Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

Genelde yeterince baba sevgisi gormeyen kizlarimiz sevgi diye servis edilen iliskilere, gercekte tıka basa hormon dolu adamlara, inanip kalbini altin tepside sunuyor ve malesef cok acı gercekle adamin 5 para olmadigini ogreniyor.
Konu sahibi once bir doktora gitmelisin. Sonuc ne olursa olsun bu adamla asla ve asla evlenmemelisin. Cunku bu 5 para etmez erkek arkadasinla sirf bu yuzden evlendiginde sanki sana lutuf yapmis gibi davranacak hep ve evliliginiz boyunca hicbir sorumluluga girmeyecek. Sadece bu isi kapatmak icin evlendigini dusunecegi icin evliligi tek basina yuruten hep sen olacaksin ve sonunda da bir yerde birakip gidecek. Bu tipler hep boyle genelde. Adam adam olsa sana saygi duyar sen hayir dediginde dururdu. Bir daha bu adamla asla gorusme... ve eger sen hayir dedigin halde devam etti ise buna tecavuz denir, cezasini da cekmeli bence...

Allaj senden razı olsun cnm benı en ıyı anlayan sensın sen benım eşimsin evlenıcez dıyordu dur dedıgım yerde durmadı cok kotu kızdı bagırdı
sımdı de evlenırsek bosanırz evlılık olsa bıle bır daha sana dokunmam dedı baska caresı varsa soyle dedı
aynen senın dedıklerını yapacak ben umut goremedım
bosanacagıma caresıne bakmaya karar verdım
benı burda kımse anlamıyo tek anlayan sensın bır yerde resmen tecavuz oldu

1. Sürtunmeyle kan gelmez geliyorsa o sürtünmeyi aşmış demektir. Gecmis olsun
2. O zar delinse de delinmese de bakire değilsin. Zarı diktirsen de değilsin.
3. Hem evlenmeyi düşünüyordum diyorsun hem zorla çok tutarsizsin. Zorla olan bisey varsa gider şikayetçi olursun adı malesef tecavüz olur burada evlenmeyi düşünüyorduk ama diye yumusatmaya çalışmazsin
4.Hayat senin günah senin. Sonucuna katlanamayacagin birsey yapma. Bir gün başkasıyla evlenirsen de ona dürüst ol.

dürüst olamıcam malesef o gunahın bedelını ben allaha verırım

dürüst olamıcam malesef o gunahın bedelını ben allaha verırım

yaş 31 değil 13 mübarek...

kızdı ne demek ya ?
koskoca kadın kızmışta evlencez demişte
diyemiyor musun en hassas konuda kızan bir hayvanla devam ettirmem zaten diye..
kıvırıyorsun gelen tepkilerle başka bir şey değil
31 yaşındaki kadın bu denli az düşünemez ya..

Konu sahibini savunacagim diye kendini kaybeden iyilik melekleri başka insanlara hatta o insanların çocuklarına beddua etme hakkını nereden buluyorsunuz bu mu empati anlayışınız!

Böyle tiplerden ne kadar çoğaldı kk da

Allaj senden razı olsun cnm benı en ıyı anlayan sensın sen benım eşimsin evlenıcez dıyordu dur dedıgım yerde durmadı cok kotu kızdı bagırdı
sımdı de evlenırsek bosanırz evlılık olsa bıle bır daha sana dokunmam dedı baska caresı varsa soyle dedı

Tüm sayfalara bakamadim ama goz gezdirdim. Yaş 31 inanin en fazla 21 derim su yasananlara.
Sizin adiniza üzüldüm ama, duygularınızi kullanarak birliktelik olmuş.
Yanlis anlamayin ama bu da sizin zayif karakterinizden.
Suan tecavüz gibi geliypr sizde ona siginiyorsunuz cnku evleniriz ne olacak sadece surtecem vs ile kandirdi sonuc baska oldu cnku....
Ama tecavüz değil bu malesef
Neyse böyle bir hayvanla tabiki evlilik olmaz. Bundan sonra daha dikkatli davranın duygularınızi kullandirmayin.
Suan diktirsem mi falan diye düşünüyorsunuz da asil ruhunuzun telafisi zor olacak.

Bu adamla evlendiginde sirf bu isi kaoatmak icin evlendigini duduneceginden adsm dugun masrafi, evin masrafi... hicbir seye karismayacak. Hersey senin uzerinde olacak. Bence susmamalisin. Bugun sana yaptigini yarin baska birine de yapabilir. Cezasini cekmeli. Olaki hic ceza almasa bile boyle bir sucun utancini boyu tasimali...

Back