mi sakladığını düşünüyorsunuz

Ayrıca sevgililer gününde sana hediye almış (10 gün öncesi oluyor). Bu kolyeyi de almış. Şiir yazmak için beklemesi garip değil mi? Şiirsiz kolye verilmiyor mu?
Siparişin tam teslim tarihi ne zaman?

Konuyu ve yorumları okudum tek tek.
Üzülmenizi istemem ama tetikte kalın diyen arkadaşlara katılıyorum. Oturmayan şeyler var. Sevgililer gününde hediye almış size ve bu melek kolye de o zaman alınmış. Bu çok saçma. Şiir dediğin 1 saatte yazılır 10 gün sürmesi saçma. Siparişin silinmesi iyice mide bulandırıyor. Takipte kalın umarım ben yanılıyorumdur

Maalesef kolye olayı beni de tatmin etmedi. Herkes engellenen numaralar normal demiş ama normal değil belki de konuştu konuştu engelledi. Engellenenlerde kadınların olması normal değil. Ayrıca profil fotoğrafını da gizlemesi ayrı bir muamma hiç hoş bir durum değil. Neden gizliyor amaç ne? Bence salmayın kendinizi telefonu kurcalamayı önermezdim normalde ama bence arada yoklayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…