şuan suda ayaklarımorayı önce yıka ve buz koy... oranın soğutulması lazım
buzlu su. çok çok soğuk olmalı.şuan suda ayaklarımcanım çok yanıyor
gecmiş olsun tatlım ama acile gitseydin keske umarım 1. derece yanıktır iz bırakmaz .su doldurdum kabı şuan ayaklarım suyun içinde ama hala yanıyor çok kötü
benek benek kızardı deri şişmediDomatesmiş yoğurtmuş sakın sürme kurutur deri büzüşür işe yaramadığı gibi daha kötü yapar.
Bol bol soğuk suya tut yanık için başka yapılacak bir şey yok malesef.
Deri kalktı mı görüntüsü ne durumda?
Derecesini anlamak için soruyorum
su soğuk baya ama kesmiyor acıyıbuzlu su. çok çok soğuk olmalı.
canım o yanık kremi değil ilaç ismi vermek doğru değil ama Silverdin krem varsa kullanbenek benek kızardı deri şişmedifuracih soluble dressing krem var yanık falan yazıyor ama bakamadım doğru düzün kullanayım mı?
çok geçmiş olsun.su soğuk baya ama kesmiyor acıyı
offf vardı bitmişti attık canım ya yani yok şuancanım o yanık kremi değil ilaç ismi vermek doğru değil ama Silverdin krem varsa kullan
0f ya benim canım acıdı yerine
benek benek kızardı deri şişmedifuracih soluble dressing krem var yanık falan yazıyor ama bakamadım doğru düzün kullanayım mı?
tekrar bakayım nöbetçi ezcanelere ben bi yakında sağlık ocagı var ama işte kapalı eczanelerBilmiyorum ki o da antibakteriyel bir merhem bildiğim kadarıyla.
Ama dediğim gibi yanık hassas bir durum,yanlış yapacağın her müdahale iyileşmeyi geciktirir canın yanar
Ben Silverdin kullanmıştım inanılmaz iyi geliyor keşke olsaydı şu an o ana döndüm sanki
regl oldum çok sancım var sıcak su torbasıyla yatıyordum birden patlayıverdi yanıyorum çok kötü. Allahtan ayaklarımdaydı karnımda değildi ama çok kötüyüm hem sancıdan hemde yanığın acısından ağlıyorum şuan. soguk suya koydum ama yanıyor hala. şuan ilaç alma şansım yok evde ne yapabilirim yardım edin
tekrar bakayım nöbetçi ezcanelere ben bi yakında sağlık ocagı var ama işte kapalı eczaneler
Off çok üzüldüm yaa geçmiş olsun aynı durumu bizde yaşadık eşimin beli ağrıyodu koyduk o lanet şeyi sonra benide yanına çağırdı birden bi fırladı üzerindekileri sıyırmaya çalışıyo yüzündeki o çaresizliği ve acıyı ölsem dahi unutmicam ağlamaktan helak olmuştum bi an gözümde canlandıyara yanık kremleri sür vardır belki evde silverdin de bactroban falan çok iyi antibiyotik hemde. Bide o su torbasına kaynamış değil sıcak su koyunuz yazıyodu üzerinde yoksa biz dava açıcaktık ama bizim hatamızdı malesef. Çok geçmiş olsun tekrardan (
baska bir şey yapmak uygun değil tatlım derin zarar görebilir iz kalabilir ...
bir ağrı kesici al istersen
eğer eczaneye ulaşma şansınız varsa silverdin alın doktora gidene kadar idare eder. taksiye binme imkanınız varsa binin acile gidin ciddiyim, su torbası yanıkları ciddi olabilir çünkü. eğer hiçbir imkanınız yoksa, yoğurt, salça, yumurta, domates, diş macunu vb asitli ürün kullanmayın, soğuk suyla acısını dindirmeye çalışın
eczaneye ulaşmaya çalışıyorum sağlıkçı arkadasııma sordum ses yok soguk suda hala ayklarım bekliyorum Allahım canım çok yanıyor. taksiyle hastaneye filan gidecek durumda da değilim kızlar malesef çok kötüyüm yaBpanten var mı evde çok iyi geliyor yanığa