• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tanışacak yeni insanlar arıyorum ilk defa böyle hissediyorum:(

Elbette kapatabiliriz konuyu. Bu yazdıklarınıza bakınca çevrenizdeki o insanlar adına gerçekten çok üzüldüm. Demek biri size beğenmediğiniz bir öneri sundugunda böyle cevap veriyorsunuz. Aklınızca da hakaret edip cevap verdim sanıyorsunuz. Evet size cevap yazmak gerçekten boş ismis.
Boşver canım konu sahibi en iyisi işine dönsün :))

Ne güzel yapmışsınız ara vermekle. O kadar uzun çalışmadan sonra çok iyi gelecektir.
-Spora mutlaka yazılın.
-Belediyelerin kursları oluyor hobi ya da kişisel gelişim gibi. Takip edip gidebilirsiniz.

Bu bir yıllık ücretsiz izinde boş duramadım önce spora başladım 62 kilodan 49 kiloya düştüm gören tanıyamadı herkes artık daha küçük gösterdiğimi düşünüyor sanırım yaptığım en iyi şey buydu çok da sağlıklı beslendim, sonra bir ingilizce kursuna kayıt oldum b2 derecesinde sertifika aldım ingilizce komedi dizileri indirdim izledim hem keyfimi hem gelişimimi düşündüm, sonra diyet tatlı atölyeleri var onlara katıldım ve evde hurmayla, keçiboynuzuyla tatlandırılmış sağlıklı diyet tarifler öğrendim eşime dostuma tariflerini verdim yaptım, yedirdim mutlu oldum yeni insanlar tanıdım, ekonomik bir tatile çıktım, kitap okudum yani anlayacağınız kendime geldim kendimi buldum sonra işime geri döndüm hala evdeki huzurumu arıyorum zamanımı öyle güzel değerlendirdim ki iyi ki ara verdim:) eğer mola verebilme imkanınız varsa kendinize izin verin o bir yıl izni alıp nefes almasaydım hayatım öyle bir yerde tıkanmıştı ki belki hala antidepresan kullanıyor olabilirdim bazen parası pulu batsın kendime izin verdim demek gerekmiş aza kanaat edip sabahları çıktığın parkta güneşin keyfini çıkarıp huzuru bulmak da yetermiş :)

Bu bir yıllık ücretsiz izinde boş duramadım önce spora başladım 62 kilodan 49 kiloya düştüm gören tanıyamadı herkes artık daha küçük gösterdiğimi düşünüyor sanırım yaptığım en iyi şey buydu çok da sağlıklı beslendim, sonra bir ingilizce kursuna kayıt oldum b2 derecesinde sertifika aldım ingilizce komedi dizileri indirdim izledim hem keyfimi hem gelişimimi düşündüm, sonra diyet tatlı atölyeleri var onlara katıldım ve evde hurmayla, keçiboynuzuyla tatlandırılmış sağlıklı diyet tarifler öğrendim eşime dostuma tariflerini verdim yaptım, yedirdim mutlu oldum yeni insanlar tanıdım, ekonomik bir tatile çıktım, kitap okudum yani anlayacağınız kendime geldim kendimi buldum sonra işime geri döndüm hala evdeki huzurumu arıyorum zamanımı öyle güzel değerlendirdim ki iyi ki ara verdim:) eğer mola verebilme imkanınız varsa kendinize izin verin o bir yıl izni alıp nefes almasaydım hayatım öyle bir yerde tıkanmıştı ki belki hala antidepresan kullanıyor olabilirdim bazen parası pulu batsın kendime izin verdim demek gerekmiş aza kanaat edip sabahları çıktığın parkta güneşin keyfini çıkarıp huzuru bulmak da yetermiş :)
Ne güzel yapmışsınız. Baya enerji toplamışsınızdır. Peki Anadolu yakasına alışabildiniz mi? Hangi semttesiniz?

Bence o is yerinden tamamen ayrilin istifa edin kamudan
boşuna kadro doldurmayın simdi evlilik yordu
Yarin cocuk yoracak yine ucretsiz izin..
Sonra baska seyler yoracak bol bol rapor alıp işe gitmeyeceksiniz ,muhtemelen işinizi de sevmiyorsunuz ki bıkkınlık diz boyu.Valla ne diyelim hayat zor.

Ne güzel yapmışsınız. Baya enerji toplamışsınızdır. Peki Anadolu yakasına alışabildiniz mi? Hangi semttesiniz?
Kozyatağındayım hala Avrupa yakasının hareketliliğini özlesem de çocuk yetiştirme açısından buraların sakinliğinin avantaj olduğunu düşünüyorum sonuçta artık yaş 30 gelecek planları da değişti işimden dolayı bu yakada olacağımdan pozitif yanlarını görmeye çalışıyorum

Bence o is yerinden tamamen ayrilin istifa edin kamudan
boşuna kadro doldurmayın simdi evlilik yordu
Yarin cocuk yoracak yine ucretsiz izin..
Sonra baska seyler yoracak bol bol rapor alıp işe gitmeyeceksiniz ,muhtemelen işinizi de sevmiyorsunuz ki bıkkınlık diz boyu.Valla ne diyelim hayat zor.
Yeni İşimi sevmediğim alışamadığım doğru istifa etme planım da var ama önce zemin hazırlamam gerekiyor hali hazırda maddi olarak işimi bırakam kafamdaki planlar gerceklesirse istifa etmeyi iple çekiyorum eğer bir çocuk sahibi olursam onu kendim büyütmek en büyük hayalim zaten çocuğum olursa bırakacak kimsem de yok bakalım hayat neler gösterecek şu dönem çalışmak zorundayım ve çalışıyorum

çocuğum olduğunda zaten her çocuğum için 2 yıl ücretsiz izin hakkım var bence de mantığımla beni baş başa bırakın:) ayrıca ben ev hanımlarının evde nasıl vakit geçirdikleri ya da sosyalleşiyorlarsa neler yaptıklarıyla ilgili fikir almak istemiştim, spora yazılıyorum ve dernek arıyorum v.s gibi işe döneyim mi ya da dönmeyeyim mi gibi akıl verin yazdığımı hatırlamıyorum
Kendileri ise ara veremiyo diye kıskanmışlardır bazi insanlar çok tuhaf ya cidden siz ne diyonuz onlar ne diyo

Kendileri ise ara veremiyo diye kıskanmışlardır bazi insanlar çok tuhaf ya cidden siz ne diyonuz onlar ne diyo
Halbuki bilseler o ara verdiğimde dönemde maddi olarak ne kadar hesaplar yaptım kolay mı yıllarca calışmış para kazanmaya alışmış birinin bir yıl maas almadan idare etmesi ama ruh sağlığım için yapmak zorundaydım tükeniyordum her gün vazgeçtim parasından siz anlamışsınız halimi anlamayan da çok olsun napalım:)

Halbuki bilseler o ara verdiğimde dönemde maddi olarak ne kadar hesaplar yaptım kolay mı yıllarca calışmış para kazanmaya alışmış birinin bir yıl maas almadan idare etmesi ama ruh sağlığım için yapmak zorundaydım tükeniyordum her gün vazgeçtim parasından siz anlamışsınız halimi anlamayan da çok olsun napalım:)
Ben anladım sizi yillarca calismaktan yorulmuş ama mola verince de sıkılmışsınız. Bu kk da artik derde çözüm bulma yeri değil ego bosaltma yerine dondu neyse. Kendinize netflix alın cok guzel filmler var zaman nasil gecti anlamazsınız güzel romanlar da okuyabilirsiniz

aslında hayvanlara yardım eden derneklere katılmayı çok istiyorum hatta bir kaç gündür öyle bir dernek arıyorum internetten sokak hayvanlarına maddi manevi yardım edebileceğim Anadolu yakasında bir dernek bulmak istiyorum bilen birileri varsa lütfen bu mesajın altına yazabilir mi kızlar!!
Silivri Canları

zaten bir sürü şey yapıyormuşsunuz ama bence ilgilenebileceğiniz böyle yaparken mutlu olabileceğiniz bir hobi edinin. Bunu ancak deneye deneye bulabilirsiniz, atölyeler oluyor mesela onlara katılabilirsiniz. İleride istifa etme durumunda bu hobiyi işe de dönüştürebilirsiniz. Benim takip ettiğim bir kadın kendine hobi atölyesi açtı mesela. Düşünsenize hem sevdiğiniz şeyi yapıyorsunuz, bunu insanlara aktarıyorsunuz hem de bundan kazanç sağlıyorsunuz ve siz istediğiniz zaman. :) bu arkadaş edinme olarak bir cevap değildi ama her şeyi yapmışsınız aklıma bir tek bu geldi sıkılmamanız için :)

Back