Bu bir yıllık ücretsiz izinde boş duramadım önce spora başladım 62 kilodan 49 kiloya düştüm gören tanıyamadı herkes artık daha küçük gösterdiğimi düşünüyor sanırım yaptığım en iyi şey buydu çok da sağlıklı beslendim, sonra bir ingilizce kursuna kayıt oldum b2 derecesinde sertifika aldım ingilizce komedi dizileri indirdim izledim hem keyfimi hem gelişimimi düşündüm, sonra diyet tatlı atölyeleri var onlara katıldım ve evde hurmayla, keçiboynuzuyla tatlandırılmış sağlıklı diyet tarifler öğrendim eşime dostuma tariflerini verdim yaptım, yedirdim mutlu oldum yeni insanlar tanıdım, ekonomik bir tatile çıktım, kitap okudum yani anlayacağınız kendime geldim kendimi buldum sonra işime geri döndüm hala evdeki huzurumu arıyorum zamanımı öyle güzel değerlendirdim ki iyi ki ara verdim:) eğer mola verebilme imkanınız varsa kendinize izin verin o bir yıl izni alıp nefes almasaydım hayatım öyle bir yerde tıkanmıştı ki belki hala antidepresan kullanıyor olabilirdim bazen parası pulu batsın kendime izin verdim demek gerekmiş aza kanaat edip sabahları çıktığın parkta güneşin keyfini çıkarıp huzuru bulmak da yetermiş :)