Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

onu yapmaya korkuyorum ıste rezıl olurum falan dıye adım cıkarsa falan toparlayamam sen nasıl ıstersen yapalım ama evlenıp ıkımızıde yakma kimliğinde dul yazmasını ıstermısın falan dedı ama sen bılırsın en ıyı doktoru bul eger varsa böyle bırsey yapalım dedı şuan kendıde üzülüyo farkındayım ama olan bana oldu
Sorun buysa boşanınca kimlikte dul yazmıyor .

Bilmiyorum ya evlensem bununla nasıl olacakkı kendısınden nefret edıyorum artık
Ya dalgamı geçiyorsun . Ne evlenmesi. Bekaret o kadar önemli madem , dikkatli yaşayacaksın . Aksi takdirde sonuçlarına katlanacaksın . Ben evlen diye yazmadım . Bu tarz konulara çok kızıyorum . Gerilip yazamıyorum . Bin kere söylüyorum iyi evlilikte ölçü bekaret değilllllllllll

Durması lazım ama! Durmadı bağırdı diyor, evet bu tecavüz oluyor.
Neyin tecavüz olup olmadığının o kadar farkındayım ki, bununla ilgili şu ara Cihangir Tatavla'da sahnelenen bir oyunumuz da var. İstanbul'da yaşıyorsanız bekleriz.
Adamın yaptığı tabii ki kabul edilemez. Başlı başına bir suç. Ama işte ben bu samimiyetsizlikten nefret ediyorum. Kıyafetlerini çıkarmayı biliyor, sevişip hoşça vakit geçirebiliyor, iş o raddeye gelene kadar al gülüm ver gülüm. Yeter ki zara dokunulmasın.

Niyet önemli.

Bilmiyorum ya evlensem bununla nasıl olacakkı kendısınden nefret edıyorum artık

Cümlelerinden adamın sana tecavüz ettiğini çıkarıyorum ya? Durması gereken yeri mi bilemedi, kandırdı mı, zorla mı yaptı?

Bence adamı istemiyorum diyorsun, ne olduysa oldu bekaret zar düşünme uzak dur bu adamdan. Ama durum tecavüz gibi bir zorlama durumuysa hiç durma şikayet et pisliği.

Sen böyle bir hayvanla evlenmek ıstermısın? bana bunları zorla yaptı
Işın rengi değişir kardeş o zaman ne demek zorla??? zorla olsa sürtünmezdi daha ileri giderdi ve sen de iliski oldugunu anlardin savunmuyorum onu hemen diyim de yaptığından pişman olup suç atmıyorsun umarım. Ama zorla yaptıysa buradaki yazdıklarınla bile suç duyurusunda bulunabiliriz.

ayetleri kafalarına göre yorumlayan tayfadan buda..
banlanmaya değmez..
anlayacağını bilsem yazacağım ama anlamaz.
Yok ben tövbeliyim uyarmaya. Bir iki kez diktirme konularında anlattım , yapmayın etmeyin gerek yok , kandırmayın , böylede evlenir mutlu olursunuz. Başladılar sanane, kendi zarım . İster biçtirir ister diktiririm .

Bide bisi dicem sürtününce lan geldi falan demişsiniz ya hani ve diktirme yoluna doğru ilerliyorsunuz peki siz gidip knrtol oldunuzmu bir Jinekoloģa ve eminmisiniz ??

Back