kızlar yandım yardım edin!

Rica ederim ne demek.
Yaşadığım ve yanlış şeyler yaparak iyileşmemi geciktirdiğim için bayağı tecrübeliyim bu konuda.Benim yanığımın bir kısmı ağır 2.derece,bir kısmı da 2 ve 3 arasıydı.Bir ara yürüyememe tehlikem bile vardı sinirlere işleyecek diye.
Acını anlıyorum inan derin soyulmadığı için daha çabuk atlatırsın.
D
ilerim bir daha sen de yaşamazsın çok geçmiş olsun:KK43:
ay Allah korumuş :KK43: tövbe bi daha kullanmam su torbası falan :KK43: çok şükür acısı dindi canım uyutmayacak kadar agrıyor ama ilk yandıgındaki gibi değil krem iyi geldi Allahtan atmamış annem çok az vardı içinde at demiştim atmamış çok şükür

ay Allah korumuş :KK43: tövbe bi daha kullanmam su torbası falan :KK43: çok şükür acısı dindi canım uyutmayacak kadar agrıyor ama ilk yandıgındaki gibi değil krem iyi geldi Allahtan atmamış annem çok az vardı içinde at demiştim atmamış çok şükür

Çok şükür,kremle ıslak gazlı bez hem kurumasını önler hem de hafifletir.
Uyuyamasan da oturup ağlamaktan iyidir sabah olsa da doktora gitsen

Off çok üzüldüm yaa geçmiş olsun aynı durumu bizde yaşadık eşimin beli ağrıyodu koyduk o lanet şeyi sonra benide yanına çağırdı birden bi fırladı üzerindekileri sıyırmaya çalışıyo yüzündeki o çaresizliği ve acıyı ölsem dahi unutmicam ağlamaktan helak olmuştum bi an gözümde canlandı :KK42: yara yanık kremleri sür vardır belki evde silverdin de bactroban falan çok iyi antibiyotik hemde. Bide o su torbasına kaynamış değil sıcak su koyunuz yazıyodu üzerinde yoksa biz dava açıcaktık ama bizim hatamızdı malesef. Çok geçmiş olsun tekrardan :KK43:(
kaynamak üzere olan suyu koymuştum kaynamıyordu nasıl patladı anlamadım teşekkür ederm bi daha kullanmam asla :KK43:

X