- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
- 53
- Konu Sahibi Hayalimde11
Genelde yeterince baba sevgisi gormeyen kizlarimiz sevgi diye servis edilen iliskilere, gercekte tıka basa hormon dolu adamlara, inanip kalbini altin tepside sunuyor ve malesef cok acı gercekle adamin 5 para olmadigini ogreniyor.
Konu sahibi once bir doktora gitmelisin. Sonuc ne olursa olsun bu adamla asla ve asla evlenmemelisin. Cunku bu 5 para etmez erkek arkadasinla sirf bu yuzden evlendiginde sanki sana lutuf yapmis gibi davranacak hep ve evliliginiz boyunca hicbir sorumluluga girmeyecek. Sadece bu isi kapatmak icin evlendigini dusunecegi icin evliligi tek basina yuruten hep sen olacaksin ve sonunda da bir yerde birakip gidecek. Bu tipler hep boyle genelde. Adam adam olsa sana saygi duyar sen hayir dediginde dururdu. Bir daha bu adamla asla gorusme... ve eger sen hayir dedigin halde devam etti ise buna tecavuz denir, cezasini da cekmeli bence...
Allaj senden razı olsun cnm benı en ıyı anlayan sensın sen benım eşimsin evlenıcez dıyordu dur dedıgım yerde durmadı cok kotu kızdı bagırdı
sımdı de evlenırsek bosanırz evlılık olsa bıle bır daha sana dokunmam dedı baska caresı varsa soyle dedı
aynen senın dedıklerını yapacak ben umut goremedım
bosanacagıma caresıne bakmaya karar verdım
benı burda kımse anlamıyo tek anlayan sensın bır yerde resmen tecavuz oldu