hemen deniyorum çok sağolyumurta akı ve çiğ patates rendele acısını alır ve iz bırakmazmış.özellikle yumurta akını cok duydum.gecmış olsun
soguk sudan çikarma yada git banyoda akan soguk suya tut, ilk 10 dk ilk yardimin bu olmaliydikızlar hastaneye gidecek durumda değilim özel araç vs yok otobüste kalmaz bu saate. yumurta sürdüm ama geçmiyor çok kötüyüm
kızlar hastaneye gidecek durumda değilim özel araç vs yok otobüste kalmaz bu saate. yumurta sürdüm ama geçmiyor çok kötüyüm
ya direk krem buldum krem sürdüm normal nemlendirici hani serinletir diye sonra direk suya tuttumsoguk sudan çikarma yada git banyoda akan soguk suya tut, ilk 10 dk ilk yardimin bu olmaliydi
geçmistir 10 dakikan ama yinede tut sen suya, acisini alacakdir ..
nöbetçi eczaneler baktık çok uzak canım ya ve dediğim gibi gitme şansım yok şuan of AllahımBana o halimi hatırlattın
şimdi kabarıp su toplar bül olabilir sakın patlatma dokunma asit olan hiçbir şey de sürme domates iyice azdırır. Ben de istememiştim ama doktordan başka çaresi yok yanığın.
Silverdin yanık kremi aldırma şansın var mı nöbetçi eczaneden ben Cerrahpaşa'da yanık tedavisi gördüm pansuman şeklini anlatabilirim evde yapabilirsin şimdilik yarına kadar en azından
su doldurdum kabı şuan ayaklarım suyun içinde ama hala yanıyor çok kötüarkadaşlar ya sebze meyve önerisini vermeyin Allah aşkına yapmayın ya !
Canım ilk yardım eğitimim var
yapman gereken ilk anda soğuk su altında tutmak sonra hemen hastaneye git canım sakın macun,yoğurt, domates salça vb sürme
nöbetçi eczaneler baktık çok uzak canım ya ve dediğim gibi gitme şansım yok şuan of Allahım