Kızlar sürtünerek bekaret bozulurmu yaaa??

Şimdi kan gelmeseydi bakire mi olacaktınız? Ben kandıracağınız kişiye çok üzülürüm düpedüz sahtekarlık bu her şeyi yaşa sonra bakireyim de...

Bazi kadinlarin alayci tavri, asiri ve acimasiz eleştirel yaklasimi bana cok itici geliyor. İnsanda birazcik insaf olur be! Kiz gelmis burda konu acmis, korkusunu yazmis yorum bekliyor. Konu ne olursa olsun, konu sahibi ne kadar hatali olursa olsun bu kimseye bu sekil yaklasma hakkini asla vermez..

Ne kadar boş yorumlar yapıyorsunuz. Tecavüz olması için illa silah zoru ile ya da bağlayarak olmasına gerek yok. Psikolojik zorlama da bi nevi tecavüz sayılır. Kız pişman olabilir. Erkekler maalesef bu konuda çok iyiler dillerini kullanarak psikolojik baskı yapma konusunda. Herkes kızı suçluyor bekaretini kaybetmekten korkma diyenler bile. Biraz elini vicdanınıza koyun böyle bir durumu sizin yaşamamış olmanız yaşayanları saçma ve yanlış görmenize sebep olmamalı. Demek ki bu konuda açılan diğer konulardan cevap alamamış. Haa bir de konuyu dalgaya alanlar... size hiç bir cümlem yok. Siz de hayatınızla ilgili bir soruna cevap ararken aynı şeyi yaşayasınız

Kızlar bende bir duraksadim hatta yazdım sen napiyodun ozaman filan dedim ama konu sahibinin başka konulara yazdıklarini gorunce bi duraksadim baksaniza yan konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir ve bu bildiğin bi nevi tecavüz gibi bişi .. tamam konu sahibinin kalkması gerekiyordu yapma istemiyorum demesi gerekiyordu fakat karşı taraf sert çıkışmış kızmış falan kokmus olabilirr yani konu sahibi o an "Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı

Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder"

bu tecavüzden çok koca baş'ı buna höt demiş onunda erkaaaam deyip hafif hoşuna giderek yapılmış bir olay gibi..

tecavüz olsa bana kızdı bende sesimi çıkarmadım mı olur ya hu...

Konunuzu gerçekten şaşkınlıkla okudum.
Umarım gerçek değildir, gerçek ise sizin çok saf olduğunuzu ve kullanıldığınızı düşünüyorum.

Zar sağlam veya değil diyemem
Ama sürtünmeylede olsa bi ilişki yaşamışsın yani ve partnerin tam girmesede içeri girmiş olabilir sen acı hissetmemişsindir ama zar yırtılmış olabilir bi kadın doğuma görün en azından emin olursun biz nedesek boş

Bazi kadinlarin alayci tavri, asiri ve acimasiz eleştirel yaklasimi bana cok itici geliyor. İnsanda birazcik insaf olur be! Kiz gelmis burda konu acmis, korkusunu yazmis yorum bekliyor. Konu ne olursa olsun, konu sahibi ne kadar hatali olursa olsun bu kimseye bu sekil yaklasma hakkini asla vermez..
Aynen elinize sağlık böyle düşünüyorum konu sahibi sıkıntıda şuan. Yargılayacak olan yazmasın. Konu sahibi de eleştirileceğini biliyor üstüne gitmeyin. Bence tecavüze uğramış adam zorla yapmış bişeyler yaşamakla bekareti kaybetmenin psikolojisi aynı değil. Hepinizin çoluğu çocuğu olacak. Acımasız olmayın. Allah yardımcısı olsun. En sağlıklısı bi kadın doğumcuya görünmek ilkinde gelse bile bozulmamış Olabilir çünkü ilk bikaç seferde kan gelen çok insan var. Keske böyle konuları sorun yapacak yani kadınları bununla yargılayacak bi zihniyet olmasaydı.

:KK70::KK70::KK70:
Peki konu sahibi evlendiği kişiyle yaptığında alev alır mı? Kendisi onu merak ediyor sanırım :KK70:

Sürtünerek ilişki denen şeyi asla anlayamayacağım için buna yorumum yok :) Yapıyorlarsa ya tam yapsınlar ya da bu kadar bekareti kafaya takacaklarsa hiç yapmasınlar yani sürtünmek nedir allasen? Tecavüz durumu olsaydı adam zaten sürtünmezdi, tecavüz zorla birleşmeyle sonuçlanır maalesef. Böyle tecavüz falan diyerek gerçekten tecavüze uğrayan mağdurları da aşağılıyorlar, ayıptır.

Offf gerçekten sıktı bu konular.
Her şeyi yaşa, sonra kan geldi mi?
Nefret ediyorum bu ikiyüzlülüğünüzden.
Arkasında duracak cesaretin yoksa gidip sevişmeyeceksin o zaman.
Bozulmuştur ayrıca.

bu tecavüzden çok koca baş'ı buna höt demiş onunda erkaaaam deyip hafif hoşuna giderek yapılmış bir olay gibi..

tecavüz olsa bana kızdı bende sesimi çıkarmadım mı olur ya hu...

Kızınızın başına geldiğini düşünün ne acımasız bi yorum o zmn sesini çıkarmayan herkes tecavüzü hak mı ediyor

Kızlar bende bir duraksadim hatta yazdım sen napiyodun ozaman filan dedim ama konu sahibinin başka konulara yazdıklarini gorunce bi duraksadim baksaniza yan konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir ve bu bildiğin bi nevi tecavüz gibi bişi .. tamam konu sahibinin kalkması gerekiyordu yapma istemiyorum demesi gerekiyordu fakat karşı taraf sert çıkışmış kızmış falan kokmus olabilirr yani konu sahibi o an "Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı

Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder"

Bu tecavüz değil ama. Yani psikolojik baskı diyebilirsiniz, duygusal istismar diyebilirsiniz ama tecavüz falan değil.

Hanımlar boşa yazıyoruz konu sahibi Nedendir bilinmez doktor araştırması konusuna herkese birlikte gidelim teklifi yapıyor buraya bakmaya niyeti yok gibi :KK53:

Sürtünerek ilişki denen şeyi asla anlayamayacağım için buna yorumum yok :) Yapıyorlarsa ya tam yapsınlar ya da bu kadar bekareti kafaya takacaklarsa hiç yapmasınlar yani sürtünmek nedir allasen? Tecavüz durumu olsaydı adam zaten sürtünmezdi, tecavüz zorla birleşmeyle sonuçlanır maalesef. Böyle tecavüz falan diyerek gerçekten tecavüze uğrayan mağdurları da aşağılıyorlar, ayıptır.
Tecavüz kavramının anlamını bilmeden yorum yapıyorsunuz tecavüz zorla baskıyla istemediği şeyi yaptırmaktık yani sadece fatmagülün suçu ne deki olay tecavüz değildir. Psikolojik baskı siddet umarım bi gün yaşamazsınız

Tecavüz kavramının anlamını bilmeden yorum yapıyorsunuz tecavüz zorla baskıyla istemediği şeyi yaptırmaktık yani sadece fatmagülün suçu ne deki olay tecavüz değildir. Psikolojik baskı siddet umarım bi gün yaşamazsınız

Tamam psikolojik baskı, duygusal istismar diyebilirsiniz ama tecavüz bu değil. İsteyerek yaşayıp sonradan pişman olduğunuz şeyin adı tecavüz değildir. O an manipüle olmuş olabilir ama tecavüz demek için kişide rıza aranır. O an manipüle olarak dahi rızası olduysa yani tamam madem öyle diyorsun yap dediyse bu tecavüz sayılmaz ama istismar sayılır. Anlaşılır oldu mu bilmiyorum.

Konu sahibi hiç bana kızma ama;
Yaşınız 31, eski konularınıza bakmasam 15 yaşında olduğunuz konusunda her iddiasına girerdim. Eğer bu yaşadığınız istismar kapsamında yani sizin isteğiniz dışında yaşandıysa “kızlık zarı dikimi” için doktor araştırıp ilgili topiklerde gezeceğinize önce polise gitmeliydiniz. Yaptığını yanına bırakmaya falan niyetlisiniz sanırım. Çok ilginç.
Eğer 2. Bir ihtimalle durumunuz istismar falan değil de tepkiler sonucunda kıvırma çabasıysa (ki bana öyle geldi) daha da ilginç. Ve üzücü.
Bana kalırsa karşılıklı yaşanmış birşeyden pişmanlık duydunuz. Yoksa zar dikimi topiğinde değil bir emniyet biriminde olurdunuz. Zarınızdan önce size yapılan şerefsizliğin derdinde olurdunuz. Zarınızı dert etmeden önce güvendiğiniz birinden gördüğünüz mualemeyi sindiremezdiniz. Tabi bu işin bence’si.
Kızlık zarına bu kadar büyük anlamlar yüklemeniz de çok enteresan. Sizi seven zarınız için mi sevecek yani ? Zarınız sağlamken iyi, sağlam değilken kötü biri misiniz? Yaşınız 31, daha olgun düşünebilmenizi beklerdim.
Ha birde içinizi rahatlatacaksa söyleyeyim ki muhtemelen rahatlacaktır; sürtünme ile zar yırtılmaz. Zedelenmedir o.

Bu tecavüz değil ama. Yani psikolojik baskı diyebilirsiniz, duygusal istismar diyebilirsiniz ama tecavüz falan değil.
Offf nebilim yaaa aklım karıştı evet tecavüz değil diyorum kendime sonra diyorumki ama karşı taraf kızmış " bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedi" korkmus olabilir falan diyorum ay nebilim yaa

Offf nebilim yaaa aklım karıştı evet tecavüz değil diyorum kendime sonra diyorumki ama karşı taraf kızmış " bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedi" korkmus olabilir falan diyorum ay nebilim yaa

Evet manipüle edilmiş, kullanılmış, istismar edilmiş ben son durumu okumamıştım daha yeni okudum. Ama tecavüz edilmemiş. Yani şöyle bir örnek vereyim, evlenme vaadiyle kişiyi kandırıp ilişkiye giren kişi karşı tarafı duygusal olarak istismar etmiştir ama tecavüz etmemiştir. Bu ülkede sırf evlenmedikleri için bana tecavüz etti diyerek karşı tarafı hapse attırmaya çalışan kadınlar da var. Tecavüz bu kadar basite indirgenemez, bunu söylemeye çalışıyorum. Üyenin istismar edildiği konusunda katılıyorum, bu konuda destekçisi de olurum. Ama buna tecavüz diyemem.

Back