- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
- Konu Sahibi Hayalimde11
Demekki sürtünmemiş sadece beni söyletmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem düğünden önce göster ama elletme dediGöster ama elletme gibi bisi olmus![]()
Gidicem bıraz ıyısılesmesını beklıyorum
Kanaman devam ettimi pekiEvlenmeyı dusundugum erkek arkadasımla bırseyler yasadık malesef sürtünerek bırseyler yapmaya calıstı ve kan geldı
Arkadaslar ben bırlıkte olmadımkı nasıl kan gelır hala anlamıyorum
Erkek arkadasımla evlenmekte ıstemıyorum artık
Ben baskasıyla evlensem yıne kan gelırmı?
Yoksa baska bır cozüm bulacam malesef
Canım allah razı olsun yaa içime su serptın insallah dedıgın gıbı cıkar
evlenmeyı dusunuyordum ben onunla
Ya bunu demeye geldim. Off gına geldi gına! Sürtünürken beyinleri yanıyo heralde kullanamıyolar sonra. Hep aynı konular bi açıp bakılmıyor öncekilere on binlerce sürtünme konusu var sanırım burdaBi' bitmediniz beee
Sürtüne sürtüne doğal seleksiyon ile yok olma ihtimaliniz yok mu ki acep?
Aynı bozuk zihniyet hepsi. Bir iş yapacaksan yap arkasında dur. Hem pastam dursun hem karnım doysunYa bunu demeye geldim. Off gına geldi gına! Sürtünürken beyinleri yanıyo heralde kullanamıyolar sonra. Hep aynı konular bi açıp bakılmıyor öncekilere on binlerce sürtünme konusu var sanırım burda
E niye sevgilim diye bahsediyor? H Hayalimde11 iyi misin sen, tecavüze uğradım diye konu açman, ondan önce polise gitmen gerekir.Kızlar bende bir duraksadim hatta yazdım sen napiyodun ozaman filan dedim ama konu sahibinin başka konulara yazdıklarini gorunce bi duraksadim baksaniza yan konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir ve bu bildiğin bi nevi tecavüz gibi bişi .. tamam konu sahibinin kalkması gerekiyordu yapma istemiyorum demesi gerekiyordu fakat karşı taraf sert çıkışmış kızmış falan kokmus olabilirr yani konu sahibi o an "Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı
Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder"
Polise gitmesi gerekmez mi tecavüz varsa?Kızlar bende bir duraksadim hatta yazdım sen napiyodun ozaman filan dedim ama konu sahibinin başka konulara yazdıklarini gorunce bi duraksadim baksaniza yan konu sahibi gerçekten zor durumda olabilir ve bu bildiğin bi nevi tecavüz gibi bişi .. tamam konu sahibinin kalkması gerekiyordu yapma istemiyorum demesi gerekiyordu fakat karşı taraf sert çıkışmış kızmış falan kokmus olabilirr yani konu sahibi o an "Tatlım o sözler banada verıldı? Ama yıne ıstemedım evlenmeden olmaz dedım öpücem sadece dedı baktım ılerı gıdıyo kızdım canım acıyo yapma dedım bana öyle bir kızdıki dedıkı bırsey olmayacak benı sinir etme dedı hayvan gıbi sürtününce kan geldı..
Üzerıne sorun yok evlenırız dedı
Sonra bu dıkım olayını kendı söyledı
O parayı ben almayacam doktora verıcek
Aslında bir yerde bana tecavüz ettı
Allah korkusu azcık varsa öder"
Arkadaşım sen zaten diktirmek için doktor arayisina girmişsin hatta iz kalır'mi falan diye sormussun. . Bak bi konuya yaptığın yorumu okudum ve adam gerçekten iğrenç ötesiymis zaten ... "Canım bunlar böyle malesef 2 bucuk hafta oldu
Hala sen bakıresın dıyo bırde üstelik kanıda gördü serefsız
Birde bu işi yapsaydım gam yemezdım gelım istanbula ılıskıye girelım kan gelecek sen kızsın dıyo bu sekılde benı kullanacaktı birde asla dedım
Evlenelım deselerde iş olsun dıye derler
Benı eskı halıme cevır benden uzak ol dedım "