Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Balığın değişik modelini seç ya vücudun çok gzl biraz zayfla balıkta güzel ama bu yakışmamış

balık modeli hiç yakıştıramadım diğeri çok güzel olmuş, başka gelinlik bakacaksan da balık olmasın.
sadece kiloyla alakalı değil bu sanırım proporsiyonla alakalı ben de 1.68 boy, 34 bedenim ama bu tarz kesimler hiç yakışmaz bana, popom kocaman görünür (aslında değil 90 cm bile değil valla bak )

Kabarik olan daha guzel bence prensesler gibi
Balik model farkli bi elbise baska bir ozel gundede giyebilirsn ama boyle kabarik giyilmez prensesler gibi olmalisin dugnunde :)

Benimde boyum 72. Diğer gelinlik 4100 baksam da benzerine bakabilirim anca. O kadar bütçe ayıramam çünkü

Ya straplez olup omuzlarina tas yaptiriyolar oda benm cok hosuma gitmisti resim bulursam netten gosteririm

Kabarik olan daha guzel bence prensesler gibi
Balik model farkli bi elbise baska bir ozel gundede giyebilirsn ama boyle kabarik giyilmez prensesler gibi olmalisin dugnunde :)
Kabarık giymem için gelinliğe aşık olmam lazım öyle bir gelinlik denk gelmedi şuana kadar

Vücudunun proporsiyonu gizli topuk versin bn kabarık uzun giydim iztiyorsan atayım fotosunu internetten yptrdim topuklu gydm ama çok pişman oldum hc rahat edemedm

kesinlikle boy kilo degil olay balik cirkin. cok da ayaga dustu. herhangi bir balik abiye bile ayni gelinlik gibi oluor.

Buna benzer gibiydi ama cok guzel duruyordu gelinlikte bayildim

Eklentiler

• Screenshot_20170418-224807.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…