- 2 Kasım 2018
- 199
- 94
- 18
- 33
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
Kan sonucun ne cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla çok guzel olur. Bakalım 13 kasımsa sonuc ne olacak. Allahım bu mubarek gun hatrına inşallah hayırlısıyla saglıkla pozitifi görürümİnşallah canım Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kadın duası kabul olur bütün hamileler birbirlerine ve hamile olmayanlara dua etsin nasıl güzel olur :)
Kan sonucu az önce çıktı kuzum 38.73 çıkmış doktor regle 5 gün kala iyi pazartesi tekrar kan ver bakalım artış ne kadar olacak dedi :)Kan sonucun ne cnm
Canm senin o zmn regle 5 gun yok ki. Sen erken yumurtlamıssan ve 13.gundeysen yarın adet olman lazım. Çünkü yumurtlamadan 14 gun snra adet olunurKan sonucu az önce çıktı kuzum 38.73 çıkmış doktor regle 5 gün kala iyi pazartesi tekrar kan ver bakalım artış ne kadar olacak dedi :)
Takvime göre saydım kuzum yani regl kaçıncı gün bilmiyorum ben geçen ay da erken yumurtladım ama regl tam takvim gününde oldu ay birden fazla mı yumuttluyorum acabaCanm senin o zmn regle 5 gun yok ki. Sen erken yumurtlamıssan ve 13.gundeysen yarın adet olman lazım. Çünkü yumurtlamadan 14 gun snra adet olunur
Merhaba benimde sat 17 ekim, yaptığınız testin markası neydi acaba çok erken çıkarmış ben de alayım aynı markadanTakvime göre saydım kuzum yani regl kaçıncı gün bilmiyorum ben geçen ay da erken yumurtladım ama regl tam takvim gününde oldu ay birden fazla mı yumuttluyorum acaba
Sanmam canm :) herkesin bunyesi farklı demekki sen yumurtladıktan 16 gun snra faln adet oluyorsn. Kan sonucun ne oldu. Son testim fotosunuda atmadın daha. Çok heycanlıya rabbim banada hayırlsıyla nasip etsin isteyen tüm herkeseeeeede :)Takvime göre saydım kuzum yani regl kaçıncı gün bilmiyorum ben geçen ay da erken yumurtladım ama regl tam takvim gününde oldu ay birden fazla mı yumuttluyorum acaba
Çoookk teşekkür ederim inşallah size de nasip olur testin markası oncomed geçen ay n11 den almıştım 10 tanesi 15 tlydi kargo da bedava gecen ay yoktu ve bembeyazdı güvenilir bi test yani bi günde de geliyoMerhaba benimde sat 17 ekim, yaptığınız testin markası neydi acaba çok erken çıkarmış ben de alayım aynı markadan
Kan sonucu 38.73 çıktı canım doktor 5 gün kala iyi değer ama pazartesi bi gel bakalım ne kadar artmış dedi testin fotosunu yüklüyorum şimdi heyecandan unuttum :)Sanmam canm :) herkesin bunyesi farklı demekki sen yumurtladıktan 16 gun snra faln adet oluyorsn. Kan sonucun ne oldu. Son testim fotosunuda atmadın daha. Çok heycanlıya rabbim banada hayırlsıyla nasip etsin isteyen tüm herkeseeeeede :)
Sanmam canm :) herkesin bunyesi farklı demekki sen yumurtladıktan 16 gun snra faln adet oluyorsn. Kan sonucun ne oldu. Son testim fotosunuda atmadın daha. Çok heycanlıya rabbim banada hayırlsıyla nasip etsin isteyen tüm herkeseeeeede :)
Evet duymuştum bu markayı iyiymiş inşallah temmuz anneleri topiğinde görüşmek nasip olurÇoookk teşekkür ederim inşallah size de nasip olur testin markası oncomed geçen ay n11 den almıştım 10 tanesi 15 tlydi kargo da bedava gecen ay yoktu ve bembeyazdı güvenilir bi test yani bi günde de geliyo
Hayırlı olsun canm :) saglıkla kucagına almak nasip olsn inşallah :)Kan sonucu 38.73 çıktı canım doktor 5 gün kala iyi değer ama pazartesi bi gel bakalım ne kadar artmış dedi testin fotosunu yüklüyorum şimdi heyecandan unuttum :)
İnşallah canım herkese dua edicem valla Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaEvet duymuştum bu markayı iyiymiş inşallah temmuz anneleri topiğinde görüşmek nasip olur
İnşallah kuzum cümlemize Rabbim nasip etsin inşallahHayırlı olsun canm :) saglıkla kucagına almak nasip olsn inşallah :)
Tebrik ederim canım.kucağına almak nasip olsunKan sonucu az önce çıktı kuzum 38.73 çıkmış doktor regle 5 gün kala iyi pazartesi tekrar kan ver bakalım artış ne kadar olacak dedi :)
Çok teşekkür ederim canım evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin :)Tebrik ederim canım.kucağına almak nasip olsun
Bir kızım var canım .ikinci bebeğim düştü.benim içinde dua et .hamilenin duası çabuk kabul olur)).kendini koru canim ağır falan kaldirma.ben hiç kendimi korumadım((Çok teşekkür ederim canım evladın varsa Rabbim sana bağışlasın yoksa da Rabbim tez zamanda nasip etsin :)
Sana da herkese de dünden beri dua ediyorum inan ki canım Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kadın duası kabul olurmuş inşallah duyar Rabbim :fua: şükür eşim çok anlayışlı evi falan temizledi süpürdü bugün ben sadece çamaşır katladımBir kızım var canım .ikinci bebeğim düştü.benim içinde dua et .hamilenin duası çabuk kabul olur)).kendini koru canim ağır falan kaldirma.ben hiç kendimi korumadım((
En kritik dönem ilk 4ay.kendini koru.inşallah kucağına almanın sevincini paylaşırsın))Sana da herkese de dünden beri dua ediyorum inan ki canım Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kadın duası kabul olurmuş inşallah duyar Rabbim :fua: şükür eşim çok anlayışlı evi falan temizledi süpürdü bugün ben sadece çamaşır katladım