Benım gelınlıgımın belide çok yukarda bıtmıyor ama dantelden tüle gecerken su yolu mu ne o kullanıldı baktımda pek belli belirsiz. Sizinki gibi keskin geçiş kendini daha çok belli etmiş.vallahi buldum senin için :) yakında cekilen aradım ki dantelini de gör diye.
Evet bunu düşünüyorumTüm balık modelleri topla o zaman canim kimse giymesin
bir resim daha varda uzulur milet :)) lise mezunlari yemeginde cekilmis incecik misim pehh peehhh...Champagne daş gibi garıymışsın
Teşekkür ederimKabarık yakış.is balık için bedenin uygun değil canım
Düğünde hep birilerine sarılmışım en net resim buSeninki nasıl
Siz fitmişsiniz benim gibi şüşko değilsinizDüğünde hep birilerine sarılmışım en net resim buGelinlik konusunda değil ama fotoğraf konusunda içimde kalan çok şey olmuş
Vereceğim inşallah. Boy kilo endeksine göre eksiğim bile var ama kafamda belirlediğim hedefe 3 kilo var. Sorun modelde galibaBalığın değişik modelini seç ya vücudun çok gzl biraz zayfla balıkta güzel ama bu yakışmamış
Siz mi şişkosunuz ? İlahi, bence oldukça güzel bi fiziğiniz var. Hele boySiz fitmişsiniz benim gibi şüşko değilsinizşaka bir yana güzelmiş gelinliğiniz
Benimde boyum 72. Diğer gelinlik 4100 baksam da benzerine bakabilirim anca. O kadar bütçe ayıramam çünkübalık modeli hiç yakıştıramadım diğeri çok güzel olmuş, başka gelinlik bakacaksan da balık olmasın.
sadece kiloyla alakalı değil bu sanırım proporsiyonla alakalı ben de 1.68 boy, 34 bedenim ama bu tarz kesimler hiç yakışmaz bana, popom kocaman görünür (aslında değil 90 cm bile değil valla bak)
Kabarık giymem için gelinliğe aşık olmam lazım öyle bir gelinlik denk gelmedi şuana kadarKabarik olan daha guzel bence prensesler gibi
Balik model farkli bi elbise baska bir ozel gundede giyebilirsn ama boyle kabarik giyilmez prensesler gibi olmalisin dugnunde :)
kesinlikle boy kilo degil olay balik cirkin. cok da ayaga dustu. herhangi bir balik abiye bile ayni gelinlik gibi oluor.balık modeli hiç yakıştıramadım diğeri çok güzel olmuş, başka gelinlik bakacaksan da balık olmasın.
sadece kiloyla alakalı değil bu sanırım proporsiyonla alakalı ben de 1.68 boy, 34 bedenim ama bu tarz kesimler hiç yakışmaz bana, popom kocaman görünür (aslında değil 90 cm bile değil valla bak)
Staplez pek düşünmüyorum Ama atarsanız bir bakarım:)Ya straplez olup omuzlarina tas yaptiriyolar oda benm cok hosuma gitmisti resim bulursam netten gosteririm
Çok teşekkür ederim komplekse girdim valla :/Siz mi şişkosunuz ? İlahi, bence oldukça güzel bi fiziğiniz var. Hele boy