Darısı başınızaİkisi de yakışmış bence sadece balık olanda belinizin daha ortaya çıkmasını isterdim orda bir oyuntu istiyor insan. Şimdiden mutluluklar.. darısı bekarlarımızın başına amin.
Teşekkür ederimKabarik olan guzel.. ben balik gelinlik sevemedim nedense...
Balık modeli güzel ama sana gitmemiş bence. Birinci si fiziğini daha net ve güzel göstermiş. Çok zarif hele üst kısmına bayıldımhangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
Evet üst kısmı özellikle çok hoşuma gitti askıları falan. Benim aklımda olan bindallı ve duvakla birlikte 3700. Ama soğudum ondan dagerek de yok zaten 1 kere giyilecek şeye onu vermeye, ama o kesin kesinlikle çok yakışmış.
Bende kabarığı yakıştırdımKabarık olanı daha çok yakıştırdım size hayırlı olsun buarada
Vallahi kendimi kesecem şimdi anlayan çıktı :)) çok zayıf değilim ama öyle balık modeli taşıyamayacak kadar kilom yok modelden öyle çıktı galiba çünkü aklımda olan modeli giyince kilom gözüme batmadı ki takıntılıyım normaldeBen ilk gelinligin etek ucunu hiç ama hiç beğenmedim.Askilari da hoşuma gitmedi. Kalıbı güzel oturmuş üstüne ama.
İkinci model de çekim açısından basık durmuş bana kalırsa. Bir de kumasindan mı artık yoksa kalibindan mı tam oturmamış gibi üstüne o sebeple kilolu gibi göstermiş biraz.
Bunlar sadece model seçeneği. Alacağım gelinliği çekemedim malesefEğer bu iki seçenekten başka yoksa 1.
Teşekkürler :)Bende kabarığı yakıştırdım
Teşekkür ederim :)Bende kabarık modeli beğendim Allah mutlu mesut etsin şimdiden :)
Balık siniyordu artık hiç biri sinmiyorKabarık olan yakışmış diğeri basık göstermiş bir de balık modelini giyen birkaç kişiden biliyorum hiç rahat değilmiş. Hatta bi gelin nikahını bile ayakta kıydırmıştı. Gelinlikten dolayı oturamamıştı. Sen bilirsin yine de hangisi içine siniyorsa
ama kesinlikle prenses secmelisin balik olmamis.Mersin'deyim. Onu ihtimal dahilinde bulundurmuyorum zaten çok geldi bana da. Of keşke diğer balığı çekebilseydim
Kabarık yakışmış size. Balık model içinizde kalacaksa başka balık modelleri denemelisiniz bu omuzlarınızı düşük, sizi olduğunuzdan kısa ve kilolu göstermiş. Şimdiden hayırlı olsun. Çook mutlu olun inşallah.Bunlar sadece model seçeneği. Alacağım gelinliği çekemedim malesef
İlla balık istiyorsan bakmaya devam et bence. Senin boylarında balık giyen birinin nikahina gitmistim, kuğu gibi olmuştu kız. Çok yakismisti. Ha yuruyemiyordu o ayrı.Vallahi kendimi kesecem şimdi anlayan çıktı :)) çok zayıf değilim ama öyle balık modeli taşıyamayacak kadar kilom yok modelden öyle çıktı galiba çünkü aklımda olan modeli giyince kilom gözüme batmadı ki takıntılıyım normalde
İnşallah çok teşekkür ediyorum. Eğer diğer balığı seçersem atacağım burayaKabarık yakışmış size. Balık model içinizde kalacaksa başka balık modelleri denemelisiniz bu omuzlarınızı düşük, sizi olduğunuzdan kısa ve kilolu göstermiş. Şimdiden hayırlı olsun. Çook mutlu olun inşallah.
Rahatlığı geçtim şuan ama model de iyice kafam karıştıİlla balık istiyorsan bakmaya devam et bence. Senin boylarında balık giyen birinin nikahina gitmistim, kuğu gibi olmuştu kız. Çok yakismisti. Ha yuruyemiyordu o ayrı.