merhabalar kızlar yeni evliyim Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım ve tüm arkadaşlarımı karşıda bıraktım hepsi çalışıyorlar ben de yıllarca çalıştım ancak evlilikle iş beni biraz yordu diye bir süreliğine işe ara verdim, bu defa da sıkıntıdan patlamaya başladım yıllarca arkadaşlarımla dışarıda olmaya alışmıştım, şimdi tüm gün evde yapacak bir şey bulamıyorum
( film izliyorum, ev işi yapıyorum, kitap okuyorum, İngilizcemi ilerletmeye çalışıyorum ancak hepsi bir yere kadar, yakında spora başlayacağım bir salona yazıldım inanılmaz derecede sosyalleşme ihtiyacı hissediyorum, hayatımın hiç bir döneminde böyle hissetmemiştim çünkü bekarken hayat güzeldi sorumluluk yoktu ve hep sosyaldim arkadaşlarıma ayıracak bol vaktim vardı şimdi herkes evli ve birbirimizden uzakta yaşıyoruz bir kaç yakın arkadaşım da evlenip yurt dışına yerleşti iyice yalnız kaldım, bu durum artık evliliğimi olumsuz etkilemeye başlıyor, tüm gün evde sıkılınca iyice içime kapandım akşam işten geldiğinde eşim de halimi görüp üzülüyor, peki sizler neler yapıyorsunuz ev hanımları olarak günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? ben dinlenmek için işten ayrılmıştım ancak patlamak üzereyim sıkıntıdan