Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

Offf nebilim yaaa aklım karıştı evet tecavüz değil diyorum kendime sonra diyorumki ama karşı taraf kızmış " bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedi" korkmus olabilir falan diyorum ay nebilim yaa
Bikaç mesajını okudum bende gayet öpücem dedi sonra zorla sürttü falan yazmıs
Hepimiz sevgiliyken öpüşmüşüzdür hic birimiz cırılcıplak öptürmemişizdir kendimizi tabi öptürülen yer neresi oda mechul
Günlerdir kızlık zarı dikimiyle ilgili arastırmalar yapmıs ancak bize üstten olurmu diye soruyor
Ayrıca burda konuyu acarkende sevgilimle bişeyler yasarken diye baslamıs
Yani cok celişkili ifadeler

Ayrıca bazı yorumlarda herkes birbirine sana olsa cocuguna olsa diye beddua etmiş resmen ne kadar ayıp döner dolasır sizi bulur agzınızdan cıkana dikkat edin

Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Paralel bir sürtünme değilmiş demek...

Sürtmek, sürtünmek, sürtü ..
He, kelime sürttürüyordum da.
Bir sey yapiyorsaniz adam gibi yapın. Cinsellik yasiyorsaniz yaşayin, yok surttum kan geldi bidaha gelir mi bilmem ne. Nedir bunlar ya.
Yaptıklarınızın arkasında durun. Her hıyarım var diyene tuzlukla yetismeyin. Vee yiyemeyeceğiniz muzu soymayın!.

Tecavüz kavramının anlamını bilmeden yorum yapıyorsunuz tecavüz zorla baskıyla istemediği şeyi yaptırmaktık yani sadece fatmagülün suçu ne deki olay tecavüz değildir. Psikolojik baskı siddet umarım bi gün yaşamazsınız

Ben konu sahibinin ne yaşadığını geçiyorum (tecavüz mü değil mi meselesini).Bana bu konunun sonunda gelen kan sorusunun sebebini yazar mısınız ? Neden şu zara bu kadar bağımlıyız ? Başına böyle bir olay gelen kadının ilk düşündüğü şey neden kan ?

Yalan söylüyorsunuz demiyorum,ama bıktım şu zar sorularından artık.Zorla veya isteyerek,yoksa yok zar ne büyütüyorsunuz bu kadar ? Hele ki zorla olmuşsa düşüneceğiniz son şey kan olmalı konu sahibi.

Evet manipüle edilmiş, kullanılmış, istismar edilmiş ben son durumu okumamıştım daha yeni okudum. Ama tecavüz edilmemiş. Yani şöyle bir örnek vereyim, evlenme vaadiyle kişiyi kandırıp ilişkiye giren kişi karşı tarafı duygusal olarak istismar etmiştir ama tecavüz etmemiştir. Bu ülkede sırf evlenmedikleri için bana tecavüz etti diyerek karşı tarafı hapse attırmaya çalışan kadınlar da var. Tecavüz bu kadar basite indirgenemez, bunu söylemeye çalışıyorum. Üyenin istismar edildiği konusunda katılıyorum, bu konuda destekçisi de olurum. Ama buna tecavüz diyemem.

Eski mesajlara bakayım dedim de gerçekten hymenoplasty konusu enteresan.. bir şey diyemiyorum...
çok değişik geliyor. Her şeyi yaşayıp sonra kandırıldım demek.

ben buna istismar da diyemiyorum.
Soyunmuş, aynı yatağa girmişsin, yatakta sınır çizmeye çalışıyorsun? Nasıl olacak peki?
Madem sınırlar olmasını bekliyorsun neden o yataktasın? 15-20 yaş olsa anlarım, yaş 31.
Çocukluk, cahillik de diyemiyorum.

Evet manipüle edilmiş, kullanılmış, istismar edilmiş ben son durumu okumamıştım daha yeni okudum. Ama tecavüz edilmemiş. Yani şöyle bir örnek vereyim, evlenme vaadiyle kişiyi kandırıp ilişkiye giren kişi karşı tarafı duygusal olarak istismar etmiştir ama tecavüz etmemiştir. Bu ülkede sırf evlenmedikleri için bana tecavüz etti diyerek karşı tarafı hapse attırmaya çalışan kadınlar da var. Tecavüz bu kadar basite indirgenemez, bunu söylemeye çalışıyorum. Üyenin istismar edildiği konusunda katılıyorum, bu konuda destekçisi de olurum. Ama buna tecavüz diyemem.
Mantıklı bir açıklama karsiisinda sadece susuyorum

Eski mesajlara bakayım dedim de gerçekten hymenoplasty konusu enteresan.. bir şey diyemiyorum...
çok değişik geliyor. Her şeyi yaşayıp sonra kandırıldım demek.

ben buna istismar da diyemiyorum.
Soyunmuş, aynı yatağa girmişsin, yatakta sınır çizmeye çalışıyorsun? Nasıl olacak peki?
Madem sınırlar olmasını bekliyorsun neden o yataktasın? 15-20 yaş olsa anlarım, yaş 31.
Çocukluk, cahillik de diyemiyorum.

Ya işte o yüzden tecavüz denemez. Burada kendilerince saldırmaya çalışan kadınların gerçekten tecavüz mağduru bir kadınla konuşmadıkları çok belli, o yüzden fazla bir açıklama yapmak istemiyorum. Tecavüz mağdurlarıyla ilgili belgeseller izlemelerini tavsiye edebilirim.

Sınır çizme olayı çok farklı yani kişi bağımlı bir ilişki geliştirdiyse karşı tarafa sırf onu sevdiği için içten olarak istemediği şeyleri yapabilir. Tecavüz müdür, değildir. Ama karşı tarafın duygusal olarak istismarına maruz kalmıştır. Eğer konu sahibi yaşadıklarını çarpıtılmış olarak anlatmadıysa (sonuçta burada anlattığımız kadar varız karşı tarafı dinleyemiyoruz) yaşadığı istismara girer.

Hepimiz sevgiliyken öpüşmüşüzdür hic birimiz cırılcıplak öptürmemişizdir kendimizi tabi öptürülen yer neresi oda mechul
Günlerdir kızlık zarı dikimiyle ilgili arastırmalar yapmıs ancak bize üstten olurmu diye soruyor

Ayrıca bazı yorumlarda herkes birbirine sana olsa cocuguna olsa diye beddua etmiş resmen ne kadar ayıp döner dolasır sizi bulur agzınızdan cıkana dikkat edin
Yaa evet o nnsadece öpücem demos ya hani nereyi kast etti acabaa yani hepimiz bayaniz hepimizin iliskileri oldu ve Öpüşmek demek çırılçıplak soyunarak yapılmaz ☺ ve evet haklisiniz burda çok beddua eden olmuş başınıza gelmez insallab die serzeniste bulunulmus ama beddua döner dolaşır sahibini bulur..

Teknene güvenmiyorsan denize açılmayacaksın. Konunun özeti bu. Adam hırçın davranmış yoksa narin ve sevecen davransa sorun yok. Ama ben bu kafa yapısına da kızamıyorım. Bu kafa yapısı yine bu bilmem kaç yüzlü erkekler yüzünden ya da onların bilmem kaç yüzlü anaları... Müstehak size.

Adam sizin üstünüzü başınızı zorla yırtıp soymamış. Çekim olmuş,karşı koyamamışsınız kendinize. Son anda belki duraksayıp,kararsızlık yaşamışsınız galiba.
Ama o andan sonra olanlara pek tecavüz denilebileceğini sanmıyorum.

Ya işte o yüzden tecavüz denemez. Burada kendilerince saldırmaya çalışan kadınların gerçekten tecavüz mağduru bir kadınla konuşmadıkları çok belli, o yüzden fazla bir açıklama yapmak istemiyorum. Tecavüz mağdurlarıyla ilgili belgeseller izlemelerini tavsiye edebilirim.

Sınır çizme olayı çok farklı yani kişi bağımlı bir ilişki geliştirdiyse karşı tarafa sırf onu sevdiği için içten olarak istemediği şeyleri yapabilir. Tecavüz müdür, değildir. Ama karşı tarafın duygusal olarak istismarına maruz kalmıştır. Eğer konu sahibi yaşadıklarını çarpıtılmış olarak anlatmadıysa (sonuçta burada anlattığımız kadar varız karşı tarafı dinleyemiyoruz) yaşadığı istismara girer.

İşte bu istemediği şeyleri de 15-20 hadi bir kaç sene daha karakteri oturmamış olsun, 23 yaşları arasında anlarım.
31 yaşında kadın için anlamıyorum.
31 yaşında kadının böyle bir çekincesi olmasını da anlamıyorum.
Ben bir şey yaşamadım, isteyerek olmadı, bakireyim diye düşünüyor. Gerçekten o raddeye geldikten sonra bakire olduğuna inanıyor mu?
ofh neyse.
Aşıyor beni.
Ama tecavuz veya istismar olarak bakamıyorum.
31 yaşında kadın bu şekilde kandırılmaya müsaitse hayatını sürdürüyor olması imkansız zaten. Doğal seleksiyon işleseydi iyiydi.

Kızınızın başına geldiğini düşünün ne acımasız bi yorum o zmn sesini çıkarmayan herkes tecavüzü hak mı ediyor

gereksiz duyar kasmaya ne meraklısınız
he birde beddua faslı..

tecavüze uğrayan sevgilimle ilişki yaşadık..
başka konularda da ayy bunların hepsi böyle canım yaa
tarzı bir uslupla mı yazıyor ?
tecavüz tamvadır alaylı yazamaz yani..
iyice okuyun yazım şeklini..

ağızına sağlık..

Evlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Kan gelecek kadar nasıl sürtünme olduysa:KK45:
Kan geldiğine göre zarar görmüş zar diyorum ben

birakin ne hali varsa gorsun yemeyin birbirinizi..kendi dusen aglamaz..diktirir bakire olarak al kusakla! evlenir bitti

Genelde yeterince baba sevgisi gormeyen kizlarimiz sevgi diye servis edilen iliskilere, gercekte tıka basa hormon dolu adamlara, inanip kalbini altin tepside sunuyor ve malesef cok acı gercekle adamin 5 para olmadigini ogreniyor.
Konu sahibi once bir doktora gitmelisin. Sonuc ne olursa olsun bu adamla asla ve asla evlenmemelisin. Cunku bu 5 para etmez erkek arkadasinla sirf bu yuzden evlendiginde sanki sana lutuf yapmis gibi davranacak hep ve evliliginiz boyunca hicbir sorumluluga girmeyecek. Sadece bu isi kapatmak icin evlendigini dusunecegi icin evliligi tek basina yuruten hep sen olacaksin ve sonunda da bir yerde birakip gidecek. Bu tipler hep boyle genelde. Adam adam olsa sana saygi duyar sen hayir dediginde dururdu. Bir daha bu adamla asla gorusme... ve eger sen hayir dedigin halde devam etti ise buna tecavuz denir, cezasini da cekmeli bence...

1. Sürtunmeyle kan gelmez geliyorsa o sürtünmeyi aşmış demektir. Gecmis olsun
2. O zar delinse de delinmese de bakire değilsin. Zarı diktirsen de değilsin.
3. Hem evlenmeyi düşünüyordum diyorsun hem zorla çok tutarsizsin. Zorla olan bisey varsa gider şikayetçi olursun adı malesef tecavüz olur burada evlenmeyi düşünüyorduk ama diye yumusatmaya çalışmazsin
4.Hayat senin günah senin. Sonucuna katlanamayacagin birsey yapma. Bir gün başkasıyla evlenirsen de ona dürüst ol.

Back