• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testimi yorumlar mısınız

Yok kuzum dün 6 gün vardı ama erken yumurtldım ondan bi umut yaptım sabahki test evde eve geçeyim atarım onu da :)
Canimhayirli olsun oncelikle. Erken yumurtladm demissin de onu nasil anladin. Bnmde adete 5 gun vr bu aydan umhtlym gogus agrim var yaklask 5gundur bide akintim var az sekilde. Cevaplarsan sevinirim

Canimhayirli olsun oncelikle. Erken yumurtladm demissin de onu nasil anladin. Bnmde adete 5 gun vr bu aydan umhtlym gogus agrim var yaklask 5gundur bide akintim var az sekilde. Cevaplarsan sevinirim
Kuzum akıntıdan anlıyorum ben sadece o akıntı zamanlarını değerlendirdik çünkü sonra misafirim geldi sanırım doğru tahmin etmişim yumurtlama zamanını ben ilk göğüs ağrısından anladım çünkü regl zamanı bile benim göğüs ağrım olmazdı hayatımda ilk defa oldu ondan şüphelenip 6 gün kala yaptım çok şükür çıktı darıca başına başınıza inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşallah :dua:

FF95464E-9867-4636-8572-11D072F70385.jpeg CAnım seninle sat ve bat kardeşiyiz:) durumun nasıl merak ettim.bugün bat tarihim testim bu şekilde. Ama ben kan testi yaptırmadım haftaya direk doktora çıkıcam

Eki Görüntüle 2205866 CAnım seninle sat ve bat kardeşiyiz:) durumun nasıl merak ettim.bugün bat tarihim testim bu şekilde. Ama ben kan testi yaptırmadım haftaya direk doktora çıkıcam
Maşallah maşallah kuzum sağlıkla büyüsünler inşallah benim de koyulaşıyo yarın kan vericem tekrar :KK200:

Back