• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profil fotoğrafı ve engelli listesi bana normal geldi, benim de var engelli listemde numaralar. Ama kolyeyi size almadıysa kızkardeşi yada annesine almış olabilir mi?

Size almış olmasına çok sevindim ama bana hala garip geliyor. Yani insan eşine aldığı kolyeyi, aldığı sitenin siparişlerinden neden siler ki? Bu bende hala soru işareti olarak kaldı mesele. Sürekli telefon karıştıran veya hesaplarına bakan biri olsanız neyse sürpriz bozulmasın diye silmiştir belki diyeceğim de öyle bir durum da yokmuş. Acaba profil fotoğrafı ayarının değiştiğini konuştuğu kişi söylemiş olabilir mi, sizin tavırlarınızdan aydınlanmış olabilir mi diye icimde şüphe kaldı açıkçası. Bir şiir yazmakta 1 hafta sürmez bende..
Ama yine de siz gönlünüzü ferah tutun. Ben biraz vesveseli ve insanlara hiç güvenmeyen biriyim. Ama tabi yine de takipte kalın.

Kolyeyi size vermesini umut ediyorum. Engelleme listesi olabilir bende baktım ,17 kişi. Tanımıyorum bile yurt dışından yazanlar, farmasi vs gibi yerlerden üyelik yazanlar. Ama en büyük delil kolye gizliden takip edin

Size almış olmasına çok sevindim ama bana hala garip geliyor. Yani insan eşine aldığı kolyeyi, aldığı sitenin siparişlerinden neden siler ki? Bu bende hala soru işareti olarak kaldı mesele. Sürekli telefon karıştıran veya hesaplarına bakan biri olsanız neyse sürpriz bozulmasın diye silmiştir belki diyeceğim de öyle bir durum da yokmuş. Acaba profil fotoğrafı ayarının değiştiğini konuştuğu kişi söylemiş olabilir mi, sizin tavırlarınızdan aydınlanmış olabilir mi diye icimde şüphe kaldı açıkçası. Bir şiir yazmakta 1 hafta sürmez bende..
Ama yine de siz gönlünüzü ferah tutun. Ben biraz vesveseli ve insanlara hiç güvenmeyen biriyim. Ama tabi yine de takipte kalın.
Takip edicem aynı sorular bana da geliyor ama böyle hayatı kendime zorlastiririm gerçekler er yada geç ortaya çıkar tabi ki ben de artık uyanık olcam

Telefonun bir süre elinizde durma imkanı varsa,canlı destekten T....yol asistana siparişlerimi gizlemeyi aç deyin ,o ara mesajla kod geliyor o kodu girince gizlenmiş siparişler ortaya çıkıyor.Farkli bir hesaptan almıyorsa.Eger oradan bulamazsaniz.Hangi mail adresine geldiyse o maili alışveriş sitesinin kullanıcı giriş bölümüne yazıp şifremi unuttum deyin maile şifre sıfırlama gelir.O sekildede yapabilirsiniz.Ayni yöntemi he.....da adlı alışveriş uygulamasında da yaparsınız.

Vallahi benimde takıldığım nokta bu oldu sipariş neden silindi ayrıca kimin aklına gelir sipariş silmek ki baya seki de bir adam belli yani 🤔 Kolye de kişi ile ilgili durum bittiği için kişi geri verdiği için gelmişte olabilir mi

Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Beklemede kalın

Vallahi benimde takıldığım nokta bu oldu sipariş neden silindi ayrıca kimin aklına gelir sipariş silmek ki baya seki de bir adam belli yani 🤔 Kolye de kişi ile ilgili durum bittiği için kişi geri verdiği için gelmişte olabilir mi
Hepsi aklıma geldi biliyo musun. Çok zeki hem de her konuda işini garantiye alan bir insan ama her konuda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X