Balık seçersem bu olmayacak zaten. Topuklu giymedim düz taban ayakkabı. Ben bakınca bende beğenmiyorum fotoğrafta ama böyle durmadı ve Zaten bu olmayacak baştan aşağı dantel bir balık olacak2.gelinlik hayatımda gördügüm yanlış anlama ama en berbat gelinlik.
Omuzlarını inanılmaz dar ve düşük göstermiş. 1. Gelinlik çok yakismis.
Bende ona istinaden yaptım zatenYanlız nick isminiz çok sevdiğim şairin karısının ismi
Gerçekten o kadar şüşko değilim yaakabarık gelinlikleri hiç sevmem, balık model severim. ama balık model gelinlik model olarak kötü ve uzun boylu olmanıza rağmen pek yakışmamış. zaten balık model giymek için uzun boylu olmak şart değil önemli olan ince olmak. kabarık model daha çok yakışmış
Seçeceğim balık bu olmayacak. Model olarak soruyorum. Seçeceğim balık baştan aşağı dantel. Çekemedim onuBalık kalçayı pörtletip tüm hatlarıyla göze sokuyor, bir de çok dar ya bana o nikah/ düğün tantanasında kullanışlı ve rahat gelmedi. Omuz askılarının düşüklüğü de göz yoruyor.
Fiziğiniz çok hoş, ikisi arasından seçmek zorunluysa 1., değilse yakışacak daha çok çeşit bakabilirsiniz.
Şimdiden mutluluklar dilerim.
Çok teşekkür ederim :)Yorumlari ve sizin sonradan yazdiklarinizi okumadim da
Iki gelinlik de hos ancak, 1.sinde daha rahat edersiniz gibi geldi.
Mutluluklar dilerim.
Farkettim
topuklu yok canım fotoğraflarda amatör çekim. balık modeim bu olmayacak balık seçersem. baştan aşağı dantel bir model. onu çekemedim. ve kiloma hiç takılmamıştım şimdi yorumlardan sonra takıldım
Bende prensesle çok sıradan hissediyorum kendimiGelinlik dedigince , kabarikligi gelir aklima .. Ne de olsa duz elbiseyi baska zamanlardada giye bilirsin .. Prenses gelinlikler daha bir hoşuma gidiyor benim..
Valla böyle çok fazla kiloyla ilgili yorum alınca bende bir kötü oldum açıkçasıkiloya takılmayın bence gayet fit görünüyorsunuz. balık gelinliğin modeli pek iyi değil ve sizi kilolu göstermiş. sadece modelden ötürü öyle görünüyor
Zevk meselesi işte. Bende sırf askıları ve üst detayı için denedim gelinliği. Mutluluklar dilerimKişisel görüşüm hiç bir balık modelini beğenmiyorum.. Gelinlik gibi gelmiyor bana :)) 1. Gelinliğin etek modeline bayıldım fakat askılarını beğenmedim.. Hepsi bi yana siz hiç kimse beğenmese bile kendi beğendiğinizi giyin :)) ben de eşimle seçmiş, herşeyini kendi zevkime göre diktirmiştim.. Çok severek giydim.. Allah mutlu etsin :)
Sanki sanki :) çok teşekkür ederimİlk fotoğraftaki gelinlik cuk oturmuş sanki
Sanki sanki :) çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimKesinlikle kabarik diyorum. Mutluluklar :)
yarım balık degil. a model. sadece beden kısmını ben daha kalcaya indirtmiştim. tabi şimdi yarım baalık deniyorsa onu bilmem :) cok sene oldu... cok zayıf olduıgumda belli olmadı cok güzel olmuştu.Yarım balık olarak geçiyor galiba bu modeller şuanda. Çok yakışmış