kızlar yandım yardım edin!

benek benek kızardı deri şişmedi furacih soluble dressing krem var yanık falan yazıyor ama bakamadım doğru düzün kullanayım mı?

benek benek kızardı deri şişmedi furacih soluble dressing krem var yanık falan yazıyor ama bakamadım doğru düzün kullanayım mı?
canım o yanık kremi değil ilaç ismi vermek doğru değil ama Silverdin krem varsa kullan
0f ya benim canım acıdı yerine

Bilmiyorum ki o da antibakteriyel bir merhem bildiğim kadarıyla.
Ama dediğim gibi yanık hassas bir durum,yanlış yapacağın her müdahale iyileşmeyi geciktirir canın yanar
Ben Silverdin kullanmıştım inanılmaz iyi geliyor keşke olsaydı şu an o ana döndüm sanki

Soyulma falan oldu mu? Bence hemen o yanık kremlerinden almalısın. Doktora da gitmesen direk eczane de olur. Verirler sanırım keşke alabilme imkanın olsa. Yaşadım biliyorum, kremle 10 günde geçti üstelik izi bile kaldı diyebilirim..

Off çok üzüldüm yaa geçmiş olsun aynı durumu bizde yaşadık eşimin beli ağrıyodu koyduk o lanet şeyi sonra benide yanına çağırdı birden bi fırladı üzerindekileri sıyırmaya çalışıyo yüzündeki o çaresizliği ve acıyı ölsem dahi unutmicam ağlamaktan helak olmuştum bi an gözümde canlandı yara yanık kremleri sür vardır belki evde silverdin de bactroban falan çok iyi antibiyotik hemde. Bide o su torbasına kaynamış değil sıcak su koyunuz yazıyodu üzerinde yoksa biz dava açıcaktık ama bizim hatamızdı malesef. Çok geçmiş olsun tekrardan (

tekrar bakayım nöbetçi ezcanelere ben bi yakında sağlık ocagı var ama işte kapalı eczaneler

baska bir şey yapmak uygun değil tatlım derin zarar görebilir iz kalabilir ...

eğer eczaneye ulaşma şansınız varsa silverdin alın doktora gidene kadar idare eder. taksiye binme imkanınız varsa binin acile gidin ciddiyim, su torbası yanıkları ciddi olabilir çünkü. eğer hiçbir imkanınız yoksa, yoğurt, salça, yumurta, domates, diş macunu vb asitli ürün kullanmayın, soğuk suyla acısını dindirmeye çalışın

Bpanten var mı evde çok iyi geliyor yanığa

tekrar bakayım nöbetçi ezcanelere ben bi yakında sağlık ocagı var ama işte kapalı eczaneler

Derin zarar görmesin bana bir poliklinikte yanlış pansuman yaptılar o bile öldürdü beni acıdan,bir de evde yanlış müdahale düşünemiyorum bile.Bir şey sürme suda beklet merhem yoksa.
Bana poliklinikte tentürdiyot sürdüler sonra gittiğim doktor
çıldırmıştı yanığa bu sürülür mü diye,sağlık ocağında böyle bir şey yapmaya kalkarlarsa yaptırma sakın,mutlaka ıslak pansuman yaptır

Canim cok gecmis olsun. Bepanten falan yok mu? Soguk suya tut biraz. Yanık kremi sür.

o torbadan bazen bende koyyorum çocuklara
agzimi açildi ? NASIL patladiki ? her koydugumdada korkarim yaz açilirsa diye : (((
kotusu falanmiydi acaba marka oalrak

baska bir şey yapmak uygun değil tatlım derin zarar görebilir iz kalabilir ...

bir ağrı kesici al istersen

Bpanten var mı evde çok iyi geliyor yanığa
eczaneye ulaşmaya çalışıyorum sağlıkçı arkadasııma sordum ses yok soguk suda hala ayklarım bekliyorum Allahım canım çok yanıyor. taksiyle hastaneye filan gidecek durumda da değilim kızlar malesef çok kötüyüm ya çaresizlik resmen şuan yaşadıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…