- Konu Sahibi makarnaseverr
Aklıma sormaktan başka bir şey gelmez benimSorduğunuzda evet seni aldatıyorum demeyecegine göre bence bu gibi durumlarda en büyük yanlış koşa koşa sormaktir. Benim fikrim tabii![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma sormaktan başka bir şey gelmez benimSorduğunuzda evet seni aldatıyorum demeyecegine göre bence bu gibi durumlarda en büyük yanlış koşa koşa sormaktir. Benim fikrim tabii![]()
Evet haklısınız ben biraz daha takipteyimSizin içiniz rahatladıysa mutluysanız sorun yok . Ama kriminal sıralama yapınca her şey çok saçma ve mantıksız geliyor.inşallah hepimizi yanıltmıştıriyi akşamlar
![]()
Dedim ben sana almıştır diye.Güncelleme: Eşim kolyeyi bana almış getirdi eve içinde de şiir yazmış akrostiş şimdilik ben okeyim inşallah pişman olmam![]()
Takip edicem aynı sorular bana da geliyor ama böyle hayatı kendime zorlastiririm gerçekler er yada geç ortaya çıkar tabi ki ben de artık uyanık olcamSize almış olmasına çok sevindim ama bana hala garip geliyor. Yani insan eşine aldığı kolyeyi, aldığı sitenin siparişlerinden neden siler ki? Bu bende hala soru işareti olarak kaldı mesele. Sürekli telefon karıştıran veya hesaplarına bakan biri olsanız neyse sürpriz bozulmasın diye silmiştir belki diyeceğim de öyle bir durum da yokmuş. Acaba profil fotoğrafı ayarının değiştiğini konuştuğu kişi söylemiş olabilir mi, sizin tavırlarınızdan aydınlanmış olabilir mi diye icimde şüphe kaldı açıkçası. Bir şiir yazmakta 1 hafta sürmez bende..
Ama yine de siz gönlünüzü ferah tutun. Ben biraz vesveseli ve insanlara hiç güvenmeyen biriyim. Ama tabi yine de takipte kalın.
Teslimat adresi mailde gözükürdü aslında, nereye teslim edilmiş acabaEvet haklısınız ben biraz daha takipteyim
Beklemede kalınKızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sizin bu forum üyeliğinizi biliyor mu?. Belki birbirinizin telefonlarına bakmadiginizi düşünüyorsunuz ama adam sizi dakika dakika takip ediyoBilmiyorummm![]()
İş yerineTeslimat adresi mailde gözükürdü aslında, nereye teslim edilmiş acaba![]()
Bence bilmiyor çünkü ben bile bayadir giriş yapmamıştımSizin bu forum üyeliğinizi biliyor mu?. Belki birbirinizin telefonlarına bakmadiginizi düşünüyorsunuz ama adam sizi dakika dakika takip ediyo
Haklısın maymun gözünü açtı artikHemen kanma kızzz belki uyandılar biranda. Salağa yat delil topla herşey çok saçma.
Herşey gerçekten çok saçma mantıklı bir açklaması yok ama bak üstteki yorum da önemli. Nasıl uyandılar acaba?Haklısın maymun gözünü açtı artik
Hepsi aklıma geldi biliyo musun. Çok zeki hem de her konuda işini garantiye alan bir insan ama her konudaVallahi benimde takıldığım nokta bu oldu sipariş neden silindi ayrıca kimin aklına gelir sipariş silmek ki baya seki de bir adam belli yaniKolye de kişi ile ilgili durum bittiği için kişi geri verdiği için gelmişte olabilir mi