• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testimi yorumlar mısınız

Canm sen kesin hamilesin bence inşallah saglıkla kucagına alırsın gözün aydın. Ama gerçi testler yanıltabiliyor sen yıne tekrarla testi :)
3 tane daha test yaptım kuzum hepsi çift çizgi bide bu sabah yaptım o daha koyu çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum yazıcam mutlaka :)

Merhaba kızlar regle 6 gün var ama bu ay erken yumurtladım belirtiler yoğunlaşınca ikindi test yaptım yarın kan vericem bakar mısınız
zjvRGg.jpg
zjvRGg.jpg
Tebriklerr canım, hamilesin sen baya baya :KK200::nazar::emir_bebek: Peki yumurtlama gününden kaç gün sonra yaptın testi

Aminnnnn. Canım bana bol bol dua et inşallah hayırlısıyla saglıkla inşallah bende hamileyimdir. Test yaptm demin negatif. Adete 4 gun var inşallah adet gunu pozitif olur :)
İnşallah canım Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kadın duası kabul olur bütün hamileler birbirlerine ve hamile olmayanlara dua etsin nasıl güzel olur :)

Back