kızlar yandım yardım edin!

regl oldum çok sancım var sıcak su torbasıyla yatıyordum birden patlayıverdi yanıyorum çok kötü. Allahtan ayaklarımdaydı karnımda değildi ama çok kötüyüm hem sancıdan hemde yanığın acısından ağlıyorum şuan. soguk suya koydum ama yanıyor hala. şuan ilaç alma şansım yok evde ne yapabilirim yardım edin :KK43: :KK43:
Cok geçmiş olsun cnm sıcak suyu ayaklardan başka biyere koymak sakıncalı bi durum iyii değil yani sadece ayaklara koymak gerek

eczaneye ulaşmaya çalışıyorum sağlıkçı arkadasııma sordum ses yok soguk suda hala ayklarım bekliyorum Allahım canım çok yanıyor. taksiyle hastaneye filan gidecek durumda da değilim kızlar malesef çok kötüyüm ya :KK43: çaresizlik resmen şuan yaşadıgım
canım benim ya lanet su torbaları bende şikayet sitesinde görmüştüm birinin patlayıp bacağını yakmış ya çok korkuyor insan ama bende dün gece onla uyudum ya karın ağrısından
bir şekilde bir yardım bul canım git

o torbadan bazen bende koyyorum çocuklara
agzimi açildi ? NASIL patladiki ? her koydugumdada korkarim yaz açilirsa diye : (((
kotusu falanmiydi acaba marka oalrak

Lütfen sakın koymayın benim üstümde patladı ağzı patlamadı boydan boya yarıldı,Allah korusun üşüsünler ama o riski almayın.Ben o çığlık çığlığa ayağa kalkmaya çalıştığım anı unutamıyorum

eczaneye ulaşmaya çalışıyorum sağlıkçı arkadasııma sordum ses yok soguk suda hala ayklarım bekliyorum Allahım canım çok yanıyor. taksiyle hastaneye filan gidecek durumda da değilim kızlar malesef çok kötüyüm ya :KK43: çaresizlik resmen şuan yaşadıgım
bir yakınınıza rica edin gelsin hastaneye götürsün, bu kadar ağrınız varsa mutlaka doktora görünün. geçmiş olsun, hiç olmadı bir komşunuzun kapısını çalın

o torbadan bazen bende koyyorum çocuklara
agzimi açildi ? NASIL patladiki ? her koydugumdada korkarim yaz açilirsa diye : (((
kotusu falanmiydi acaba marka oalrak
Bizde de vardı patladı. :KK43: kardeşimin ve annemn üzerine. O anı hatırlamak bile istemiyorum. Hemen doktora gittik krem aldık iki tane onlarla bile on günde geçti. O kadar sancılıydı ki anlatamam. Bence koymayın çocuğunuza falan ne olur ne olmaz. Ben artık gördüğüm herkese kullanmamaları konusunda uyarıyorum havlu ısıtın koyun kalorifer petegine yaslayın ama koymayın onu.

Lütfen sakın koymayın benim üstümde patladı ağzı patlamadı boydan boya yarıldı,Allah korusun üşüsünler ama o riski almayın.Ben o çığlık çığlığa ayağa kalkmaya çalıştığım anı unutamıyorum
usume deilde kizim bazen karnim agriyor diyor o zamanlar koymuslugum var
kendimede koyyordum bazen
her seferindede aklima gelir patlarmi diye ne hikmetseee
çocuklara koymam o zaman bi daaha

usume deilde kizim bazen karnim agriyor diyor o zamanlar koymuslugum var
kendimede koyyordum bazen
her seferindede aklima gelir patlarmi diye ne hikmetseee
çocuklara koymam o zaman bi daaha

Ben de öyle koymuştum,birden oldu hayatımda o kadar çığlık attığımı hatırlamıyorum.
Kendinizde de kullanmayın güvenilmiyor

sılverdn buldum şimdi ama içinde çok çok az var onu sürdüm bekliyorum :KK43: çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım bi faydası olur yarın sabah hastaneye gidecem ama canım hala çok yanıyor sabaha kadar uyku yok hala engel olamıyorum gözyaşlarına :KK43: dua edin lütfen :KK43:

sılverdn buldum şimdi ama içinde çok çok az var onu sürdüm bekliyorum :KK43: çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim umarım bi faydası olur yarın sabah hastaneye gidecem ama canım hala çok yanıyor sabaha kadar uyku yok hala engel olamıyorum gözyaşlarına :KK43: dua edin lütfen :KK43:
tatlım su iç bol bol yanık olduğundan su kaybında oluştu tamam mı sakın ihmal etme acın içinde bir ağrı kesici al arkadaşların dediği gibi hastaneye gidemeyeceksin belli
off çok üzüldüm ya

sılverdn buldum şimdi ama içinde çok çok az var onu sürdüm bekliyorum :KK43: çok az ama bi faydası olur mu

Hiç sürmemekten iyidir görürsün bak Silverdin toparlar iyi gelir.
Evde gazlı bez varsa ıslat yaranın üzerine koy top top yapıp,bastırma ve kuru koyma ki kurumasın.
Benim pansumanım o şekildeydi,serum fizyolojikle ıslatırdı öyle sarardı,yara geçti kuş gibi hafifledim sanırdım o acının arasında.
Canının nasıl yandığını anlayabiliyorum sabahlara kadar ağlardım,senin için dua edicem:KK43:

o kadar kaynarmiydi bu su ?
çok kaynar oldugu içinmi patladi acaba

eger onu patlatacak kadar kaynardiysa o su acile belkide simdi gitmen gerekiyodur, yanigin derecesi yuksekse acil mudahale egrekir canim

X