- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
Çok teşekkür ederim tipitiviAyyy mutluluklar dilerimNe güzel heyecanlar bunlar... Prenses model çok yakışmış bence
Sağol kuzummmm. Ya sen biliyorsun diğer fotoğraflardan da balık giyemeyecek kadar şüşko muyum kızoyyy piroşum gelin olmuş gidiyor musun
balık modeli çok güzel olur sana. boyun uzun zayıfsın fıstık gibi olursun
baska yere bak ayrica bu fiyat kiralik mi satin alma mi.. satin alacaksan hic alma.. kiralaBenimde boyum 72. Diğer gelinlik 4100 baksam da benzerine bakabilirim anca. O kadar bütçe ayıramam çünkü
Teşekkür ederim yelince :)Ben ilk fotoğraftakini daha çok beğendim. Tebrik ederim şimdiden mutluluklar :)
Kira canım. Çok uçuk geldi. Sadece gelinlik bindallı yokbaska yere bak ayrica bu fiyat kiralik mi satin alma mi.. satin alacaksan hic alma.. kirala
Bakayım :)Aslında ben ilk resimdeki sol arkadaki modeli çok beğendim umarım tarif edebilmisimdir:)
yuh cokmus... ist. da isen birde fatihe bak derimKira canım. Çok uçuk geldi. Sadece gelinlik bindallı yok
Straplez istemiyorum malesef teşekkür ederim :)Buna benzer gibiydi ama cok guzel duruyordu gelinlikte bayildim
kesinlikle boy kilo degil olay balik cirkin. cok da ayaga dustu. herhangi bir balik abiye bile ayni gelinlik gibi oluor.
oyyy piroşum gelin olmuş gidiyor musun
balık modeli çok güzel olur sana. ama bu modeli sevdiğimi söyleyemem. bide foto açısından dolayı arkadaşlar basık falan demiş sanırım normalde öyle olmadığını biliyorsun
başka bi modelde boyun uzun zayıfsın fıstık gibi olursun
ha işte ondan düzenlemiştim mesajımı hemen alıntı yapmışsınSağol kuzummmm. Ya sen biliyorsun diğer fotoğraflardan da balık giyemeyecek kadar şüşko muyum kız
Mersin'deyim. Onu ihtimal dahilinde bulundurmuyorum zaten çok geldi bana da. Of keşke diğer balığı çekebilseydimyuh cokmus... ist. da isen birde fatihe bak derim
Benimde boyum 72. Diğer gelinlik 4100 baksam da benzerine bakabilirim anca. O kadar bütçe ayıramam çünkü
Çok koşuşturmalı bi süreç ister istemez kilo da verirsiniz, ama bence gayet fit görünüyorsunuz, gerek yok gibi. Gelinlik kira mı olacak yoksa diktiriyor musunuz ?Çok teşekkür ederim komplekse girdim valla :/
Hehehe evet ayrıntıları görmedim:) sağol kuzum bilmiyorum valla kafam çok karıştı karar vermem gerekiyor.ha işte ondan düzenlemiştim mesajımı hemen alıntı yapmışsın
Kira olacak ama beğendiğim modeli biri satın almış aynısını yeniden dikip gönderecekler. Aysiradan baktım merkezden tekrar sipariş verilecekÇok koşuşturmalı bi süreç ister istemez kilo da verirsiniz, ama bence gayet fit görünüyorsunuz, gerek yok gibi. Gelinlik kira mı olacak yoksa diktiriyor musunuz ?