Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

oyyy piroşum gelin olmuş gidiyor musun :KK42:

balık modeli çok güzel olur sana. ama bu modeli sevdiğimi söyleyemem. bide foto açısından dolayı arkadaşlar basık falan demiş sanırım normalde öyle olmadığını biliyorsun :KK66:
başka bi modelde boyun uzun zayıfsın fıstık gibi olursun :KK59:

kesinlikle boy kilo degil olay balik cirkin. cok da ayaga dustu. herhangi bir balik abiye bile ayni gelinlik gibi oluor.

ay o ayrı bir fiyasko,
kardeşimin düğün döneminde elbise alışverişim aceleye geldi, zaten vaktim yok girdiğim yerde balık çıkarıyorlar, denedim bikaç tane, yok olmuyor yakışmıyor, leğen kemiklerim önden fırlıyor, popom arkadan, tuhaf bir görüntü :olamaz: tamamen tesadüfen sokak arası bir butikte tiril tiril bir gece elbisesi bulabildim, o da eski modelmiş, yüzde 70 indirimliydi demode olduğu için :KK53:
bizde bişey moda olursa ille burnuna burnuna sokuyorlar insanın...

oyyy piroşum gelin olmuş gidiyor musun :KK42:

balık modeli çok güzel olur sana. ama bu modeli sevdiğimi söyleyemem. bide foto açısından dolayı arkadaşlar basık falan demiş sanırım normalde öyle olmadığını biliyorsun :KK66:
başka bi modelde boyun uzun zayıfsın fıstık gibi olursun :KK59:

Sağol kuzummmm. Ya sen biliyorsun diğer fotoğraflardan da balık giyemeyecek kadar şüşko muyum kız
ha işte ondan düzenlemiştim mesajımı hemen alıntı yapmışsın :KK70:

Çok teşekkür ederim komplekse girdim valla :/
Çok koşuşturmalı bi süreç ister istemez kilo da verirsiniz, ama bence gayet fit görünüyorsunuz, gerek yok gibi. Gelinlik kira mı olacak yoksa diktiriyor musunuz ?

İkisi de yakışmış bence sadece balık olanda belinizin daha ortaya çıkmasını isterdim orda bir oyuntu istiyor insan. Şimdiden mutluluklar.. darısı bekarlarımızın başına amin.:oops:

Çok koşuşturmalı bi süreç ister istemez kilo da verirsiniz, ama bence gayet fit görünüyorsunuz, gerek yok gibi. Gelinlik kira mı olacak yoksa diktiriyor musunuz ?
Kira olacak ama beğendiğim modeli biri satın almış aynısını yeniden dikip gönderecekler. Aysiradan baktım merkezden tekrar sipariş verilecek

X