kızlar yardım edin eşime sürpriz yapmak istiyorum

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
merhaba arkadaşlar. işten çıkmama yaklaşık 1 saat kaldı ve ac,ş yardım ve önerilerinizi bekliyorum. Eşimle güzel bi akşam geçrmek istiyorum özel bi gün felan değil ama bişeyler yapmak istiyorum yani. Güzel bi sofra hazrlayabilirm mesela böyle bişey. fikirlerinizi bekliyorum eve gttiğimde saat 6 felan olur eşim 10 gibi geliyor yani vaktimde var. haydiiin bakalım bekliyorum :)

Sevdigi yemekleri yap,
guzel bir sofra,
Film sec, guzel romantik bir film seyredin los isikta..
Sevdigi elbiselerinizi giyinin suslenin felan..:44:

Sevdigi yemekleri yap,
guzel bir sofra,
Film sec, guzel romantik bir film seyredin los isikta..
Sevdigi elbiselerinizi giyinin suslenin felan..:44:

Güzel bi sofra hazırlcm evet ona karar verdm ama ne yemek yapsam onu bilemedm :)

Ne yaptın şekerim, belki fikrinden bende faydalanabilirim

Anlatıyorum canım :) Bizim koridorumuz bayağı uzun 11 metre kadar :) Boydan boya ufak mumlar oluyor ya onlardan dizdm. Odaya sofra hazırladım sofrayıda mumlarla süsledm. Bide alkol bulunan bi sehpa hazrladım cips koydm kavun felan koydum :) orası da mumlu tabi :) Sonra kendim minicik bi elbise ve topuklu ayakkabı giydm süslendm püslendm :) Sonraa Kapıya yapışkanlı kağıtlar oluyor ya onlardan alıp ufak ufak notlar yazdm kapının dışına yapıştırdım :) en sonda yatak odasına geceliğimi çıkardım koydumm :))

Ayy kulağa çok hoş geliyor canım :))
Dur bakim doğum günü geçti ama bende yeni yılda yapim ^^
Teşekkürler canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…