Canım benimde değerim yüksekken hamile kaldım hatta en son doktor baktığında 5.80 di. Doktor tsh ile birlikte serbest t3 ve t4 e de baktı. Diğer iki değerin de önemli olduğunu 3 değer birden yüksekse ilaç yazmak gerekir dedi. Ben ilaç falan kullanmıyorum. Ama internetten tsh yükselten yiyecekleri falan araştırdım onları yemiyorum canım. YouTube da videolar var bu konu ile ilgili izlersen biraz daha sakinlersin. Stres zaten en büyük sorun kendini boşa strese sokma. Bende ilk başta değerim 6.40 falandı hamileliğin ona bağlı olmadığını düşündüm ama sonradan ilaç kullanmadan kendi düştü 3.50 falan oldu. Biraz da kilo aldım ondan yükseldi galiba. Önceden değerim hep 2 idi. Yediklerinde çok önemli. 4.24 ken hamile kaldım. Ovulaston testi ile takip ederek. Yumurtlama gününü kaçırdığım için olmuyormuş. Sıkıntı yapma canım 9. haftamdayım Allah’a emanet bebek yiyecek ekmeği varsa allah nasip eder sağlıkla doğmasını. Tsh ı 100 lerin üstünde olup sağlıklı bebek doğuran bir sürü kadın varmış. Anlayacağın nasip meselesi biraz da. Kendini ferahlat allah en kısa sürede nasip etsin inşallah