- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Limoncicegi1408
-
Çoookk teşekkür ederim inşallah hamileyimdir evet bekledikçe koyulaştı hemen ekliyorum
3 tane daha test yaptım kuzum hepsi çift çizgi bide bu sabah yaptım o daha koyu çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum yazıcam mutlaka :)Canm sen kesin hamilesin bence inşallah saglıkla kucagına alırsın gözün aydın. Ama gerçi testler yanıltabiliyor sen yıne tekrarla testi :)
Ayy onunda fotosunu atsana :) adetin geçmiş mydi peki ?3 tane daha test yaptım kuzum hepsi çift çizgi bide bu sabah yaptım o daha koyu çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum yazıcam mutlaka :)
Bence gebelik var.3 tane daha test yaptım kuzum hepsi çift çizgi bide bu sabah yaptım o daha koyu çıktı şimdi kan verdim sonuç bekliyorum yazıcam mutlaka :)
Yok kuzum dün 6 gün vardı ama erken yumurtldım ondan bi umut yaptım sabahki test evde eve geçeyim atarım onu da :)Ayy onunda fotosunu atsana :) adetin geçmiş mydi peki ?
Amin canım sağlıkla kucağına al inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinBence gebelik var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin
Tebriklerr canım, hamilesin sen baya bayaMerhaba kızlar regle 6 gün var ama bu ay erken yumurtladım belirtiler yoğunlaşınca ikindi test yaptım yarın kan vericem bakar mısınız
Silik falan değil hatta besbelli yani :) Ayy maşallah darısı bize inşallahÇoookk teşekkür ederim inşallah hamileyimdir evet bekledikçe koyulaştı hemen ekliyorum
Merhaba kızlar regle 6 gün var ama bu ay erken yumurtladım belirtiler yoğunlaşınca ikindi test yaptım yarın kan vericem bakar mısınız
Teşekkür ederim canım yumurtlamadan 13 gün sonra yaptım regle 5 gün var :)Tebriklerr canım, hamilesin sen baya bayaPeki yumurtlama gününden kaç gün sonra yaptın testi
Teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese inşallah kan verdim çıkmasını bekliyorum :)Silik falan değil hatta besbelli yani :) Ayy maşallah darısı bize inşallah
Teşekkür ederim canımcım kan verdim bugün çıkmasını bekliyorum :) sende sağlıkla kucağına al inşallahBence de hamilesin kuzum
Bir de kan ver ptesi günü
Aa bnm yumurtlamadan daha 10. Gundeyim erken demekki bende adet gunu yapayım o zmn :)Teşekkür ederim canım yumurtlamadan 13 gün sonra yaptım regle 5 gün var :)
Teşekkür ederim canımcım kan verdim bugün çıkmasını bekliyorum :) sende sağlıkla kucağına al inşallah
Rabbim gönlündekini versin kuzum senin de isteyen herkesin de inşallah :)Aa bnm yumurtlamadan daha 10. Gundeyim erken demekki bende adet gunu yapayım o zmn :)
Ayyy hadi inşallah
Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar
Amin canım aminAyyy hadi inşallah
Bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar
Çok teşekkür ederim :)Pozitif görünüyor testiniz hadi bakalım hayırlı olsun insallah.
Aminnnnn. Canım bana bol bol dua et inşallah hayırlısıyla saglıkla inşallah bende hamileyimdir. Test yaptm demin negatif. Adete 4 gun var inşallah adet gunu pozitif olur :)Rabbim gönlündekini versin kuzum senin de isteyen herkesin de inşallah :)
İnşallah canım Rabbim sana da bana da isteyen herkese de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hamile kadın duası kabul olur bütün hamileler birbirlerine ve hamile olmayanlara dua etsin nasıl güzel olur :)Aminnnnn. Canım bana bol bol dua et inşallah hayırlısıyla saglıkla inşallah bende hamileyimdir. Test yaptm demin negatif. Adete 4 gun var inşallah adet gunu pozitif olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?