Gelinlik Modelleri Kızlar yardım edin(fotoğraflı)

Zevk meselesi işte. Bende sırf askıları ve üst detayı için denedim gelinliği. Mutluluklar dilerim :KK60:
Çok teşekkür ederim. Söz konusu gelinlik olunca zevk yelpazesi hayli geniş oluyor :)) Umarım yıllar sonra bile seveceğiniz bi gelinliğiniz olur. Konuyu okuyunca ben de açtım şimdi bakıyorum resimlerime hala çok beğeniyorum, keşke bi daha giysem :KK70::KK70:

hangisi kızlar :) boyum 172 kızlar aşırı bir kilom yok 3 kilo verirsem yetiyor. fotoğrafta çok net değil ama bir fikir almak istedim
1 olan çok hos olmuş bence hayırlı olsun canim

Çok teşekkür ederim. Söz konusu gelinlik olunca zevk yelpazesi hayli geniş oluyor :)) Umarım yıllar sonra bile seveceğiniz bi gelinliğiniz olur. Konuyu okuyunca ben de açtım şimdi bakıyorum resimlerime hala çok beğeniyorum, keşke bi daha giysem :KK70::KK70:
Seninki nasıl :halay:

yarım balık degil. a model. sadece beden kısmını ben daha kalcaya indirtmiştim. tabi şimdi yarım baalık deniyorsa onu bilmem :) cok sene oldu... cok zayıf olduıgumda belli olmadı cok güzel olmuştu.
hani bakınca birşeye benzermiyor wowluk yok diyebilirsinz ama gelin sade olmalıdır. duru.
ve balık cok ayaga düştü herkes şekilde balık giyiyor. bence kabarık bakmalısınız.
Evet yarım balık diyolar şimdilerde :))

Kabarık yakış.is balık için bedenin uygun değil canım

X